Δημοσιεύτηκε στις 12 Νοεμβρίου 2019
Το στέκι της παρέας θα το βρεις στη Λάρνακα. Πρόκειται για μία ταβέρνα στην οποία θα πας και θα ξαναπάς!
Μπαίνοντας στην ταβέρνα συνειδητοποιείς πως είναι ώρα για διασκέδαση και φαγοπότι, αφήνοντας τα προβλήματα στην πάντα!
Το στέκι της παρέας είναι ανοικτό από Δευτέρα μέχρι Σάββατο με απολαυστική ζωντανή μουσική κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο η οποία ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη!

Με τη συνοδεία πλούσιων μεζέδων, όπως τταβάς, πανσέτα κρασάτη, σουβλάκια χοιρινό και κοτόπουλο, χαλλούμι λούντζα, σεφταλιά, φλογέρα με τυρί και άλλα, να είσαι σίγουρος πως θα φύγεις με τις καλύτερες εντυπώσεις!
Τα μεσημέρια, 12.00-15.00, θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία επιλογών από σπιτικά αυθεντικά φαγητά σε πολύ προσιτές τιμές αφού η ταβέρνα λειτουργεί σαν ψησταριά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή για dine-in, take away και delivery. Κάποια από τα φαγητά που θα βρεις το μεσημέρι είναι όσπρια, είδη σχάρας, της κατσαρόλας, σαλάτες, σούπες και ψαρικά είδη!

Σπεσιαλιτέ
Ανάμεσα στα πολλά νόστιμα φαγητά της ταβέρνας, ιδιαίτερη εντύπωση θα σας κάνουν οι γευσάτες σεφταλιές, η φλογέρα με τυρί αλείμενες με βαλσάμικο ξύδι και μέλι, και μην ξεχνάμε το αρνίσιο και βοδινό κεμπάπ!
Σίγουρα θα ξαναπάς
Ο συνδυασμός των εύγευστων φαγητών, του πάντα χαμογελαστού και ευδιάθετου προσωπικού και της μοναδικής διασκέδασης υπόσχεται να γίνει και το δικό σας στέκι.
Τηλ: 24626500
Οδός: Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ 16Α, Λάρνακα.
Facebook/Instagram: tostekitispareascy (To steki tis pareas cy Το στέκι της Παρέας)


Σχετικά
Πήγαμε για μακαρόνια του φούρνου και ρέσι στη νέα άφιξη της Λευκωσίας
Φάγαμε μεζεδάκια στο ‘Αμαν Λάχει κι αυτές ήταν οι εντυπώσεις μας
Το καφενείο του παππού και της γιαγιάς του Κωνσταντίνου (Ζάκου) έγινε ένα υπέροχο ταβερνάκι
Spring Sips: 5 σπουδαία κυπριακά οινοποιεία ανοίγουν τις πόρτες τους το σαββατοκύριακο
5 κυπριακά οινοποιεία ανοίγουν τις πόρτες τους και υποδέχονται τους επισκέπτες σε μία εμπειρία γευσιγνωσίας και περιήγησης μέσα στην ανοιξιάτικη φύση.
Στασάνδρου-Πινδάρου: Οι 22 καλύτερες στάσεις για φαγητό, ποτό και καφέ στην πρωτεύουσα
Από brunch και specialty coffee μέχρι street food, cocktails και δημιουργική κουζίνα — οι δύο πιο ζωντανοί δρόμοι της πρωτεύουσας τα έχουν όλα
Το πετρόκτιστο στέκι με την ατμοσφαιρική αυλή ανοίγει ξανά
Ανοίγει ξανά με νέα διεύθυνση, διατηρώντας όμως τις αυθεντικές κυπριακές γεύσεις και τη ζεστή ατμόσφαιρα που αγαπήσαμε.
Η επιστροφή που περιμέναμε…
Η έξοδος για καλό ψάρι βρίσκει και πάλι τον ιδανικό της προορισμό
To πιο ατμοσφαιρικό spot για βραδινές εξόδους, κάτω από τα αστέρια
Το Garden Day & Night θα αποτελέσει και φέτο το απόλυτο σημείο για έξοδο, για καλό φαγητό, κοκτέιλ και διασκέδαση
Τα 4 νέα ταβερνάκια που μας περιμένουν για υπέροχο μεζέ
Άνοιξαν και σε περιμένουν με ανοιξιάτικη διάθεση και πίστεψέ μας, αν τα επισκεφτείς θα τα λατρέψεις
Ένα ξεχωριστό lunch experience αφιερωμένο στις μαμάδες
Την Κυριακή 10 Μαΐου στο πρωτευουσιάνικο Crosta Nostra
Ο Άνταμ Κοντοβάς έρχεται Κύπρο για ένα (πολλά υποσχόμενο) Four Hands Dinner
KUZUBA x Adam Kodovas, Ex Machina Athens - Μία βραδιά, δύο κουζίνες, ένα ξεχωριστό Four Hands Dinner
Η Καλύτερη Σεφ του πλανήτη δεν πήγε ποτέ σε σχολή μαγειρικής και ήξερε να βράζει μόνο μακαρόνια
Η μοναδική περίπτωση της κορυφαίας Άνα Ρος δεν έχει άλλη όμοια της στον κόσμο.
Το νέο, άκρως εντυπωσιακό, γαστρονομικό hot spot της πόλης λέγεται Sova Bistrot
Ένα all day bistrot που συνδυάζει φινέτσα και γεύση