Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ένα νέο υπέροχο εστιατόριο, σε ένα αρχοντικό, σε περιμένει για φαγητό στα ωραία Λεύκαρα

Στα Λεύκαρα έχει ένα αρχοντικό εστίασης!

Δημοσιεύτηκε στις 08 Νοεμβρίου 2019

Σε απόσταση περίπου 34 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά της πόλης της Λάρνακας, θα συναντήσετε ένα χωριό ξακουστό για τα πανέμορφα κεντήματά του και τη γραφικότητά του. Πρόκειται για το χωριό Λεύκαρα, που χωρίζεται στα Πάνω και τα Κάτω Λεύκαρα!

Σ' αυτό το χωριό μπορείτε να απολαύσετε περιπάτους στα στενά δρομάκια με τα σπιτάκια λαϊκής αρχιτεκτονικής αλλά και να θαυμάσετε τα πλούσια λευκαρίτικα κεντήματα και τα μικρά αριστουργήματα αργυροχοΐας.

Μάλιστα τελευταία σε ένα από τα μοναδικής αρχιτεκτονικής κτίρια του χωριού Πάνω Λεύκαρα, που άλλοτε φιλοξενούσε το  ξενοδοχείο Μεγά λη Βρετανία, η ίδια οικογένεια, δημιούργησε κάτι νέο και πολύ φινετσάτο!  

Ουσιαστικά, αποφάσισε να αναπαλαιώσει και να δώσει εκ νέου ζωή στο ξενοδοχείο, φτιάχνοντας το HOUSE1923, ένα μοναδικό boutique ξενοδοχείο, με σήμα κατατεθέν του την παραδοσιακή δαντέλα του χωριού.    

Πρόκειται για ένα υπέροχο αρχοντικό, το οποίο προς το παρόν φιλοξενεί ένα εστιατόριο κι ένα καφενεδάκι, ενώ πολύ σύντομα (μέχρι τα Χριστούγεννα) υπολογίζεται να λειτουργήσει και ως ξενοδοχείο 

Συνδυάζοντας το παλιό με το καινούργιο, το φινετσάτο  εστιατόριο του House 1923, η  διακόσμησή του είναι ατμοσφαιρική, ενώ διατηρεί τον παραδοσιακό χαρακτήρα (δες το πάτωμα και μπαρ).

 Το House1923 σε περιμένει για να σε σερβίρει κυπριακή κουζίνα αλλά και κάποια πιάτα από την διεθνή. Μοναδικός λευκαρίτικος τταβάς, μουσακάς και κλέφτικο, σουβλάκια και μπριζόλες, κοτόπουλο 1923, αλλά και t-bone steak, μεζέ mix grill (για 2) κ.ά. περιλαμβάνονται σε ένα πλούσιο μενού, που θα σε χορτάσει και με το παραπάνω.  

Aπό την άλλη, στο μοναδικό καφενείο που στεγάζεται δίπλα, θα απολαύσεις καφέδες, γλυκά, ποτά, χυμούς, milkshakes κ.ά.! 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι εδώ, νιώθεις ότι βρίσκεσαι σ’ ένα πραγματικό αρχοντικό. Οι υπέροχοι χώροι του σε χαλαρώνουν και σε εμπνέουν.

 Είναι η απόλυτη απόδραση σε ένα από τα πιο γραφικά χωριά της Κύπρου!

(24 343449) Γιάννου Κρανιδιώτη 7 & 9, Πάνω Λεύκαρα, επ. Λάρνακας. 

  

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close