Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα μικρό ζυθοποιείο σου φτιάχνει τέλεια πιάτα στο κέντρο της πόλης

Πάμε για casual dining με υπέροχα πιάτα και μπίρα που φτιάχνεται στο μαγαζί σε ένα αγαπημένο εστιατόριο της πλατείας του Κάστρου στη Λεμεσό

Δημοσιεύτηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2018

Το Draught Microbrewery, το οποίο ανήκει στην Carob Mill Restaurants του ομίλου εταιρειών Λανίτη, είναι ιδανική επιλογή οινοπνευματοποιείου και εστιατορίου που συνδυάζει ποιότητα φαγητού και καλή μουσική. Στο Χαρουπόμυλο Λανίτη, δίπλα από το Μεσαιωνικό Κάστρο, το Draught με την πολυδιάστατη ατμόσφαιρα, ελκύει ένα μεγάλο εύρος ανθρώπων κάθε ηλικίας.

Δοκιμάστε την μπίρα δικής του παρασκευής ή οποιαδήποτε άλλη μπίρα επιθυμείτε ντόπια ή εισαγόμενη. Κι όλα αυτά σε συνδυασμό με πιάτα εμπνευσμένα από το Μεξικό, τη Γερμανία, τις ΗΠΑ και την Ελλάδα.

Τις περιόδους καλοκαίρι-φθινόπωρο, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το φαγητό ή το ποτό τους στον πεζόδρομο με θέα το Μεσαιωνικό Κάστρο. Πίσω από την κονσόλα, από Τετάρτη μέχρι και Κυριακή, ο DJ σας ψυχαγωγεί με τη μουσική του.

Δε θα μπορούσε να παραλειφθεί ότι το Draught Microbrewery είναι και φέτος υποψήφιο στην κατηγορία Best Beer Place by KEO Beer στα Check In Awards 2018.

Πιάτα που προτείνουμε:

Draught's Mixes Grill
Ποικιλία από αρνίσια παϊδάκια, σουβλάκια κοτόπουλο, μπριζολάκια και φιλετάκια χοιρινά. Σερβίρονται με σαλάτα, λαχανικά σχάρας, χαλούμι, μανιτάρια, ντομάτα, πατάτες τηγανιτές και 'wedges' και διάφορα ντιπς.

Μπιφτέκι από 100% βοδινό κιμά τύπου U.S.D.A. ψημένο αναλόγως προτίμησης με ντομάτα, μαρούλι, αγγουράκι ξιδάτο και πατάτες 'wedges'.

Κότσι χοιρινό σιγοψημένο στο φούρνο, μαριναρισμένο με μπύρα 'Krombacher', κρεμμύδι, σέλινο και καρότα, σαλάτα από ρόκα, ντομάτα και φέτα, σερβιρισμένο με πατάτες 'wedges' και κρεμώδη σάλτσα μουστάρδας.

Για κρατήσεις στο +357 25 820 470
Χαρουπόμυλος Λανίτη, οδός Βασιλίσσης, Λεμεσός
Fax: 25 820 474, Email: dine@carobmill-restaurants.com

www.carobmill-restaurants.com

Sponsored content

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close