Δημοσιεύτηκε στις 12 Μαρτίου 2019
Στις 31 Μαρτίου 2019 θα διεξαχθεί στην περιοχή του Πρωταρά ο πρώτος επίσημος αγώνας SwimRun στην Κύπρο, με ονομασία Protaras SwimRun Cyprus 2019 powered by Capo∙Bay.
Τον αγώνα διοργανώνουν ο Γ.Σ.Σ. "Ο Κεραυνός" σε συνεργασία με το Δήμο Παραλιμνίου, υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής.
Πρόκειται για έναν αγώνα που συνδυάζει εναλλαγές μεταξύ κολύμβησης και τρέξιματος σε μια συνολική απόσταση 25 χιλιομέτρων και οι αθλητές συμμετέχουν σε ζευγάρια. Συγκεκριμένα, ο αγώνας περιλαμβάνει διαδρομές ανωμάλου δρόμου συνολικής απόστασης 21 χιλιομέτρων και διαδρομές κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης συνολικής απόστασης 4 χιλιομέτρων.
Οι αθλητές θα ξεκινήσουν την μεγάλη τους προσπάθεια μπροστά από το πολυτελές ξενοδοχείο Capo∙Bay, θα κατευθυνθούν προς τα αριστερά και εν συνεχεία θα κάνουν επαναστροφή και θα χαράξουν πορεία προς το δασικό πάρκο του Κάβο Γκρέκο.
Οι ομάδες θα κολυμπήσουν μεταξύ άλλων στις διάσημες παραλίες, του Fig Tree, του Green Bay, του Κόννου, του Blue Lagoon, θα τρέξουν κατά μήκος της ακτογραμμής και γύρω από τον λόφο του Κάβο Γκρέκο. Στην συνέχεια θα περάσουν από το κέντρο περιβαλλοντικής ενημέρωσης και εκπαίδευσης του Κάβο Γκρέκο και θα τερματίσουν μπροστά στο πεντάστερο ξενοδοχείο Capo∙Bay.
Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, θα γίνουν οι απονομές για τις τρεις πρώτες θέσεις στις κατηγορίες των Ανδρών, των Γυναικών, των μικτών ζευγαριών (ανδρών-γυναικών) καθώς και των τριών πρώτων ομάδων στο σύνολο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Protaras SwimRun Cyprus 2019 powered by Capo∙Bay είναι ο πρώτος αγώνας SwimRun στην ανατολική Μεσόγειο και περιλαμβάνεται στο επίσημο καλεντάρι της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου σαν αγώνας κυπέλλου.
Χορηγοί του αγώνα είναι: Capo∙Bay Hotel, AWOL Adventure Without Limits, Garmin Cyprus, Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου, NETinfoPAY.
Υποστηρικτές: Komanetsi aquatic and fitness center, Cytavision, φυσικό μεταλικό νερό Κύκκος, Φούρνοι Ζορμπάς, Redefine Your Limits, antigonika.com Creative & Design , Πολυκλινική Λητώ, Olympian Labs, Beiersdorf ,Paper Works Philippides.
Συνεργαζόμενοι φορείς: Γ.Σ.Σ. "Ο Κεραυνός", Δήμος Παραλιμνίου, Υφυπουργείο Τουρισμού, Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου, Τμήμα Δασών.
Χορηγοί επικοινωνίας: city.com.cy, sportime.com.cy.
Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα www.swimruncyprus.com και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
Facebook: https://www.facebook.com/SwimRunCyprus/
Instagram: https://www.instagram.com/swimruncyprus
Σχετικά
Οι Παρασκευές του καλοκαιριού έχουν μουσική, γεύση και άρωμα φύσης
Ζωντανή μουσική, κυπριακές γεύσεις του ξυλόφουρνου και τοπικά κρασιά συνθέτουν ξεχωριστές βραδιές κάτω από τα αστέρια στον Κόρνο.
Το Όμοδος σε γιορτινούς ρυθμούς: Όλες οι εκδηλώσεις που έρχονται
Από τον Ιούλιο μέχρι το OenoFest του Οκτωβρίου, η Όμοδος δίνει ραντεβού με τον πολιτισμό και την παράδοση
Μια ωδή στον ήλιο: Το Grecophilia επιστρέφει στην Αγία Νάπα
Το τέταρτο κεφάλαιο του «AN ODE TO THE SUN» έρχεται στις 15 Αυγούστου στο KAVO, για μια ξεχωριστή εμπειρία μουσικής, θάλασσας και μεσογειακής ενέργειας.
Πανσέληνος, γεύσεις και δημιουργία στο πρώτο «Full Moon Market» της Λάρνακας
Δύο καλοκαιρινές βραδιές γεμάτες τοπικές δημιουργίες, street food, cocktails, μουσική και οικογενειακές δραστηριότητες έρχονται στο Forest Beach, στον δρόμο Δεκέλειας
Week Agenda: 20 υπέροχες καλοκαιρινές προτάσεις για αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο
Θέατρο, μουσική, θερινό σινεμά, φεστιβάλ και συναυλίες έρχονται για να μας δροσίσουν τις μέρες που έρχονται στο νησί
Η κυπριακή παράδοση ζωντανεύει στην Κάτω Πάφο
Τέσσερις καλοκαιρινές Κυριακές με παραδοσιακούς χορούς και μουσική, στο πλαίσιο του κύκλου εκδηλώσεων «Παράδοση» του Δήμου Πάφου.
Ο Άγιος Ιωάννης Πιτσιλιάς έφτιαξε πρόγραμμα για το καλοκαίρι
Ο Πολιτιστικός Αύγουστος επιστρέφει στο χωριό, με έναν μήνα γεμάτο εκδηλώσεις
Αποστολία Ζώη, Κωνσταντίνος Σερέτης και Κλεοπάτρα Τομπάζου τραγουδούν στο χωριό
Μαζί τους το Asmation Band Experienece
Το πιο κεφάτο Retro Party του καλοκαιριού έρχεται στην Πιτσιλιά
Μια βραδιά γεμάτη διαχρονικές επιτυχίες, χορό και καλοκαιρινή διάθεση.
Οι Sooshi Mango έρχονται στην Λευκωσία με το “The Home Made World Tour”
Το χιούμορ τους μιλά για οικογένειες, συνήθειες, κουζίνες, γειτονιές, υπερβολές και όλα εκείνα τα μικρά στοιχεία που κάνουν την καθημερινή ζωή αστεία
9 πολύ καλοί λόγοι για να πας στο Κοιλάνι την Κυριακή
Έχουμε πολύ καλούς λόγους για να πάμε στο Κοιλάνι την Κυριακή
Weekend Agenda: 35 υπέροχα πράγματα για να κάνεις στην Κύπρο το πρώτο σαββατοκύριακο του Ιούλη
Μουσική, θέατρο, φεστιβάλ και καλοκαιρινές εξορμήσεις γεμίζουν την πρώτη μεγάλη έξοδο του μήνα