12-17 February 2013
Eating News , Εστιατόρια

Στο C House Lounge Cafe η εβδομάδα σοκολάτας!

Το C House Lounge Café δίνει για πρώτη φορά στο κοινό της Λευκωσίας τη δυνατότητα να ζήσει μία μοναδική γαστριμαργική πανδαισία, χτισμένη γύρω από την πιο γλυκιά αμαρτία.

Δημοσιεύτηκε στις 08 Φεβρουαρίου 2013

Η εβδομάδα από 12 μέχρι 17 Φεβρουαρίου είναι αφιερωμένη στη σοκολάτα, ενώ το ειδικό μενού ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου υπόσχεται να εντυπωσιάσει τους ερωτευμένους με τη σοκολάτα και όχι μόνο. Οι guest σεφ του C House Lounge Café, Χαράλαμπος Αντωνίου, Στέφανος Χρυσάνθου και Αντώνης Χαραλάμπους, έχουν ετοιμάσει ένα πρωτοποριακό μενού με μοναδικά ορεκτικά και κυρίως πιάτα τα οποία έχουν ως βάση τη σοκολάτα, με επιρροές από τη Γαλλική και τη Βελγική κουζίνα, χώρες όπου η σοκολατοδημιουργία είναι αναγνωρισμένη τέχνη. Τα πιάτα με βάση τη σοκολάτα θα εμπλουτίσουν σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και το πλούσιο μεσημεριανό μπουφέ του C House Lounge Café.

Chocolate shows
Οι δημιουργοί πιάνουν δουλειά καθημερινά στις 17.30 και έως τις 20.30, με μοναδικά chocolate shows, ετοιμάζουν μπροστά στο κοινό εντυπωσιακές σοκολατοδημιουργίες (τρούφες, πραλίνες κ.α.) στον ειδικά διαμορφωμένο πάγκο εργασίας, ενώ τις επιλογές πολλαπλασιάζει το μπουφέ με τα εκλεκτά Petit Fours. Το ταξίδι στο γλυκό κόσμο της σοκολάτας δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει σοκολατένια σιντριβάνια (fountains) εκλεκτής, εισαγόμενης σοκολάτας γάλακτος και μαύρης σοκολάτας, μαζί με τα απαραίτητα, πρώτης ποιότητας συνοδευτικά - marshmallows, φρέσκα φρούτα, μπισκότα. Κάθε μέρα, μετά τις 20.30 θα προσφέρονται σοκολάτες πολυτελείας French Luxury Chocolate selection by Maxim's De Paris, συντροφιά με αφρώδη ιταλικά κρασιά

Μενού για ερωτευμένους
Ειδικά για το δείπνο ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, έχει σχεδιάσει μια ρομαντική βραδιά και ειδικό μενού που θα σερβίρεται υπό τους ήχους του ηλεκτρικού σαξόφωνου. Το μενού αποτελείται από τέσσερα πιάτα και περιλαμβάνει ένα πλούσιο μπουφέ ορεκτικών, συμπεριλαμβανόμενων των λατρεμένων σε όλους μας  makimono  και όχι μόνο… Η εμπειρία συνεχίζεται με σούπα από αστακό. Το κυρίως πιάτο περιλαμβάνει γεμιστές  γαρίδες, τυλιγμένες σε κανταΐφι, και γεμιστό ψαρονέφρι συνδυασμένα με σάλτσα από φρούτα του πάθους και πικάντικη σάλτσα βελγικής σοκολάτας , ενώ το επιδόρπιο περιλαμβάνει ζωντανή παράσταση με ποικίλες σοκολατοδημιουργίες από τον γνωστό ζαχαροπλάστη Αντώνη Χαραλάμπους .

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close