Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Νόστιμος μεζές, ζωντανή μουσική σε μία αυθεντική ταβέρνα με τζάκι

Μία κυπριακή ταβέρνα με τα όλα της

Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιανουαρίου 2019

Eίναι μια ταβέρνα με τα όλα της! Διαθέτει άνετους χώρους, ένα επιβλητικό τζάκι διπλής όψεως και η διακόσμησή της συνδυάζει κάτι από το χτες και κάτι από το σήμερα. Όλα όσα φτιάχνει είναι ξεχωριστά και οι νόστιμοι, σπιτικοί μεζέδες που σερβίρει είναι πάντοτε της ώρας, όλα φτιαγμένα με μεράκι και με τα αγνότερα υλικά.

Τα χωριάτικα μακαρόνια φτιαγμένα στο χέρι από τη γλυκύτατη γιαγιά, το συκωτάκι του, τα κεφτεδάκια, οι ολόφρεσκες τηγανητές πατάτες με ρίγανη, το μαριναρισμένο κοτόπουλο σουβλάκι, τα αρνίσια παϊδάκια, το χοιρινό και οι σεφταλιές, τα κολοκούθκια με τα αβγά, ο τταβάς, αλλά και το κρασάτο, το λουκάνικο, τα φρέσκα μανιτάρια και το παραδοσιακό χαλλούμι, είναι όλα φτιαγμένα με πολύ μεράκι από τα χέρια του Μέλιου Παλιομούχταρου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 11 μέρη για φαγητό στον όμορφο Καλοπαναγιώτη

Όσο για τη διασκέδαση, ο κόσμος ψάχνει να βρει θέση να απολαύσει τον Βασίλη και τον Φίλιππο με το μπουζούκι τους σε ένα πρόγραμμα πολύ ξεχωριστό που τους ξεσηκώνει τα βράδια της Παρασκευής, ενώ τις Κυριακές τα μεσημέρια ο Βασίλης διασκεδάζει όλους τους θαμώνες! Επιπλέον, αναλαμβάνει διάφορα event διακοσμώντας τον χώρο ανάλογα με την επιθυμία του πελάτη.

Το γλυκό της ταβέρνας που έρχεται στο τέλος και ονομάζεται το ‘καλόν πράμαν’ (σιάμαλι στα κυπριακά) είναι ήδη ξακουστό! Βγαίνει από τον φούρνο ζεστό και μυρωδάτο και το φτιάχνει ‘της ώρας’, ο μάστορας της κουζίνας του Παλιομούχταρου, κύριος Μέλιος.

Η διασκέδαση φτάνει στο ζενίθ στον Παλιομούχταρο, ειδικά τις Κυριακές τα μεσημέρια, όπου ο Βασίλης Βίκτωρος με την κιθάρα του κάθεται ανάμεσα στις παρέες και τραγουδά μαζί τους ταξιδεύοντάς τους με παλιές ελληνικές επιτυχίες. Και τότε, όλοι γίνονται μια παρέα! Οι θαμώνες μπορούν να διαλέξουν αγαπημένα τους τραγούδια, ακόμη και να τραγουδήσουν ή να ρίξουν ένα ζεϊμπέκικο ή ένα χασάπικο και να το απολαύσουν με την ψυχή τους.

(24323323) Φίλιου Τσιγαρίδη 12, Άγιος Θεόδωρος, επ. Λάρνακας. Τρ-Σ βράδυ & Κ & αργίες μεσημέρι (Δ κλειστά).

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close