Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Ζεστό κρασί και γιορτινές εκδηλώσεις σε 17 χωριά της Κύπρου

17 υπέροχα χωριάτης Κύπρου για να κάνεις Χριστούγεννα

Δημοσιεύτηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2019

Συνήθως επιλέγουμε να κάνουμε Πάσχα στο χωριό και Χριστούγεννα στην πόλη. Έτσι δεν το έχεις κι εσύ στο μυαλό σου;

Εμείς αυτή τη χρονιά αποφασίσαμε να αντιστρέψουμε τις συνήθειες και τις παραδόσεις… προς το παραδοσιακότερο. 

Γι' αυτό λοιπόν, φτιάχνουμε βαλίτσες με ζεστά ρούχα, αποχαιρετάμε την πρωτεύουσα και τις άλλες παράλιες και μη πόλεις –μαζί και τους ευσεβείς πόθους για γιορτές σε άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες- και παίρνουμε τον εορταστικό δρόμο προς το χωριό.

Θυμόμαστε τα μέρη που μεγαλώσαμε, επιστρέφουμε στα παλιά μας λημέρια και, για όσους προτιμούν οικογενειακά Χριστούγεννα, ψηφίζουμε το ανάλογο περιβάλλον, το χωριό –είτε το δικό μας, είτε των φίλων μας, είτε οποιαδήποτε γραφικό σκηνικό στην ορεινή Κύπρο. 

Κι αν θέλετε περισσότερους λόγους, τα πιο κάτω 17 χωριά της Κύπρου έχουν βάλει τα γιορτινά τους και ετοίμασαν ένα πλούσιο πρόγραμμα με εκδηλώσεις αποτελούμενες από μελωδίες, λαχταριστές λιχουδιές και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.  

 Χριστούγεννα στο χωριό λοιπόν και να τι έχει να προτείνει το Check in Cyprus.

Λεύκαρα
Τα ωραία Λεύκαρα ετοιμάζονται να υποδεχθούν τις γιορτές, με ένα πλούσιο πρόγραμμα με χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.
Το πρόγραμμα που ετοίμασε ο Δήμος Λευκάρων έχει ως εξής: 
Για το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 θα έχει χριστουγεννιάτικη εκδήλωση σε συνεργασία με τα Κυπριακά Ταχυδρομεία. Σ' αυτήν θα συμμετέχουν τα παιδιά του Περιφερειακού Γυμνασίου & Λυκείου και Δημοτικού σχολείου Λευκάρων. Επίσης θα έχει ζωντανή μετάδοση στη ραδιοφωνική εκπομπή του «Παιδιά στον αέρα». Χώρος: Ταχυδρομικό Γραφείο Λευκάρων, 11:00-13:00. 
Την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 16.00  ετοιμάζουν χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Κέντρο Φιλοξενίας Ενηλίκων Sir Argyros & Lady Annitsa Stakis «ο Τίμιος Σταυρός», με χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Δημοτική χορωδία Λευκάρων.
Την ίδια μέρα ο Άγιος Βασίλης έρχεται με την άμαξα του και θα προσφέρει δώρα στα παιδιά, με τη συμμετοχή της Δημοτικής Χορωδίας. Να είσαι στις 14.30 στην Πλατεία Δημαρχείου.
>> Σ 21 & Κ 22 Δεκεμβρίου, Λεύκαρα, επ. Λάρνακας.

Κυπερούντα 
Φέτος, μάθαμε για πολλά χριστουγεννιάτικα χωριά, τα οποία άνοιξαν τις πόρτες τους στο κοινό, ενώ κάποιοι από εμάς επισκεφθήκαμε ήδη τα περισσότερα από αυτά, όπως και πολλές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Ωστόσο, αυτό το χωριό που θα στηθεί από τις 28 μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου στην Κυπερούντα, δε θα μοιάζει με κανένα άλλο. Πρόκειται για ένα αληθινό παγωμένο χριστουγεννιάτικο χωριό, που θα δημιουργήθηκε στην Κυπερούντα, το οποίο φέτος μάλιστα θα λειτουργήσει στις 28 και 29 Δεκεμβρίου (16.00-20.00) με καλλιτεχνικό πρόγραμμα και τον διάσημο Άγιο των ημερών, τον Άγιο Βασίλη. Το χριστουγεννιάτικο χωριό μας θα περιλαμβάνει: Χριστουγεννιάτικο Κινηματογράφο, Κατασκευές/Χειροτεχνίες/Ζωγραφική για τα παιδιά, Δωρεάν ζεστό κρασί για τους μεγάλους, Πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Στον χώρο θα πωλούνται: Πίττα με χαλούμι/λουκάνικο, Κάστανα, Pancakes, Παραδοσιακά τοπικά προϊόντα, Ευχετήριες κάρτες και γούρια καθώς επίσης και ζαχαρωτά.
>> Σ 28-Δ 30 Δεκεμβρίου, Κυπερούντα, επ. Λεμεσού.

Μουτταγιάκα
Γιορτινές λιχουδιές και διασκέδαση με stand-up comedy στη Μουτταγιάκα. Το κοινοτικό αμφιθέατρο Μουτταγιάκας, αυτό το Σάββατο γεμίζει με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και μας βάζει σε γιορτινό κλίμα, με δραστηριότητες για παιδιά όπως face painting, μπαλονοκατασκεύες και καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τον Πολιτιστικό όμιλο Μουτταγιάκας.  Παράλληλα ο Σοφοκλή Κασκαούνιας θα σκορπίσει το γέλιο με μια stand-up comedy παράσταση.
>> Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, Κοινοτικό Αμφιθέατρο Μουτταγιάκας, Λεμεσός. 15.00

Ευρύχου 
Η Ευρύχου, είναι ένα γραφικό χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, στο αγροτικό κέντρο της Σολιάς, 50 περίπου χμ. νοτιοδυτικά της Λευκωσίας και 30 χμ. από το Τρόοδος. Βρίσκεται πάνω στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Τροόδους. Ένα χωριό που μας καλεί κάθε εποχή του χρόνου για χαλαρές βόλτες και εκδρομές. Κι αυτό κάνει και την περίοδο των γιορτών, διοργανώνοντας μάλιστα μια σειρά από ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις! Ανάμεσα στις εκδηλώσεις αυτές είναι και η Οδός Χριστουγέννων, η οποία θα λειτουργήσει την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου από τις 10.00-21.00 στην Πλατεία της κοινότητας. Εκεί θα σε περιμένει μια ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με τραγούδια, χριστουγεννιάτικες δημιουργίες, Άη Βασίλη, παιχνίδια και φυσικά άφθονη ζιβανία και κάστανα!
>> Κ 29 Δεκ, Πλατεία Ευρύχου, επ. Λευκωσίας, 10.00-21.00.

Σωτήρα 
Η πλατεία της Σωτήρας αυτές τις γιορτές μετατρέπεται σε ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό, με λιχουδιές και εδέσματα, φουσκωτά, ζογκλέρ, ταχυδακτυλουργούς και φσικά τον  Άγιο Βασίλη.
>> Πέμπτη 29 Δεκ, Σωτήρα επ. Αμμοχώστου. 14.00-20.00.

Πλάτρες 
Η ορεινή Κύπρος μάς εξιτάρει και μας καλεί να την ανακαλύψουμε ξανά και ξανά. Κάθε χειμώνα τέτοιες μέρες, μάλιστα, που τα χωριά μας στολίζονται και μπαίνουν στο κλίμα των γιορτών, εμείς έχουμε ακόμα ένα λόγο για να ετοιμάσουμε βαλίτσες και να προγραμματίσουμε απόδραση το σαββατοκύριακο. Οι δε εκδηλώσεις που διοργανώνουν, είναι ακόμα μία καλή ευκαιρία. Όπως για παράδειγμα η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Κέντρου Νεότητας Πλατρών, η οποία επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Εκεί θα βρίσκεται και ο Άγιος Βασίλης που θα προσφέρει δωράκια στα παιδιά, θα παρακολουθήσουμε magic show από τον Λιοτατή, και θα ψυχαγωγηθούμε με πολλές δραστηριότητες. Θα πιούμε ακόμα ζεστό κρασί, θα ζεσταθούμε με ζιβανία, κάστανα, λουκάνικα και άλλα πολλά! Η Έλενα Σολέα με την χορωδία των Ονείρων και την ορχήστρα τους, τέλος, θα μας μεταφέρουν σε γιορτινό κλίμα με τα τραγούδια και τις μουσικές τους! 
>> Κ 29 Δεκ, Κεντρική Πλατεία Πλατρών, 10.00.

Αγρός 
Το Κέντρο Νεότητας Αγρού και οι Συνδέσμοι Γονέων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Αγρού διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικη εκδηλώση την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019 στην Πλατεία του Κάουρα από τις 11:00-18:00.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει:
12:00 - 14:00. LIVE Link - Μαζί μας η Άντρη Καραντώνη και ο Hovig
13:00 - 15:00 Παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους με την ομάδα του Play with US
15:30 - 16:00: Χοροί από την Σχολή Χορού Ξένιας Τσολάκη
16:00 - 16:30: Χοροί από τον Χορευτικό Όμιλο του Κέντρου Νεότητας Αγρού
17:00 Άφιξη Αγίου Βασίλη με δώρα για όλα τα παιδιά της κοινότητας 
Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχουν: Το τρενάκι της κοινότητας, ξυλοπόδαρος, παιχνίδια στον παιχνιδότοπο, παιχνίδι Μαϊμού (7 ετών ανώ), περίπτερα με φαγητό, ποτό και γλυκά.
>> Κ 29 Δεκ, Αγρός, επ. Λεμεσού. Είσοδος Ελεύθερη.

Βουνί 
Κάποια χωριά γιορτάζουν τα Χριστούγεννα με αγορές, παζαράκια και εκδηλώσεις, ενώ άλλα ακολουθώντας ήθη και έθιμα που σε μεταφέρουν στο παρελθόν. Στην περίπτωση του Καμπιού, συνδυάζονται όλα τα πιο πάνω. 
Το Κέντρο Νεότητας Καμπιού σε συνεργασία με το Σύνδεμο Αποδημων και Φίλων Καμπιού και το Κοινοτικό Συμβούλιο διοργανώνουν φέτος μια πολύ ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου, στις 15.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Καμπιού. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:
-Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από το Κέντρο Νεότητας Ατόμων με Απώλεια Ακοής Κύπρου και το Δημοτικό Σχολείο Φαρμακά-Καμπιού
-Δώρα από τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του
-Δωρεάν Κρέπες, Κάστανα & Μπισκοτάκια
-Δωρεάν Ζεστό Κρασί, Ζιβανία, Καφές & Τσάι
-Χειροτεχνίες
-FacePainting
-Mασκότ
-Ψυχαγωγικό πρόγραμμα από ομάδα διασκεδαστών για τους μικρούς μας φίλους
>> Κ 29 Δεκ, Βουνί, επ. Λεμεσού. Πληρ. 99827421 / 99115832.

Φαρμακάς
Για πρώτη φορά το Κέντρο Νεότητας Φαρμακά με αφορμή τη χαρμόσυνη είδηση για τον ερχομό του Κυρίου ετοιμάζει ένα μαγευτικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό στο χωριό. Η εκδήλωση θα έχει πλούσιο διασκεδαστικό πρόγραμμα με χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τους μικρούς μας φίλους και ακολούθως από καταξιωμένους επαγγελματίες τραγουδιστές. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 16:00 με φωταγώγηση του χώρου. Στον χώρο θα υπάρχουν μικρά ξύλινα σπιτάκια που θα προσφέρουν λιχουδιές, λουκουμάδες, κρέπες, βάφλες, σοκολατάκια, ζεστά ροφήματα, καφέ, ζεστό κρασί, σουβλάκια, hot-dogs κ.ά. Τι θα έλεγες φέτος να περάσουμε μαγευτικά αυτά τα Χριστούγεννα στον Φαρμακά; Υ.Γ. Ο Φαρμακάς βρίσκεται σε υψόμετρο 981 μετρά γι’ αυτό οι διοργανωτές μάς εισηγούνται να ντυθούμε ζεστά και να αγαλλιάσουμε και αυτή την προσπάθεια τους Χριστουγεννιάτικο Χωριό μαζί με τον Ρούντολφ.
>> Κ 22 Δεκ, Φαρμακάς, επ. Λευκωσίας, 16.00. 

Φοινί 
Ετοιμάσου να περάσεις Χριστούγεννα στο χωριό, αφού το Φοινί δημιούργησε την Οδό Χριστουγέννων και ετοίμασε ένα πλούσιο το πρόγραμμα. Κάλαντα, μια υπέροχη οδός Χριστουγέννων με  αρκετές εκπλήξεις και δώρα από τον Άγιο Βασίλη, συνθέτουν το πρόγραμμα των φετινών χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Κέντρου Νεότητας Φοινιού. Συγκεκριμένα το Κέντρο Νεότητας Φοινιού προσκαλεί όλους τους Φοινιώτες, απόδημους και Φίλους μας μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις της κοινότητας.
>> Φοινί, επ. Λεμεσού.

Μουτουλλάς 
Χριστούγεννα στο χωριό μάς καλεί να κάνουμε ο Μουτουλλάς! Μάλιστα έχουν ετοιμάσει κι ένα πλούσιο πρόγταμμα εκδηλώσεων, που περιλαμβάνουν από παζαράκια και αφηγήσεις μέχρι χριτουγεννιάτικο πρόγευμα, κάλαντα, κοπή της βασιλόπιτα κ.ά. Συγκεκριμένα το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 16.30 το πρόγραμμα θα έχει Αφήγηση χριστουγεννιάτικων ιστοριών σε παιδιά και... σε όσους αισθάνονται παιδιά! Πίνοντας ζεστή σοκολάτα και τρώγοντας λαχταριστά κέικ, τα παιδιά θα απολαύσουν αφήγηση χριστουγεννιάτικων ιστοριών, βγαλμένων μέσα από την ελληνική ορθόδοξη παράδοση. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κοινοτικού Συμβουλίου. Στις 25 Δεκεμβρίου θα τραγουδούν τα κάλαντα από πόρτα σε πόρτα ενώ την και θα προσφερθεί παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο πρόγευμα σε όλους στην αίθουσα του ναού της Αγ. Παρασκευής. Στις 30 Δεκεμβρίου έχει πρωτοχρονιάτικο τσάι, συνοδευμένο από εδέσματα, στις 16.00 στην αίθουσα.
Σ 21, Τετ 25 & Δ 30 Δεκ, Μουτουλλάς, επ. Λευκωσίας. 

Άλασσα
Το Κέντρο Νεότητας Άλασσας διοργανώνει το δεύτερο χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό χωριουδάκι, to Alassia Christmas Youthland Vol.2, με άφθονο γιορτινό πνεύμα και ευφάνταστα παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους. Για την ολοκλήρωση της εκδήλωσης παρέα με εντεχνολαική ζωντανή μουσική,θα είναι ο Γιώργος Βουτσινός!
>> Σ 21 Δεκ, Κέντρο Νεότητας Άλασσας, επ. Λεμεσού, 16.30.

Ταμασσός 
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό "Πανηγύρι Αγάπης και χαράς στην αυλή μας" που πλέον έγινε θεσμός και βρίσκεται στον προαύλιο χώρο της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής, ανοίγει και φέτος τις πόρτες του στις 21 Δεκεμβρίου με διάφορες εκδηλώσεις για μεγάλους και παιδιά που θα διαρκέσουν μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου 2019.
Στις 21 Δεκεμβρίου στις 19:00 στον ρωσικού τύπου ιερό ναό του Αποστόλου Ανδρέου και πάντων των Ρώσων Αγίων, θα διοργανωθεί Χριστουγεννιάτικη συναυλία, της οποίας τα έσοδα θα δοθούν στο φιλανθρωπικό ΜΚΟ Κεντρική Υπηρεσία Αλληλεγγύης Ταμασού (ΚΥΚΑΤ) που σκοπό έχει την σίτιση και στήριξη αριθμού άπορων οικογενειών, με περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων,υπό την διεύθυνση του Σταύρου Παπαντωνίου, με την Ορχήστρα Συναυλιών Λευκωσίας, το Χορωδιακό Σύνολο Αρμονία και τους σολίστ: Μαρίζα Αναστασιάδη (σοπράνο), Έλλη Κουτσούλη (σοπράνο), Μάριο Ανδρέου (τενόρο), Ανδρέα Ιακωβίδη (βαθύφωνο). Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα. Είσοδος 20 ευρώ.
Στις 22 Δεκεμβρίου το χωριό θα είναι πραγματικά ένα μεγάλο πανηγύρι από τις 10:00-21:00  με αγορές 10 Φιλανθρωπικών οργανώσεων και συνδέσμων γονέων, μουσική, χορούς, χορωδίες , παιδική γωνιά με φουσκωτά ,μικρά καρουσέλ,  κατασκευές, σινεμά, face painting κτλ, φαγητό από επαγγελματίες, ζεστό κρασί αλλά και δωρεάν μοναστηριακή σούπα.
Από όλη αυτή τη γιορτή φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει ο Άγιος Βασίλης που θα δίνει δώρα στα παιδιά από τις 11:00 μέχρι τις 12:30.
Η είσοδος στο χώρο θα είναι δωρεάν.
Στις 23 Δεκεμβρίου στον προαύλιο χώρο της Μητρόπολης μεταξύ 5:30 – 6:30 μ.μ. οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να απολαύσουν την Φιλαρμονική Ορχήστρα Αστυνομίας Κύπρου σε χριστουγεννιάτικη μουσική. Η είσοδος θα είναι δωρεάν.
Στις 28 Δεκεμβρίου στις  19:00  συναυλία με την Αλέξια  «A JAZZY CHRISTMAS WITH ALEXIA». Μία συναυλία με ντζαζ μουσική και τραγούδια τα οποία ακούστηκαν και αγαπήθηκαν μέσα από τις  χριστουγεννιάτικες Χολιγουντιανές ταινίες. 
Είσοδος 10 ευρώ.
Στις 26 & 30 Δεκεμβρίου Χριστουγεννιάτικο μεσημεριανό Κέρασμα για όλους.
οι επισκέπτες μπορούν να επισκέπτονται το Χριστουγεννιάτικο χωριό καθημερινά , να απολαμβάνουν τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο και ατμόσφαιρα , ενώ τα παιδιά θα μπορούν να διασκεδάζουν στους διαμορφωμένους για αυτά χώρους.
>> Σ 21-Δ 30 Δεκ, Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής, Επισκοπειό, επ. Λευκωσίας

Λόφου 
Tο Κοινοτικό Συμβούλιο Λόφου και η Επιτροπή Γυναικών Λοφου μας προσκαλούν στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που θα γίνει στην πλατεία του χωριού στις 21 Δεκεμβρίου και 19:00. Εκεί, θα μας περιμένουν πολλές εκπλήξεις! Θα γίνει η φωταγώγηση του μεγάλου δέντρου της εκκλησίας και το όμορφο χριστουγενιάτικο σκηνικό θα πλαισιώνει η Δημοτική χορωδία Ύψωνα! Η επιτροπή Γυναικών θα προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ σούπα τραχανά, λουβάνα καθώς και ζιβανία! Ο Άγιος Βασίλης θα προσφέρει δώρα σε όλα τα μικρά παιδιά! Στον χώρο θα υπάρχουν διάφορα περίπτερα!
>> Σ 21 Δεκ, Λόφου, επ. Λεμεσού, 19.00. 


Καλό Χωριό Λεμεσού 
Το Καλό Χωριό Λεμεσού γιορτάζει τα Χριστούγεννα παρέα με τον Θάνο Καλλίρη και ένα πλούσιο πρόγραμμα με εκδηλώσεις! Συγκεκριμένα στις 22 Δεκεμβρίου η εκδήλωση στην κεντρική πλατεία του χωριού δίνουμε ραντεβού για χριστουγεννιάτικο κουκλοθέατρο της Κάλιας Χαραλάμπους (16.00-17.00, είσοδος 2 ευρώ). Θα ακολουθήσει στις 17.30 η άφιξη του Άγιου Βασίλη, στις 18.00 επίδειξη πυγμαχίας από Σχολή NAK MUAU RIOT CHRIS PANAGI TEAM, στις 18.20 πρόγραμμα από Σχολή Χορού Ξένιας Τσολάκης και στις 19.00 μουσικό χριστουγεννιάτικο συναπάντημα του καλλιτέχνη Θάνου Καλλίρη με παιδιά του Βρεφικού και Παιδικού σταθμού "Αγκαλιά" και παιδιά της Κοινότητας. Στο χώρο θα υπάρχουν περίπτερα με φαγητά και ποτά σε προσιτές τιμές: Σουβλάκια - Veggie Burger - Λουκουμάδες - Pop Corn - Κάστανα Βαφλάκια - Ζεστά και Κρύα Ροφήματα. Θα υπάρχουν εδέσματα ξηροί καρποί, αλλαντικά και κουμανδαρία δωρεάν. 
Το απόγευμα στις 24 Δεκεμβρίου θα τραγουδούν τα κάλαντα από πόρτα σε πόρτα ενώ την 5 Ιανουάριου θα γίνει η κοπή της βασιλόπιττας.
>> Κ 22 Δεκ, Καλό Χωριό Λεμεσού, 16.00. 

Άγιος Θεόδωρος 
Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου θα στο προαύλιο του κοινοτικού Συμβούλιο Αγίου Θεοδώρου θα στηθεί ένα χριστουγεννιάτικο με γιορτινές μελωδίες, λιχουδιές και τρενάκι του Άγιου Βασίλη για να σε ταξιδέψει στην μαγεία των Χριστούγεννων. Στο χώρο θα υπάρχου μικρά περίπτερα που θα πουλούν κρέπες, καφέδες, βιβλία και λουλούδια .
>> Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, Κοινοτικό Συμβούλιο Άγιου Θεόδωρου. 16.00.

Πελένδρι
Το ορεινό χωριό της επαρχίας Λεμεσού, διοργανώνει χριστουγεννιάτικη συναυλία. Στις 27 Δεκεμβρίου 2019 στις 7:00μ.μ. στο Κινηματοθέατρο Όλυμπος. Τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό!

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close