Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Μία ταβέρνα με τζάκι, σε περιμένει για καλό φαγητό και διασκέδαση

Ένα από τα πιοαγαπημένα στέκια των καλοφαγάδων και γλεντζέδων Λεμεσιανών κι όχι μόνο.

Δημοσιεύτηκε στις 27 Δεκεμβρίου 2018

Ο Οινέας έκανε την εμφάνισή του στην πιάτσα της Λεμεσού έχοντας νοσταλγικό χαρακτήρα στην εποχή όπου τα μεζεδοπωλεία μεσουρανούσαν στις γραφικές γειτονιές της Αθήνας, τότε που το λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι άρχιζαν να γίνονται γνωστά.

Είναι ένα μεζεδοπωλείο φτιαγμένο με μεράκι, που θα το βρεις στην ιστορική Πλατεία Ηρώων. Οι σπιτικοί του μεζέδες, με σεβασμό στην παράδοση και με αρώματα μεσογειακά, σε συνδυασμό με τη φιλική εξυπηρέτηση των ανθρώπων του και το πλούσιο ρεπερτόριο των μουσικών του, έχουν κατατάξει τον Οινέα ανάμεσα στα αγαπημένα στέκια των καλοφαγάδων και γλεντζέδων Λεμεσιανών κι όχι μόνο.

Τις καλοκαιρινές μέρες σερβίρει το απολαυστικό φαγητό του στη γραφική πλατεία σε μια αυλή γεμάτη γιασεμιά και με θεματικές μουσικές βραδιές, όπου όλοι διασκεδάζουν κάτω από το φως των αστεριών. Τις κρύες νύχτες του χειμώνα ανάβει το τζάκι στο εσωτερικό του αναπαλαιωμένου κτιρίου και διασκεδάζει τις παρέες με καλό φαγητό, καλό κρασί και όμορφη νοσταλγική μουσική.

Σπεσιαλιτέ
Σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις τη φέτα σαγανάκι με γλυκό κεράσι, τους αφράτους κεφτέδες, το γιαουρτλού ως ορεκτικό και το συκωτάκι στη σχάρα. Και… κράτησε χώρο για τους σπιτικούς παραδοσιακούς λουκουμάδες που σερβίρει στο τέλος.

Σίγουρα θα ξαναπάς
Στον Οινέα απολαμβάνεις μια ξεχωριστή παρεΐστικη ατμόσφαιρα και γεύεσαι πλούσιους μεζέδες αναπολώντας παλιές εποχές μέσα από ποιοτικά, ρετρό τραγούδια.

INFO
Τηλ.: 96402323
Οδός: Κώστα Κουζάρη, Πλατεία Ηρώων, Λεμεσός.
Facebook: Οινέας Μεζεδοπωλείο Μουσικοθεραπευτήριο
Instagram: oineasmezedopoleio
Τετ-Σ 18.00-24.00.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close