News , Guide

Ένας μοναδικός προορισμός για ηρεμία, χαλάρωση και... απομόνωση

Εξάλλου λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, διασφαλίζοντας την υγεία προσωπικού και επισκεπτών

Δημοσιεύτηκε στις 14 Μαρτίου 2020

Αναζητώντας για μέρη ιδανικά για να ξεφύγει το μυαλό από τη ρουτίνα, μακριά ταυτόχρονα από τα πλήθη, πέσαμε πάνω σε μία όαση! Το μοναδικό Ayii Anargyri Natural Healing Spa Resort.

Και αυτήν την περίοδο είναι ίσως ο ιδανικός προορισμός για να ξεφύγουμε, να απομονωθούμε, να ζήσουμε χαλαρές στιγμές σε ένα μοναδικό περιβάλλον, κοντά στη φύση και να νιώσουμε συνάμα ελεύθεροι! 

Εξάλλου, οι άνθρωποί του έχουν λάβει τα μέτρα τους, τα οποία παραθέτουμε πιο κάτω.

Πρόκειται για το στολίδι του χωριού Μηλιού στην επαρχία Πάφου.

Το ξενοδοχείο Ayii Anargyri Natural Healing Spa Resort (26814003) βρίσκεται στην είσοδο του χωριού. Στεγάζεται σε ένα παλιό μοναστήρι, το οποίο έχει ανακαινιστεί με φυσική πέτρα και ξύλο, διατηρώντας το παραδοσιακό αρχιτεκτονικό στυλ της Κύπρου. Μάλιστα, στην αυλή του ξενοδοχείου βρίσκεται και παρεκκλήσι αφιερωμένο στους Άγιους Ανάργυρους, που χρονολογείται στον 13ο αιώνα.

Το θέρετρο αποτελεί πόλο έλξης για ντόπιους και ξένους τόσο για τη φιλόξενη διαμονή που προσφέρει όσο και για το πολυτελές spa του, το μοναδικό που διαθέτει ιαματικά νερά, γνωστά για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Το spa του ξενοδοχείου σού παρέχει επίσης διάφορες περιποιήσεις υγείας και ευεξίας.


Ενόψει των τελευταίων εξελίξεων και ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και τα μέτρα που αποφασίστηκαν για την πρόληψη της εξάπλωσης του Covid-19 στην Κύπρο, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πελάτες μας τα εξής:

▪️ Η ομάδα των εστιατορίων και των υπόλοιπων τμημάτων έχει ενημερωθεί πλήρως για τα μέτρα πρόληψης καθώς επίσης και για τα συμπτώματα του ιού. Μέλη της ομάδας τα οποία ίσως διαγνωστούν με κάποια συμπτώματα γρίπης ή έχουν ταξιδέψει σε χώρες με καταγεγραμμένα κρούσματα τις τελευταίες δύο βδομάδες, δεν θα εισέρχονται στον εργασιακό τους χώρο.

▪️ Το προσωπικό των εστιατορίων είναι εξοπλισμένο κατάλληλα και όλοι οι κανόνες υγιεινής ακολουθούνται πιστά.

▪️ Όλα τα μενού έχουν αντικαθιστεί με καινούρια ανακυκλώσιμα μενού μιας χρήσης.

▪️ Έχουμε ήδη προχωρήσει σε διαδικασία γενικής απολύμανσης όλων των χώρων και σε τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στη μέρα απολυμαίνονται λεπτομερώς και αερίζονται όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι.

▪️ Μέχρι και τις 31 Μαρτίου θα προσφέρουμε περιορισμένο αριθμό θέσεων στα εστιατόρια μας, τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους, και ήδη οι χώροι μας διαμορφώθηκαν έτσι ώστε να διατηρούνται οι ενδεδειγμένες αποστάσεις μεταξύ καθήμενων.

Παράλληλα καλούμε τους επισκέπτες μας όπως:
▪️ Χρησιμοποιούν όλα τα σχετικά προϊόντα διαφύλαξης της υγιεινής που τους παρέχουμε.
▪️ Σε περίπτωση που έχουν ταξιδέψει τις τελευταίες δύο βδομάδες σε χώρες με επιβεβαιωμένα κρούσματα είτε έχουν οποιαδήποτε συμπτώματα γρίπης, να περιοριστούν σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.
▪️ Εκτελούν τις πληρωμές τους δίχως μετρητά (contactless payments), όπου είναι εφικτό.

www.aasparesort.com

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close