Δημοσιεύτηκε στις 02 Οκτωβρίου 2018
Τον Ιούνιο του 2019 αναμένεται να ολοκληρωθεί η δεύτερη φάση ανακαίνισης του ξενοδοχείου Ρόδον στον Αγρό.
Σε ανακοίνωση της Εταιρείας Αναπτύξεως Αγρού «Η Πρόοδος», ιδιοκτήτριας εταιρείας του ξενοδοχείου, σημειώνεται ότι το ξενοδοχείο επαναλειτούργησε τον Ιούνιο του 2018, μετά την αποπεράτωση της πρώτης φάσης της προγραμματισμένης αναβάθμισής του.
Όπως είχε αναφερθεί σε δημοσίευμα του InBusinessNews, η δεύτερη φάση περιλαμβάνει τη δημιουργία κέντρου ευεξίας – σπα και παραδοσιακής ταβέρνας.
Στην ανακοίνωση της ιδιοκτήριας εταιρείας του ξενοδοχείου προστίθεται ακόμα ότι νοουμένου ότι θα εγκριθεί η αίτηση της εταιρείας που υποβλήθηκε το 2017 στο ΚΟΤ για επιδότηση των έργων ανακαίνισης/αναβάθμισης του ξενοδοχείου, αναμένεται ότι η β' φάση θα διεκπεραιωθεί και θα ολοκληρωθεί εντός χρονικής περιόδου 24 μηνών από την ημερομηνία έγκρισης της εν λόγω αίτησης, δηλαδή τον Ιούνιο του 2018.
Ζημιές λόγω του προσωρινού κλεισίματος
Η συνολική ζημιά περιόδου ανήλθε στα €389,629 το πρώτο εξάμηνο του 2018 έναντι €237,079 το πρώτο εξάμηνο του 2017, ενώ τα εισοδήματα έφτασαν τα €176,575 από €13,103 αντίστοιχα.
Τα εισοδήματα συμπεριλαμβάνουν €73,589 από διανυκτερεύσεις, €95,578 από εστιατόριο και μπαρ και €7,408 από άλλα τμήματα.
Υπενθυμίζεται ακόμα ότι το ξενοδοχείο παρέμεινε κλειστό από τον Σεπτέμβριο του 2016 μέχρι τον Μάιο του 2018. Ως εκ τούτου, η αύξηση κατά €157,684 στις ζημιές πριν τη φορολογία για το πρώτο εξάμηνο του 2018 σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό εξάμηνο, σχετίζεται άμεσα με το γεγονός αυτό.
Η εταιρεία τονίζει ακόμα ότι κατά την πρώτη εξαμηνία της χρονιάς εργοδότησε προσωπικό, ενώ η λειτουργία του ξενοδοχείου άρχισε τον μήνα Ιούνιο. Στο αντίστοιχο εξάμηνο του 2017 η εταιρεία δεν εργοδοτούσε οποιοδήποτε προσωπικό στο ξενοδοχείο, όπου παρέμεινε κλειστό για όλο το εξάμηνο.
Στις 30 Ιουνίου 2018 το εκδομένο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανερχόταν σε €6,139,268 διαιρεμένο σε 3,590,215 συνήθεις μετοχές ονομαστικής αξίας €1,81 η καθεμιά.
Παραιτήσεις δύο μελών του ΔΣ
Εξάλλου, σε άλλη ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο Αντιπρόεδρος της Εταιρείας, Κυριάκος Τσολάκης και ο Διοικητικός Σύμβουλος, Σάββας Μενελάου υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους από τη θέση του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου με ισχύ από την 1η Οκτωβρίου του 2018.
Ταυτόχρονα ο κ. Μενελάου υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του Γραμματέα της εταιρείας, καθώς και του Λειτουργού Συμμόρφωσης με ισχύ από την 1η Οκτωβρίου του 2018.
Ο Μάριος Χοιρομερίδης διορίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας στη θέση του Γραμματέα και στη θέση του Λειτουργού Συμμόρφωσης από την 1η Οκτωβρίου του 2018.
Σχετικά
Αυτές είναι οι τιμές για το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λευκωσίας φέτος
Πόσα θα μας στοιχίσουν οι βουτιές στην πισίνα του Λέλλου
Αίθριος σήμερα ο καιρός με ισχυρούς ανέμους και σκόνη στην ατμόσφαιρα
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
O Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου επιστρέφει στο «σπίτι» του: Μια νέα εποχή ξεκινά με έδρα τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Οι εγκαταστάσεις της Μαρίνας Αγίας Νάπας θα φιλοξενήσουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων και εκπαίδευσης
Το Fast & Furious γίνεται σειρά στην τηλεόραση, η ανακοίνωση του Βιν Ντίζελ
Συνειδητοποιήσαμε ότι οι θαυμαστές ήθελαν περισσότερα, είπε ο ηθοποιός
Ευρωπαϊκή χώρα προσφέρει δωρεάν ταξίδια σε νέους, με έναν όρο
Μια ευρωπαϊκή χώρα προσφέρει μια εντελώς δωρεάν ευκαιρία για πραγματικό ταξίδι, για όλους όσοι θέλουν πραγματική αποσύνδεση
4 λόγοι να μην ξεκολλήσεις από το Netflix αυτόν τον Μάιο!
Οι πιο πολυαναμενόμενες σειρές και ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Μάιο του 2026
Η Ryanair ανακοίνωσε πτήσεις σε 12 προορισμούς, με τιμές που αρχίζουν από €24.99
Πάφος-Μιλάνο, Ρώμη, Βιέννη και όχι μόνο με super low fares
Τι αλλάζει στις εκδηλώσεις της Πλατείας Ζουχουρί – Η ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας
Πολιτική Παραχώρησης Δημόσιων Πλατειών για διεξαγωγή ιδιωτικών εκδηλώσεων
Ημιτελικός Eurovision 2026: Τι ώρα είναι σήμερα (11/5), πότε εμφανίζεται η Ελλάδα με τον Ακύλα
Η ελληνική συμμετοχή εντυπωσίασε στην τελική πρόβα με σκηνική αισθητική εμπνευσμένη από video game και έντονα οπτικά εφέ - H σειρά εμφάνισης των χωρών
Σκόνη στην ατμόσφαιρα και ενισχυμένοι άνεμοι – Πότε αλλάζει ο καιρός
Αναλυτικά το δελτίο καιρού
Το «Adolescence» κατέκτησε αριθμό-ρεκόρ τηλεοπτικών BAFTA
Η σειρά των Στίβεν Γκρέιαμ και Τζακ Θορν κέρδισε τέσσερα βραβεία στην βραδιά των τηλεοπτικών BAFTA, ένα παραπάνω από όσα ποτέ είχαν κερδηθεί μέχρι σήμερα
Οι Oasis επιστρέφουν και στη μεγάλη οθόνη: Το reunion tour γίνεται κινηματογραφικό ντοκιμαντέρ
Με backstage στιγμές, αποκλειστικές εικόνες από την περιοδεία και τις πρώτες κοινές συνεντεύξεις των αδελφών Γκάλαχερ μετά από 25 χρόνια, το ντοκιμαντέρ των Oasis έρχεται σε IMAX και Disney+