Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιανουαρίου 2020
To Θέατρο Ριάλτο καλοσωρίζει το 2020 με πέντε σπουδαίες συναυλίες οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την περίοδο Ιανουαρίου - Μαρτίου. Πρόκειται για τις συναυλίες των Σταμάτη Κραουνάκη + Σπείρα Σπείρα στις 25/1, της Ελένης Βιτάλη και Παναγιώτη Μάργαρη στις 5/2, του Γιάννη Κότσιρα στις 15/2, της Αλέξιας στις 15/3 και της Νατάσσας Μποφίλιου στις 25/3, οι οποίες συναποτελούν ένα σημαντικό κίνητρο για να γίνει κάποιος υποστηρικτής και να εξασφαλίσει τις μειωμένες τιμές εισιτηρίων τους.
Προσφορά: Με τη νέα χρονιά και μέχρι τις 31 Ιανουαρίου προσφέρεται η δυνατότητα έκπτωσης 30% στην αγορά και ανανέωση της Κάρτας Υποστηρικτή. Έτσι, το κόστος εγγραφής για 1 άτομο και 1 χρόνο διαμορφώνεται από 30 σε 20 ευρώ και για 2 άτομα από 55 σε 40 ευρώ για 1 χρόνο.
Θεσμός Υποστηρικτή: Το Θέατρο Ριάλτο καθιέρωσε από την ίδρυση του τον θεσμό του Υποστηρικτή στοχεύοντας στην προσέλκυση μεγαλύτερου αριθμού θεατών. Όλα αυτά τα χρόνια εκατοντάδες φίλοι του Ριάλτο έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμα αυτό, το οποίο τους παρέχει μια σειρά από δικαιώματα και τους δίνει ταυτόχρονα την ευκαιρία να στηρίζουν και να ενδυναμώνουν το έργο του Θεάτρου.
Προνόμια Υποστηρικτή: Πέραν της μειωμένης τιμής εισόδου, προσφέρονται:
ενημέρωση και δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου μία εβδομάδα πριν από την έναρξη της προπώλησης για το ευρύ κοινό σε επιλεγμένες παραστάσεις, η αποστολή μηνιαίου προγράμματος, 20% έκπτωση στην καφετέρια του Θεάτρου, μειωμένη τιμή εισόδου στις παραστάσεις των θεάτρων της Λεμεσού και εκπτώσεις σε συνεργαζόμενα βιβλιοπωλεία και καφέ.
Πληροφορίες: 77 77 77 45
Εγγραφή και Online @ www.rialto.com.cy
Σχετικά

Καλοκαίρι στα Κελοκέδαρα με εκδηλώσεις γεμάτες παράδοση και ρυθμό
Δες αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα του χωριού


Καλοκαίρι στον Άσκα: Τέχνη, μουσική και παράδοση στο βουνό
Δημιουργικές δράσεις και μουσική κάτω από το φεγγάρι

Βουτιές στο βουνό με μόλις €5 ή και δωρεάν
Απόλαυσε μια ολόκληρη μέρα στην πισίνα με θέα το καταπράσινο βουνό

40 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Ιδέες για ένα τριήμερο αλλιώτικο από τα άλλα!


Συνεχίζεται το καλοκαιρινό πρόγραμμα παραδοσιακών δραστηριοτήτων του Δήμου Αγίας Νάπας
Εργαστήρια, μαγειρική, παραδοσιακή μουσική και γευσιγνωσία

Η ωραία Άλωνα ετοιμάζεται για το 51ο καλοκαιρινό φεστιβάλ της
Ένα φεστιβάλ 11 ημερών με πολλές εκδηλώσεις και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους

Ρεμπέτικο γλέντι σε ένα οινοποιείο "κρυμμένο" μέσα στο πράσινο
Με μοσυική, φαγητό και ποτό!

Τις Πέμπτες του καλοκαιριού στην Αγία Νάπα απολαμβάνουμε παραδοσιακά εδέσματα και δραστηριότητες
Η Αγία Νάπα έφτιαξε πρόγραμμα με παραδοσιακές δραστηριότητες για το καλοκαίρι

Έρχεται και φέτος ο 3ος Βιβλιομαραθώνιος!
Έχεις 5 µήνες για να διαβάσεις τα 5 βιβλία που έχουν επιλεγεί

Έρχεται η Γιορτή του Κρασιού και άλλες υπέροχες εκδηλώσεις στην Πλατανιστάσα
Ένα όμορφο καλοκαίρι και φθινόπωρο γεμάτο πολιτισμό, διασκέδαση και κυπριακή φιλοξενία!