Δημοσιεύτηκε στις 12 Δεκεμβρίου 2019
Το ΚΥΦΑ (Κέντρο Υποστήριξης Ανθρώπων Που Ζουν Με HIV/AIDS), σε συνεργασία με την σχεδιάστρια μόδας Ελίνα Λεβέντη, τον hair stylist Στράτο Δημητρίου και την εταιρία Wella Professionals, διοργανώνουν ένα ταξίδι στον χρόνο, με επίδειξη μόδας της σχεδιάστριας και παρουσίαση «Ημερολογίου ΚΥΦΑ 2020» με θέμα: «Κυπριακή Παράδοση, κάνοντας το Παλιό-Σύγχρονο».
Στόχος είναι να αναδειχθεί η Κυπριακή Παράδοση με ένα μοναδικό τρόπο, και να σταλεί το μήνυμα της σύγχρονης εξέλιξης μέσω της παράδοσης. Με ένα μοναδικό και διαφορετικό τρόπο, στέλνονται μηνύματα για την συνέχιση της παράδοσης των γονιών και των παππούδων μας, μέσα από καταξιωμένους καλλιτέχνες στο χώρο τους, όπως είναι η σχεδιάστρια μόδας, Ελίνα Λεβέντη.
Παράλληλα στην εκδήλωση θα διατίθεται προς πώληση και ένα συλλεκτικό αριθμημένο ημερολόγιο 1000 αντίτυπων μόνο. Η παρουσίαση του ημερολογίου θα πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκέμβριου 2019 στην Δημοτική Αγορά Λεμεσού (Παντοπουλείο), η οποία για πρώτη φορά προσφέρεται για διοργάνωση εκδήλωσης. Αμέσως μετά, θα ακολουθήσει ένα φανταστικό FASHION SHOW με τις υπέροχες δημιουργίες της Ελίνας Λεβέντη, η οποία διαπρέπει στο χώρο της μόδας εδώ και 22 χρόνια, ενώ η βραδιά θα ολοκληρωθεί με after party από τον Δώρο Δημοσθένους.
Όλα τα καθαρά έσοδα από την πώληση του ημερολογίου και της εκδήλωσης θα δοθούν στον ΚΥΦΑ ως Χριστουγεννιάτικο βοήθημα στους οροθετικούς συνάνθρωπους μας και ιδιαίτερα σε γυναίκες με παιδιά.
Επίτιμη Προέδρος ΚΥΦΑ είναι η Πρώτη Κυρία Άντρη Αναστασιάδη, της οποίας η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της.
Η τιμή των εισιτηρίων είναι 30 ευρώ και προπωλούνται:
Πληροφορίες Ελίνα Λεβέντη: 25348623
Σχετικά

Καλοκαίρι στον Δήμο Ακάμα: Μουσική, θέατρο και πολιτισμός κάτω από τ’ αστέρια
Τα δημοτικά διαμερίσματα ζωντανεύουν με φεστιβάλ, συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους

Δωρεάν θερινό σινεμά στην πλατεία του χωριού
Κινηματογράφος σε ανοικτό χώρο για όλη την οικογένεια

30 υπέροχα πράγματα για να κάνεις το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Ένα γεμάτο τριήμερο με φεστιβάλ, τραγούδια και διασκέδαση

Τις Παρασκευές του καλοκαιριού πάμε για σουβλάκια και τόμπολα στην Κακοπετριά
Το καλοκαίρι θέλει χωριό και καλοπέραση

Το καλοκαίρι στα Λιβάδια θα είναι γεμάτο μουσική, χορό, παραδοσιακές τέχνες
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα με τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις


Έρχεται το 6ο Energy Run στην Λακατάμεια για μικρούς και μεγάλους
Οι έγγραφες έχουν ήδη ξεκινήσει

Δωρεάν εργαστήρια χειροτεχνίας και οινογαστρονομίας σε όλη την Κύπρο
«Μάθε τέχνην τζαι άφησ’ την, τζ’ αμαν πεινάσεις πιάννεις την»

Έρχεται ο Μαραθώνιος Αμμοχώστου για παιδιά, αρχάριους αλλά και έμπειρους δρομείς
Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν σύντομα

Αστροπαρατήρηση και φωτογράφηση των Περσείδων με καλή παρέα
Απολαμβάνουμε και φέτος την βροχή των αστεριών


16 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή τη βδομάδα στην Κύπρο
Με θερινό σινεμά, παράδοση, μουσική και χορό