Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Αυτός είναι ο απόλυτος προορισμός για lunch break που πρέπει να επισκεφτείς

To παγκοσμίου εμβέλειας, καθαρόαιμο, αμερικανικό steakhouse στη Λεμεσό, σε προσκαλεί εδώ και λίγες μέρες να απολαύσεις εκεί και το μεσημεριανό σου γεύμα.

Δημοσιεύτηκε στις 16 Αυγούστου 2019

Ένα έξυπνα διαμορφωμένο μενού, που περιέχει αρκετά από τα αγαπημένα πιάτα του all day menu, αλλά και διανθίζεται με μια γκάμα από απείρως γευστικά πιάτα, με κύριους άξονες τις δροσερές σαλάτες, τα burgers, τα ζυμαρικά και γενικά, τις light προτάσεις για όλους τους ουρανίσκους.

Ο διευθυντής Νίκος Κούκος και η άκρως εξυπηρετική του ομάδα, θα βρεθεί και πάλι δίπλα σου, για να σου εκθειάσει τα μέγιστα την εποχιακή σούπα ημέρας (€9), αλλά την υπέροχη σε παρουσίαση, ολόδροση σαλάτα με αστακό, σέλινο και βραστά αυγά, εμποτισμένα με lime dressing (€25). Το ίδιο φυσικά θα πράξει και για τη με ψιλοκομμένα λαχανικά ομόλογή της, Beverly Hills salad, την αγαπημένη μου, Steak salad, δομημένη με πράσινα λαχανικά και φιλετάκια βοδινού, ραντισμένα με σπιτικό σος (€29), καθώς επίσης και για την απίστευτα ισορροπημένη στο στόμα chicken paillard, με βοτανοευλογημένο φιλέτο κοτόπουλο και φρεσκότατα λαχανικά (€22).

 

Ο βραβευμένος σεφ John Politis, θα επιμείνει για να δοκιμάσεις τα al dente linguine του με γαρίδες, λαβράκι, καλαμάρι και αστακό(€28), αλλά και θα σου προσφέρει περήφανα, σύμφωνα με τα δικά σου όρια ψησίματος, το ζουμερό, ανωτάτης ποιότητας, burger του (€21), με εσένα, αν το επιθυμείς, να το χτίζεις γευστικά, με extra μπέικον (€4), τυρί (€3) ή τηγανιτό αυγό (€3).

Το Steak sandwich, πλάι σε χοντροκομμένες τηγανιτές πατάτες και onion rings (€21), εγγυημένα θα σε ταξιδέψει σε Αμερική μεριά, ενώ το ίδιο θα γίνει, όταν κλείνεις τα μάτια από γευστική ικανοποίηση, απολαμβάνοντας το ζουμερό, νοτισμένο με μπαχαρικά Cajun, Rib eye steak των 350 γραμμαρίων, συνοδευμένο από τον signature πουρέ πατάτας του Wolfgang’s Steakhouse και το κρεμώδες του σπανάκι (€36). Μια άκρως ποιοτική πρόταση για  lunch υψηλών προδιαγραφών, που σκοπεύω, λίαν συντόμως να επαναλάβω. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close