Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

20 in χώροι με εξωτερική αυλή

Στέκια με καλή κουζίνα και όμορφους εξωτερικούς χώρους, για να απολαύσεις το φαγητό και το ποτό σου, ρομαντζάροντας!

Δημοσιεύτηκε στις 22 Αυγούστου 2013

Abacus

Με επιβλητικό διάκοσμο και πιάτα που ικανοποιούν και τον πλέον απαιτητικό ουρανίσκο, το εστιατόριο αυτό είναι έτοιμο να σε ταξιδέψει γευστικά στις καλύτερες κουζίνες του κόσμου! Με έμφαση στα καλά και ποιοτικά steaks, αλλά και σε μεσογειακές γεύσεις, εδώ προετοιμάσου να απολαύσεις πλούσιες μερίδες σε μια βεράντα ιδιαίτερα ατμοσφαιρική και ευρύχωρη. Ζεστό το καλωσόρισμα από τα ευγενέστατα γκαρσόνια και το μενού του ιδιαίτερα εκτενές. Η μουσική σε συντροφεύει διακριτικά και σε ταξιδεύει την ώρα που εσύ απολαμβάνεις μίαν από τις 'αμαρτωλές' επιλογές γλυκού, ενώ τα cocktails, για το φινάλε της βραδιάς, είναι σε τιμές χάρισμα!

Ψάξε το!

Τη νύχτα, ο εξωτερικός χώρος του μαγαζιού, έχει άλλη χάρη, μια και απ' εδώ ζεις τους έντονους ρυθμούς της πόλης.

Be Happy!

Απολαμβάνεις διεθνείς, καλοφτιαγμένες γαστρονομικές επιλογές,

που δεν σου αδειάζουν την τσέπη!

Φαγητό

Εκτός από steaks, δοκίμασε το νόστιμο κοτόπουλο με γέμιση λιαστής ντομάτας, με προσούτο και κρεμώδη σάλτσα και το εκπληκτικό ορεκτικό του από γαρίδα με σάλτσα αστακού.

Cheers!

Με... mojitos, Strawberry Margarita και Passion Caipirinha cocktails.

 

(23721342) Κρύου Νερού 16, Αγία Νάπα, Δ-Κ 15.00-23.00 (εστιατόριο) & 09.00-01.00 (lounge).

 

 

Amante resto club

Πρωταγωνιστής της καλοκαιρινής διασκέδασης, με εγκαταστάσεις και υπηρεσίες που βασίζονται σε υψηλού επιπέδου πρότυπα, σου προσφέρει μια μοναδική εμπειρία απόδρασης. Βρίσκεται σε ένα πολύ χαρακτηριστικό και προνομιακό σημείο της Αγίας Νάπας και σερβίρει βραβευμένα κοκτέιλ και επιλογές από ελαφριά αλλά χορταστικά πιάτα με μεσογειακές και Asian fusion επιρροές. Ο χώρος είναι πολυεπίπεδος και με μοντέρνα αισθητική, με το λευκό και το ξύλο να είναι τα κυρίαρχα στοιχεία του. Επίλεξε έναν από τους ξεκούραστους καναπέδες του και χαλάρωσε από το πρωί μέχρι το βράδυ, και απογειώσου με τη μουσική γνωστών DJs.

Ψάξε το!

Η μουσική που παίζει, επιφυλάσσει εκπλήξεις! Απλώς χαλάρωσε και διασκέδασε κάτω από τις... προσταγές των DJs.

Be Happy!

Με τα 'δυναμικά' συστήματα φωτισμού και ήχου που διαθέτει, είναι σίγουρο ότι θα διασκεδάσεις μέσα σε μια απίστευτη ατμόσφαιρα!

Φαγητό

Ολόφρεσκα sushi και ιδιαίτερα νόστιμα homemade burgers.

Cheers!

Με... mojitos και daiquiris και φουλ παγωμένα cocktails.

 

(23722725) Κρύου Νερού 5033, Αγία Νάπα, Δ-Κ 10.00-02.00.

 

 

Άγιος Επίκτητος

Απέχει μόλις πέντε λεπτά από την έξοδο του Αγίου Τύχωνα, που θα βρεις στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού, και είναι μια ιδιαίτερα γραφική ταβερνούλα με προνομιακή θέα. Αποτελεί μια όαση δροσιάς και ρομαντζάδας, αφού βρίσκεται ψηλά, με το αεράκι να διαπερνά και να 'χαϊδεύει' την κάθε γωνιά του. Η θέα της πόλης και της θάλασσας είναι απρόσκοπτη και πανοραμική. Τη νύχτα δε, το παιχνίδισμα από τα φώτα των σπιτιών αλλά και των πλοίων που φτάνουν στο λιμάνι, συνθέτουν μια απίστευτη εικόνα. Όσο για τις γεύσεις του... ο μεζές του είναι πλούσιος και νοστιμότατος, με πρωταγωνιστές τα αρνίσια παϊδάκια και τη μυρωδάτη λούντζα, που φτιάχνει ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του. Όσο για την εξυπηρέτησή του, δεν το συζητώ... Εδώ θα φας καλά, θα σε περιποιηθούν με χαμόγελο και όλα αυτά θα τα απολαύσεις σε ένα μοναδικό τοπίο.

Ψάξε το!

Πιστοί στην παράδοση, ψήνουν όλα τα είδη σχάρας πάνω σε κάρβουνα, από

ξύλο κυπριακής τερατσιάς.

Be Happy!

Οι πολύ καλές και λογικές τιμές του θα σε αφήσουν πλήρως ικανοποιημένο!

Φαγητό

Θα σε ενθουσιάσουν τα μαγειρευτά παραδοσιακά του πιάτα, που ετοιμάζει η σύζυγος του ιδιοκτήτη με πολλή αγάπη και μεράκι, όπως ο τταβάς, το πλιγούρι και οι καραόλοι.

Cheers!

Με... χωριάτικο κρασί και παγωμένες μπίρες.

 

(99346529) Πολιτιστικό Κέντρο Αρμενοχωρίου, Δ-Κ 12.00-24.00.

 

 

Beer Garden Aphrodite Hills Resort

Ένας ολοκαίνουργιος χώρος, στo Village Square του Aphrodite Hills Resort, είναι έτοιμος να σου προσφέρει μοναδικές βραδιές με πρωταγωνιστή την μπίρα. Το 'Beer Garden' φιλοδοξεί να γίνει το αγαπημένο στέκι της περιοχής. Ζήσε χαλαρές και ιδιαίτερα παρεΐστικες στιγμές στον υπέροχο εξωτερικό του χώρο κάτω από τους ήχους της ζωντανής μουσικής του. Συνόδευσε την επώνυμή σου μπίρα με ένα ζουμερό και μυρωδάτο Bratwurst ή με Bockwurst, Spicy Chorizo, ή Rohpolnische λουκάνικο και μοιράσου τις υπόλοιπες ενδιαφέρουσες γεύσεις που σου προσφέρει μέχρι αργά το βράδυ. Θα μείνεις κατενθουσιασμένος!

Ψάξε το!

Από τις τέσσερις το απόγευμα μέχρι τη μία το πρωί, εδώ απολαμβάνεις παγωμένη μπίρα και... ζεστούς ανθρώπους.

Be Happy!

Κάθε Παρασκευή υπάρχει ζωντανή μουσική, από rock, latin, blues και άλλα αγαπημένα ακούσματα.

Φαγητό

Θα βρεις νόστιμα λουκάνικα και παραδοσιακά pretzel, που κομπλιμεντάρουν έξοχα την μπίρα που θα επιλέξεις.

Cheers!

Με... τη μεγάλη ποικιλία από ντόπιες και διεθνείς μπίρες που σου προσφέρει.

 

(26829000/www.intercontinental.com/aphrodite) Πάφος.

 

 

Leander Aphrodite Hills Resort

Ένας πολύ φινετσάτος χώρος σε περιμένει να απολαύσεις υψηλή γαστρονομία, σ' ένα απόλυτα ρομαντικό περιβάλλον. Κάθε πιάτο του είναι έργο τέχνης και... γεύσης και ικανοποιεί και τον πλέον απαιτητικό ουρανίσκο! Ο συνδυασμός των υλικών 'παντρεύεται' εξαίσια με το ανάλογο κρασί που προτείνει ο επικεφαλής του εστιατορίου. Η άψογη εξυπηρέτηση που θα τύχεις από το προσωπικό, θα σε αφήσει καταγοητευμένο, ενώ η ίδια η ατμόσφαιρα του χώρου θα σε χαλαρώσει και θα σε συνεπάρει. Το γευστικό ταξίδι στο εστιατόριο 'Leander', είναι μια μοναδική εμπειρία. Αξίζει να τη ζήσεις!

Ψάξε το!

Τα γλυκά που ετοιμάζει ο σεφ και που κομπλιμεντάρουν εξαίσια το κάθε πιάτο.

Be Happy!

Απολαμβάνεις -απόλυτα- την ηρεμία και την ατμόσφαιρά του, αφού είναι ένας χώρος μόνο για ενήλικες.

Φαγητό

Δροσερές γαρίδες με καπνιστή μελιτζάνα, αβοκάντο και φουρνιστή φέτα με κρύα σάλτσα γλυκιάς πιπεριάς, ή αρνάκι κότσι στο φούρνο με αρωματικά, λαχανικά εποχής, μικρές πατάτες και ψητή φέτα.

Cheers!

Με... παγωμένο κρασί, από τη μεγάλη λίστα που διαθέτει το εστιατόριο.

 

(26829000/ www.intercontinental.com/aphrodite) Πάφος.

 

 

Captain's Table

Εδώ μπορείς να ξεφύγεις εντελώς από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να αγναντεύεις, για ώρες, το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και τις όμορφες εικόνες της νέας μαρίνας Ζυγίου που ξετυλίγονται μπροστά σου. Πόσω μάλλον, τώρα το καλοκαίρι, όπου τα τραπεζάκια του, βγαίνουν έξω και 'αράζουν' δίπλα ακριβώς στις βάρκες και τα yachts. Το φαγητό και το σέρβις είναι εξαιρετικά, ενώ την ποιότητα δεν την διαπραγματεύεται! Γι' αυτό ό,τι φας είναι ολόφρεσκο και λαχταριστό. Επίλεξε από το ανανεωμένο μενού φαγητού και ποτού που διαθέτει είτε μερίδα είτε μεζέ (με πέραν των 20 πιάτων), και απόλαυσέ τα με άψογη και φιλικότατη εξυπηρέτηση, και σίγουρα θα φύγεις κατενθουσιασμένος!

Ψάξε το!

Συνεργάζεται με εταιρεία κρουαζιέρων και μπορεί να σου κλείσει τραπέζι πάνω σε ένα από τα yachts ή μπορείς ακόμα να πας με μια βάρκα για ψάρεμα και μετά να σου μαγειρέψουν την ψαριά που έπιασες.

Be Happy!

Το βραδάκι, με την ολόφωτη μαρίνα στα πόδια σου, το φαγητό και

το ποτό έχει άλλη χάρη!

Φαγητό

Απόλαυσε ολόφρεσκο καλαμάρι, συναγρίδα, σαργούς (σοργούς) στη σχάρα και άλλα καλούδια της θάλασσας.

Cheers!

Με... παγωμένη μπίρα, κρασί από την ανανεωμένη κάρτα και το μη αλκοολούχο σφηνάκι kiwi, που έρχεται στο τέλος κερασμένο από το κατάστημα.

 

(24333737) Γρηγόρη Αυξεντίου, μαρίνα Ζυγίου, επ. Λάρνακας, Δ-Κ 10.00-23.00.

 

 

Ερωδός

Μοναδικό στη διασκέδαση και την καλή ποιοτική μουσική. Μοναδικό και στη γαστρονομία του, με κουζίνα που ικανοποιεί και τα πλέον απαιτητικά γούστα. Τα τραπεζάκια του γεμίζουν όμορφο κόσμο και τα χαμόγελα αντηχούν στα στενά, γραφικά δρομάκια της παλιάς πόλης που το περιτριγυρίζουν. Στον 'Ερωδό', κάθε βραδιά είναι και μια ξεχωριστή εμπειρία! Η υπέροχη αυλή του, με τα σκιερά δέντρα και τις γεμάτες ανθοδόχες δημιουργούν μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Εδώ, θα περάσεις όμορφα με μουσική που θα σε συντροφέψει, θα σε χαλαρώσει και θα σε ταξιδέψει! 15 χρόνια 'σταθερή αξία' στην καλή διασκέδαση και το καλό φαγητό, με έντεχνη ποιοτική μουσική και live εμφανίσεις, που δεν θα βρεις πουθενά αλλού, και με μότο 'Εμείς μένουμε εντός'!

Ψάξε το!

Για live εμφανίσεις και νύχτες με έντεχνο ή λαϊκό ρεπερτόριο.

Be Happy!

Με καλή, ελληνική, ζωντανή μουσική και ποιοτικό φαγητό, από μια μεγάλη ποικιλία που ετοιμάζει ο σεφ Χαράλαμπος Παπάς.

Φαγητό

Νόστιμα πιάτα, σε ιδιαίτερα χορταστικές μερίδες και πολύ λογικές τιμές.

Cheers!

Με... εκλεκτά κρασιά από Κύπρο, Ελλάδα, Γαλλία και Νέο Κόσμο, αλλά και μ' ένα Mojito royal που φτιάχνει έξοχα ο Ηλίας Τιτόπουλος.

 

(22752250) Πατρ. Γρηγορίου 1, 1016 παλιά Λευκωσία, Τρ-Κ 11.00-02.30.

 

 

Hippocampus

Σε αυτόν τον τόσο ατμοσφαιρικό χώρο, θέλεις πραγματικά να αφεθείς και να χαλαρώσεις. Θέλεις, επίσης, να απολαύσεις τη δημιουργική του κουζίνα, να 'ανέβεις' με την ψαγμένη μουσική του και να δροσιστείς με τα καλοφτιαγμένα του cocktails. Σε αυτό το γνωστό και αγαπημένο all day στέκι του Πρωταρά, με τη νησιώτικη αισθητική και τη φιλόξενη εξυπηρέτηση, μπορείς να περάσεις τη μέρα σου ευχάριστα από το πρωί μέχρι το βράδυ, απολαμβάνοντας πρόγευμα, καφέ, μεσημεριανό ή απογευματινό γλυκό, όπως για παράδειγμα δελεαστικές κρέπες και waffles. Και μην αρκεστείς σ' αυτά... Εξάλλου, την όμορφη βεράντα του, δεν σου κάνει καρδιά να την εγκαταλείψεις εύκολα!

Ψάξε το!

Όμορφος κόσμος, χαλαρές στιγμές και υπέροχες μυρωδιές σε κατακλύζουν

όποια στιγμή κι αν βρεθείς εκεί.

Be Happy!

Η βεράντα του είναι ιδανική για οποιαδήποτε ώρα της μέρας, ενώ το βραδάκι, μια πιο ρομαντική ατμόσφαιρα σε χαλαρώνει και σε ταξιδεύει.

Φαγητό

Διάλεξε για πρώτο, χταπόδι τυλιγμένο σε 'μαλλιά αγγέλου' ή ανοιξιάτικα ρολάκια γεμιστά με κρέμα τυριού και ντομάτα κονφί και για κυρίως επίλεξε ανάμεσα σε φρέσκο λαβράκι με σάλτσα πορτοκαλιού ή κοτόπουλο γεμιστό με μοτσαρέλα και μπέικον τυλιγμένο σε φύλλο κρούστας. Για γλυκό, οπωσδήποτε σουφλέ σοκολάτας ή brownie του σεφ.

Cheers!

Με... κλασικό Mojito και Strawberry Margarita.

 

(23831166) Λεωφόρος Ξενοδοχείων 18, Πρωταράς. Δ-Κ 09.30-01.30. 

 

 

(In) Theory Bar

Κατέκτησε τον τίτλο τού 'Most Original New Venue' στα Stoli Awards 2013 και κατάφερε να γίνει σταθμός στο νυχτερινό lifestyle της Λεμεσού, με θαμώνες άνω των 27 ετών. Έβαλε τον πήχη πολύ ψηλά και ήδη ξεχώρισε γιατί έχει bartenders που αγαπούν τη δουλειά τους, διαθέτει μια καλά ενημερωμένη κάβα και έναν προσεγμένο κατάλογο και προσεγγίζει την κοκτέιλ κουλτούρα με πολύ πάθος αλλά και απλότητα. Είναι απαραίτητο να απολαύσεις ένα από τα signature cocktails του. Συστήνουμε ανεπιφύλακτα το Wild Masticha, το French Kiss και το Aloe Passion. Και μια και είναι προτεινόμενο για τα Check In Eating Awards 2013, μη φύγεις χωρίς να πάρεις και μια γεύση υψηλής γαστρονομίας, όπως το φουά γκρα με αχλάδια αλλά και τα ρολά κολοκυθιού, ενώ το θεσπέσιο cheesecake του, στο βαζάκι του γλυκού, θα σου μείνει αξέχαστο!

Ψάξε το!

Γιατί εδώ θα βρεις τα πιο ψαγμένα cocktails, φτιαγμένα στα μέτρα σου!

Be Happy!

Το μπαρ φιλοξενεί DJ's καθημερινά, με ήχους κυρίως από remixed jazz, nu disco, deep house, old skool, trip hop και rock.

Φαγητό

Θα σε ενθουσιάσουν τα περίπου δεκαπέντε homemade

πιατάκια του, οι σαλάτες

του και τα σπιτικά γλυκά. 

Cheers!

Με... ένα θεσπέσιο signature cocktail από το βραβευμένο

mixologist Σωτήρη Σαββίδη, όπως είναι το 'Hibiscus Masticha'.

 

(25100250) Σαριπόλου 53, Καθολική. Δ-Πεμ 18.00-01.00, Παρ-Σ 18.00-02.00,

Κ 18.00-01.00.

 

 

Καλαμιές

Μια σταθερή αξία στο χώρο της εστίασης εδώ και 37 σχεδόν χρόνια! Βρίσκεται σε μια από τις πιο προνομιακές τοποθεσίες του Πρωταρά, σε έναν πλήρως ανακαινισμένο, πολυεπίπεδο χώρο, όπου σε περιμένει μια φανταστική ποικιλία φρεσκομαγειρεμένων πιάτων, που με πολλή φροντίδα ετοιμάζουν η Μαρία και η ομάδα της. Είναι χωρισμένο εξωτερικά σε 4-5 επίπεδα, το κάθε ένα με το δικό του χαρακτήρα. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε τραπεζάκια με ξύλινες καρέκλες, ή πλαστικές για τους λουόμενους, και καναπέδες για περισσότερη άνεση, όλα με θέα φανταστική!

Ψάξε το!

Αν το ζητούμενό σου είναι το φρέσκο ψάρι, εδώ θα το γευτείς και θα το ευχαριστηθείς απόλυτα!

Be Happy!

Αγναντεύοντας το εκκλησάκι του Αϊ-Νικόλα και το ηλιοβασίλεμα

ή τη δύση του ήλιου.

Φαγητό

Το Steak Surf & Turf με γαρίδες είναι ιδιαίτερα χορταστικό και... επιβλητικό, ενώ το Lemon surprise είναι ο πιο γλυκός πειρασμός του καλοκαιριού.

Cheers!

Με... Kalamies cocktail με Bailey's, Tia Maria και παγωτό βανίλια.

 

(23831145) Ελλήνων 40, Περνέρα, Πρωταράς.

 

 

Koi bar Capo Bay Hotel

Κτισμένο πάνω σε μια πανέμορφη παραλία του Πρωταρά, βραβευμένη μάλιστα με Γαλάζια Σημαία και με χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο, σερβίρει Asian/Med fusion κουζίνα, όπου το κάθε πιάτο είναι μια μικρή όαση γευστικής εξερεύνησης! Οι φωτεινοί εξωτερικοί του χώροι, με τη λευκή και την ξύλινη διακόσμησή τους, σε χαλαρώνουν και μαζί με τον αισθησιακό φωτισμό, τους καναπέδες, τα μαξιλάρια, τις αέρινες κουρτίνες και τις λιμνούλες με ψαράκια, νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε ένα απόλυτα ατμοσφαιρικό lounge bar που σου θυμίζει εξωτικό προορισμό. Με φόντο του την ξανθή αμμουδιά, τα καταγάλανα νερά και τους ολοπράσινους κήπους του, νιώθεις σαν βασιλιάς!

Ψάξε το!

Ένα open air μασάζ είναι ό,τι πρέπει για να ξεφύγεις και να χαλαρώσεις απόλυτα.

Be Happy!

Απολαμβάνεις ψαγμένα μουσικά ακούσματα lounge μουσικής, πίνοντας απίθανα cocktails.

Φαγητό

Σπαγγέτι από κολοκύθα, ντοματάκια και βούτυρο μυδιών, αλλά και πιάτα με πρωταγωνιστή το ψάρι ή το κρέας.

Cheers!

To signature Star Berry Passion με ρούμι, passion fruit, μούρα και πορτοκάλι.

 

 

(23831101/www.capobay.com) Ιάσονος 2, Πρωταράς, Δ-Κ 11.00-24.00.

 

 

Limanaki Beach Αγία Νάπα

Και οι τρεις εξωτερικοί χώροι των εστιατορίων του, διαθέτουν, ο καθένας ξεχωριστά, τη δική του ταυτότητα. Το ασιατικό 'Noodlemama Asian Taste', συντηρεί ένα ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό σκουρόχρωμο διακοσμητικό στυλ, το μεσογειακό και διεθνές 'Limanaki Restaurant' είναι πιο φωτεινό, με ανοιχτόχρωμες γκρίζες αποχρώσεις, ενώ το 'Coffee Beanery', διαθέτει μια πιο casual διάθεση που τονίζεται με λευκές, ψάθινες καρέκλες. Και οι τρεις επιλογές εστίασης είναι το ίδιο θελκτικές και αποτελούν τις πλέον αναβαθμισμένες προτάσεις στο χώρο του γραφικού λιμανιού της περιοχής.

Ψάξε το!

Είναι ένα από τα λίγα συγκροτήματα-θέρετρα στην Αγία Νάπα που παραμένουν ολόχρονα ανοικτά.

Be Happy!

Με την άψογη εξυπηρέτησή του και την ωραία ατμόσφαιρα που δημιουργείται από την πολυπληθή πελατεία του.

Φαγητό

Δοκίμασε την τραγανή, αρωματική πάπια του και στο 'Limanaki Restaurant'

οπωσδήποτε ψαρομεζέ.

Cheers!

Με... Coffee Beanery! Το ήξερες ότι η γνωστή καφετέρια έχει 'αράξει' εδώ και λίγο καιρό στο full ανακαινισμένο χώρο του ξενοδοχείου, έχοντας μάλιστα θέα στο λιμανάκι της Αγίας Νάπας; Απόλαυσε τις φουλ δροσιστικές γεύσεις καφέ του, όπως για παράδειγμα έναν παγωμένο Iced Caramelatte!

 

(23721600, 23725487) 1ης Οκτωβρίου 18, απέναντι από το λιμάνι Αγίας Νάπας. Δ-Κ 10.00-23.00.

 

 

Lush Beach Bar Resto

O πιο hot προορισμός είναι εδώ και σε περιμένει στην παραλία Μακένζι, για να ζήσεις το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής σου. Συνδυάζει καλό φαγητό με έντονη διασκέδαση, που μπορείς να τα απολαμβάνεις δίπλα στο κύμα, από το πρωί μέχρι το βράδυ, και τις 365 μέρες του χρόνου! Με ψαγμένη μουσική αλλά και εξαιρετική μεσογειακή κουζίνα, την οποία επιμελείται προσωπικά ο chef, και ένας εκ των ιδιοκτητών, Παντελής Δημοσθένους. Εδώ, θα διασκεδάσεις πολύ, θα φας καλά και θα τα απολαύσεις όλα στο μάξιμουμ. Κράτησε θέση στους άνετους καναπέδες του και χόρεψε στους ρυθμούς του κάτω από το μαγικό ήλιο ή τα αστέρια και ζήσε τις πιο όμορφες στιγμές του καλοκαιριού.

Ψάξε το!

Κάθε βράδυ μπες στους ρυθμούς, με κάτι εντελώς νέο και φουλ ανεβαστικό και μη χάσεις την εμπειρία των events του.

Be Happy!

Έχεις τη θάλασσα στα πόδια σου, την καλύτερη μουσική στα αφτιά σου και τη γεύση στο πιάτο σου! You are in heaven!

Φαγητό

Fish Combination με πρωταγωνιστές το λαβράκι, τον πουρέ σελινόριζας και το lemon butter sauce.

Cheers!

Με...  απίθανα μη αλκοολούχα ποτά, απίστευτα cocktails και mojitos με άποψη.

 

(70008089) Περιοχή Μακένζι.

 

 

Malthouse Beer & Food

Βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο του κοσμοπολίτικου Πρωταρά, και προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία στο χώρο του casual dining. Τα απολαυστικά πιάτα του, η τεράστια ποικιλία από μπίρες και τα καλοφτιαγμένα cocktails, σε συνδυασμό με τη ζεστή ατμόσφαιρα, την ενέργεια των ανθρώπων του και τη μουσική που κινείται σε rock κυρίως ύφος, το έκαναν να ξεχωρίσει από την πρώτη κιόλας μέρα! Πρωταγωνιστής του, η μπίρα με περισσότερες από 70 ετικέτες σε μπουκάλια και 8 draught! Από τις αρχές Ιουνίου η συλλογή εμπλουτίστηκε με τη δική του μπίρα, την MALTHOUSE Pilsner, η οποία παρασκευάζεται από την Prime Microbrewery αποκλειστικά για το 'Malthouse Beer & Food'.

Ψάξε το!

Malthouse Pilsner & Prime beers που δεν θα βρεις πουθενά αλλού.

Be Happy!

Διοργανώνονται δυναμικά rock 'n' roll parties με πολύ δυνατά bands αλλά και acoustic nights, που σε ταξιδεύουν σε όμορφα μουσικά μονοπάτια.

Φαγητό

Homemade burgers, BBQs, διάφορα platters.

Cheers!

Με... Cocojito, Hpnotiq Caipirinha, Mango Berry Margarita, Malthouse Beer Margarita.

 

(23831054/www.malthousecy.com) Λεωφόρος Πρωταρά 16, Δ-Κ 10.00-02.00. 

 

 

Oniro by the Sea

Όνομα και πράμα! Σκέψου να έχεις μια τόσο μαγική θέα στα πόδια σου... Απλώς δεν ξεκολλάς! Στο μοναδικό chill out bar, με την άγρια ομορφιά και τις θαλασσινές σπηλιές απέναντί του, η θέα είναι σκέτο όνειρο! Πανοραμική άποψη ενός απίστευτου τοπίου, με προσαραγμένο ναυάγιο στα δεξιά, βράχια σμιλευμένα στα αριστερά και μια καταγάλανη θάλασσα μπροστά, που δεν θα χορταίνεις να βλέπεις! Ένας απόλυτα καλοκαιρινός, open air χώρος, λιτά διακοσμημένος που πραγματικά σε χαλαρώνει. Εδώ, αφήνεσαι και ταξιδεύεις μακριά από σκοτούρες και προβλήματα. Ζεις ένα όνειρο και δεν είναι τυχαίο! Εξάλλου, δεν είναι αυτό που αποζητά η ψυχή σου;

Ψάξε το!

Κάθε Κυριακή, σερβίρει Κριθαρότο Θαλασσινών με φρέσκο βασιλικό και

φινόκιο.

Be Happy!

Ακούγοντας μουσική reggae, latin, jazz και lounge μαζί με το κύμα να 'γδέρνει' το ναυάγιο.

Φαγητό

Σαλάτα Φρούτων και Λαχανικών με noodles και Aρνίσιο αρούκ σε λιβανέζικη πίτα.

Cheers!

Με... Ginger Mojito, Coco Mastiha ή Mango & Mint Daiquiri.

 

(99372255) Γλυκού Νερού 2, Θαλασσινές Σπηλιές, Πέγεια, Δ-Κ 12.00-22.00 (η κουζίνα).

 

 

Σαν... 'Στου Ψυρρή'

Oι νοστιμιές που έρχονται στο τραπέζι σου σε γεμίζουν με μυρωδιές και αρώματα, ενώ το ποτό ρέει άφθονο και ταιριάζει στην όλη φιλοσοφία του. Πουθενά αλλού δεν θα βρεις αυθεντική ελληνική κουζίνα που να σε ταξιδεύει νοερά και... γευστικά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Τι να πρωτοφάς και τι να παραβλέψεις από την ψαγμένη κουζίνα του και τις λιχουδιές που ετοιμάζει ο σεφ του; Όλα συνωμοτούν στο να απολαύσεις κάτι ιδιαίτερα εύγευστο, σπιτικό και ελληνικότατο! Κλείσε τραπέζι τώρα, στο όμορφο πλακόστρωτό του και απόλαυσε πιάτα φτιαγμένα με αγάπη και πρώτης ποιότητας υλικά. Και μην ξεχνάς ότι... εδώ νιώθεις σαν να βρίσκεσαι στου Ψυρρή. Τόσο καλά και τόσο κοντά!

Ψάξε το!

Ο χώρος προσφέρεται και για private parties μέχρι και 200 ατόμων!  

Be Happy!

Η υπέροχη αυλή του σε αφήνει να χαρείς την παρέα σου

αλλά και την οικογένειά σου, αφού υπάρχει γωνιά με παιδότοπο,

όπου μπορούν τα παιδιά να διασκεδάσουν με άνεση και ασφάλεια.

Φαγητό

Κότσι στη γάστρα (πήλινο δοχείο), τηγανιά του Ψυρρή με διάφορα κρεατικά, αλοιφές-dips που είναι σπιτικές και το μοναδικό γλυκό καζάν ντιπί που δεν βρίσκεις πουθενά αλλού.

Cheers!

Με... ρετσίνα, τσίπουρο, ρακόμελο, κρασί σε ποτηράκι και λικέρ μαστίχας για το τέλος.

 

(23828777) Αγίας Μαρίνας 17, Παραλίμνι, Δ-Κ 12.00-24.00.

 

 

Silly Festival bar

Απίθανο, ανατρεπτικό, ολοζώντανο και ανεβαστικό είναι ένα νέο μπαράκι, στην περιοχή Ορμήδειας στη Λάρνακα, που θα αλλάξει τον τρόπο διασκέδασής σου. Με θέα τη θάλασσα της γύρω περιοχής και με άνετη πρόσβαση και στάθμευση, το 'Silly' είναι το νέο καλοκαιρινό στέκι που ήρθε για να μείνει! Οι άνετοι χώροι του γεμίζουν ασφυκτικά κάθε μέρα και ιδιαίτερα τα Σαββατόβραδα, με τη μουσική να φτάνει στο απόγειό της μέσα από τις σούπερ hit επιλογές των διεθνούς φήμης DJs που φέρνει αποκλειστικά για το κοινό του. 'Silly' is the name... και είναι λες και σε παροτρύνει να διασκεδάσεις και να κάνεις κι εσύ τις τρελίτσες σου αυτό το καλοκαίρι!

Ψάξε το!

Κάθε μέρα, όλο και κάτι συμβαίνει στο 'Silly'... Ζήσε οπωσδήποτε την εμπειρία που προσφέρει κάθε Σάββατο με τους διεθνείς DJs που αναλαμβάνουν τα decks. Οι πόρτες ανοίγουν στις 12.00 και το party απογειώνεται, από τις πέντε και μετά.

Be Happy!

Με μόνο €5 είσοδο, απολαμβάνεις το ποτό σου και την πιο ωραία μουσική που θα σου απογειώσει την καλοκαιρινή σου διάθεση.

Φαγητό

Πρέπει οπωσδήποτε να γευτείς τα σπιτικά του burgers. Για να καταλάβεις... μέχρι και το relish που τα συνοδεύει, το φτιάχνουν οι ίδιοι.

Cheers!

Με... Mango-Strawberry mojito και ένα ιδιαίτερο κυπριακό cocktail που είναι φτιαγμένο αποκλειστικά με ντόπια προϊόντα και συστατικά.

 

(96322098) Ορμήδεια, Τετ-Παρ 16.00-24.00 & Σ-Κ 12.00-24.00.

 

 

The Beach Club So Nice Boutique Suites

Νέα hot άφιξη, με υπέροχο κάτασπρο διάκοσμο και μια ολόχρυση αμμουδιά να απλώνεται μπροστά σου! Το νέο club-

εστιατόριο, που βρίσκεται στην παραλία των So Nice & So White Boutique Suites, παραμένει ανοιχτό από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, αλλάζοντας το τοπίο της διασκέδασής σου! Χαλαρώνοντας στους πολύ άνετους καναπέδες του κι απολαμβάνοντας την πολύ ψαγμένη μουσική του, μπορείς να γευτείς μοναδικά cocktails αλλά και πιάτα με φοβερό ταμπεραμέντο, που θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα. Και μην ξεχνάς ότι έχεις την πολυτέλεια να παραγγείλεις ορισμένα signature πιάτα από την περίφημη κουζίνα τού 'Nozomi'.

Ψάξε το!

Θεματικές νύχτες και live εμφανίσεις που θα αλλάξουν τα βράδια σου.

Be Happy!

Διαθέτει shisha, ενώ οι DJs που έφτασαν αποκλειστικά από το Λονδίνο, παίζουν απίθανη μουσική.

Φαγητό

Nozomi Nigiri & Sashimi platter, Calamari salad ή Cured Meat platter.

Cheers!

Με... Passion Cooler, So Nice Mojito ή το μη αλκοολούχο Tropical Reviver.

 

(23723010) Λεωφ. Νήσι 103, Αγία Νάπα. Δ-Παρ 12.00-15.00 & 18.30-22.30 (ανοιχτή η κουζίνα) και Σ/Κ 12.00-23.30. Για ποτό Δ-Κ μέχρι τις 02.00.

 

 

Nama bar So White Boutique Suites

Πρέπει οπωσδήποτε να το επισκεφτείς, ειδικά το βραδάκι, όταν θα ανάψουν οι πολύχρωμοι εναλλασσόμενοι φωτισμοί του, που σε συνδυασμό με τον υπέροχο αστρικό φωτισμό του από οπτικές ίνες, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα μοναδική! Μια μικρή όαση πρασίνου απλώνεται μπροστά σου, ενώ το 'ξεδιψαστικό' γαλάζιο της πισίνας σε ταξιδεύσει σε τοπία εξωτικά και ονειρεμένα. Αφέσου στην άνεσή του χαλαρώνοντας σε μία από τις μεγάλες ξαπλώστρες του ή στο μοναδικό συναίσθημα που δημιουργεί το floating deck του. Ψάξε και δοκίμασε τις δημιουργικές προτάσεις της κουζίνας του, τα εξωτικά cocktails του, καθώς και τους φρέσκους χυμούς του.

Ψάξε το!

Μπορείς να συνδυάσεις ηλιοθεραπεία με χαλαρή κουβέντα κάτω από το σκιερό design χώρο του.

Be Happy!

Απόλαυσε το δροσερό ποτό ή τα τσιμπήματά σου στις πολυτελείς ξαπλώστρες που θα βρεις στο floating deck.

Φαγητό

Τέλειο finger food, deluxe tropical fruit platter και νέα δημιουργικά πιάτα του σεφ.

Cheers!

Με... Watermelon bun bun με φρέσκο καρπούζι και βότκα ή Sweet melon daiquiri με φρέσκο πεπόνι και μέντα.

 

(23723010/www.sowhitehotel.com) Λεωφ. Νησί 103, Αγία Νάπα.

 

 

Γιάγκος & Παρασκευάς

Το θαλασσινό αεράκι χαϊδεύει ακούραστα το πρόσωπό σου, ενώ οι μυρωδιές από την κουζίνα, σου γαργαλάνε ευχάριστα τα... ρουθούνια! Είναι ανοιχτό 364 -από τις 365 ημέρες- το χρόνο, για πρόγευμα, γεύμα και δείπνο. Δεκαετίες τώρα, προσφέρει την ίδια άριστη ποιότητα ψαριού και την ίδια φιλική εξυπηρέτηση στον κάθε του πελάτη ξεχωριστά. Η μεγάλη, στεγασμένη βεράντα του, αλλά και τα όμορφα στρωμένα τραπεζάκια του πάνω στον πεζόδρομο, χαρίζουν απρόσκοπτη θέα προς το λιμανάκι της περιοχής. Εδώ, σίγουρα θα φας εγγυημένα φρέσκο ψάρι, σε πολύ λογικές τιμές και μάλιστα στο πιο γραφικό σημείο της περιοχής του Λατσιού.

Ψάξε το!

Κάθε μέρα τη λαχταριστή φρέσκια ψαριά που φέρνουν οι ψαράδες του.

Be Happy!

Αφήνεσαι στις όμορφες εικόνες που ξεδιπλώνονται μπροστά σου και απολαμβάνεις ήλιο και θάλασσα με γευστικές ψαρομπουκιές.

Φαγητό

Απόλαυσε τον πλούσιο ψαρομεζέ ή το φρέσκο αρωματικό χταπόδι στα κάρβουνα.

Cheers!

Με...παγωμένη μπίρα ή ένα λευκό ή ροζέ κρασί από τα λίγα και εκλεκτά που προσφέρει.

 

(26321411) Λεωφ. Ακάμαντος, Λατσί, Δ-Κ 08.00-22.00.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close