Δημοσιεύτηκε στις 26 Δεκεμβρίου 2019
Ένα από τα πιο επιτυχημένα μιούζικαλ όλων των εποχών, το 'Cats' του Andrew Lloyd Webber, το οποίο ξεκίνησε τη σαρωτική του πορεία το 1981 στο West End και από το 1982 στο Broadway (το 1983 κέρδισε επτά Βραβεία Τόνυ, μεταξύ των οποίων και το βραβείο για το Καλύτερο Μιούζικαλ, και ανέβηκε για 18 μοναδικές χρονιές), μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη από τον μετρ του είδους, τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη Tom Hooper ('Les Misérables', 'The King's' Speech').
Τo μιούζικαλ είναι εμπνευσμένο από τη συλλογή ποιημάτων του T.S. Eliot, 'Old Possum's Book of Practical Cats', ενώ ο Lloyd Webber έχει γράψει και ένα νέο τραγούδι το οποίο 'ντύνει' μουσικά την ταινία. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Grizabella ενσαρκώνει η Jennifer Hudson, η οποία ερμηνεύει και το θρυλικό 'Memory', ενώ στο καστ έχουν συμμετέχουν και πολλά άλλα λαμπερά ονόματα όπως Idris Elba, Judi Dench, Ian McKellen, Rebel Wilson και Taylor Swift. Μαζί τους, σε πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση, η πρίμα μπαλαρίνα στο Βασιλικό Μπαλέτο της Αγγλίας, Francesca Hayward.
Η ταινία 'Cats' επαναπροσδιορίζει και προτείνει το μιούζικαλ σε μια νέα γενιά θεατών, με τη θεαματική παραγωγή του, την τεχνολογία αιχμής και με χορευτικά που κινούνται από το μπαλέτο στο σύγχρονο χορό και από την hip-hop στην jazz με ένα καστ παγκοσμίως αναγνωρισμένων χορευτών, κάτω από την καθοδήγηση του βραβευμένου με Tony χορογράφου Andy Blankenbuehler.
-
Κ-Cineplex 1-6 Λευκωσία
16 Ιανουαρίου - 22 Ιανουαρίου 2020
Σχετικά
Maestro: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε – Πού και πότε κάνει πρεμιέρα το μεγάλο φινάλε
Ο τέταρτος και τελευταίος κύκλος ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του και θα ακολουθήσει διαφορετική πορεία προβολής από ό,τι είχαμε συνηθίσει
Έρχεται καινούργιο «Home Alone»;
Ο Μακόλεϊ Κάλκιν έχει ήδη συναντηθεί με την Disney για να συζητήσουν ενδεχόμενη επιστροφή του στο franchise.
Ο Ντάνι Ντε Βίτο ετοιμάζει τη μεγάλη σκηνοθετική επιστροφή μετά από 23 χρόνια
Στα 81 του χρόνια, ο Ντάνι Ντε Βίτο δεν έχει εγκαταλείψει τη σκηνοθεσία και προσπαθεί να πραγματοποιήσει ένα προσωπικό όνειρο δεκαετιών, μεταφέροντας στη μεγάλη οθόνη το κλασικό μυθιστόρημα «ΜακΤιγκ».
Οι 5 ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα στον Θερινό Κινηματογράφο Κωνστάντια
Πέντε βραδιές, πέντε ιστορίες κάτω από τα αστέρια
Το Toy Story 5 «έσπασε» το φράγμα του 1 δισ. και έγινε η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία της χρονιάς
Το Toy Story 5 συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία του στις κινηματογραφικές αίθουσες, ξεπερνώντας το ορόσημο του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων σε παγκόσμιες εισπράξεις
Ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα είναι ο νέος Ghost Rider της Marvel
Ο Γκόσλινγκ τόνισε ότι πρόκειται για έναν χαρακτήρα που «ήθελε να υποδυθεί εδώ και πολύ καιρό»
Το «Mamma Mia!» προβάλλεται κάτω από την πανσέληνο, δίπλα στη θάλασσα του Πρωταρά
Μια ξεχωριστή βραδιά θερινού κινηματογράφου με τις διαχρονικές επιτυχίες των ABBA, την Παρασκευή 28 Αυγούστου
Ο Σνούπ Ντογκ αποκτά το δικό του biopic το καλοκαίρι του 2027
Την ώρα που το Χόλιγουντ συνεχίζει να επενδύει στις μουσικές βιογραφίες, ένας ακόμη θρύλος της σύγχρονης μουσικής ετοιμάζεται να περάσει στη μεγάλη οθόνη.
Το «The Prestige» του Κρίστοφερ Νόλαν επιστρέφει στις αίθουσες 20 χρόνια μετά την πρώτη του κυκλοφορία
Στο ψυχολογικό δράμα πρωταγωνιστούν οι Κρίστιαν Μπέιλ, Χιου Τζάκμαν, Σκάρλετ Γιόχανσον και Μάικλ Κέιν
Plas Johnson: Πέθανε ο θρυλικός σαξοφωνίστας που ερμήνευσε το μουσικό θέμα του «Ροζ Πάνθηρα» (βίντεο)
Εκτός από τον αυτοσχεδιασμό του στο γνωστό soundtrack του Χένρι Μαντσίνι, έπαιξε επίσης με τον Φρανκ Σινάτρα, τον B.B King και τη Μπάρμπαρα Στρέιζαντ.
Έρχεται νέα ταινία «Hostel» από τον Ιλάι Ροθ
Έρχεται νέα ταινία «Hostel» από τον Ιλάι Ροθ
Μια απολαυστική Τζέσικα Τσάστεϊν στο τρέιλερ του «Other Mommy»
Με την ιστορία να παίζει γύρω από το θέμα της μαμάς και της...«μαμάς», και την ηθοποιό να βγάζει ήδη από το τρέιλερ όλο το δυναμικό τρομάρας που κρύβει η φυσιογνωμία της, δεν αποκλείεται να είμαστε καλά και από αυτό το horror φέτος.