Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα κομψό, αυθεντικό Ιταλικό εστιατόριο, σε μία μαγευτική τοποθεσία!

Εδώ θα ζήσεις νέες γαστρονομικές εμπειρίες...

Δημοσιεύτηκε στις 01 Σεπτεμβρίου 2020

Το Elysium Hotel είναι ο ιδανικός προορισμός για όλες τις εποχές του χρόνου!

Ένα 5άστερο ξενοδοχείο, που απολαμβάνει μοναδική θέα στη θάλασσα, διαθέτει πολυτελές περιβάλλον, κομψά δωμάτια, εξαιρετικές εγκαταστάσεις κι ένα παγκόσμιας κλάσης Spa, το οποίο προσφέρει στους επισκέπτες του μια εντελώς μοναδική εμπειρία, ένα καταφύγιο για το σώμα και την ψυχή.

Όσο δε για τη γαστρονομία του… αυτή μπορεί να ενθουσιάσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο! 

Οι επιλογές που έχεις εδώ είναι πολλές, προσφέροντας ποικιλία γεύσεων και προτάσεων, ωστόσο εμείς σου προτείνουμε να επισκεφθείς το Ristorante Bacco. Ένα εστιατόριο που προσφέρει στους επισκέπτες μια ολοκληρωμένη εμπειρία φαγητού: ένα υπέροχο γεύμα σε ένα μοναδικά ζεστό και οικείο περιβάλλον. 

Εδώ θα δοκιμάσεις αυθεντική ιταλική κουζίνα μέσα από ένα πλούσιο μενού που περιλαμβάνει σπιτικά πιάτα ζυμαρικών, τρυφερό κρέας και σπεσιαλιτέ με βάση τα ψάρια και τα πιο δημοφιλή ιταλικά επιδόρπια, όλα βασισμένα σε αυθεντικές συνταγές και φτιαγμένα από φρέσκα υλικά. Προτείνουμε να δοκιμάσεις το τιραμισού, που είναι βασισμένο στην αυθεντική παραδοσιακή συνταγή, αλλά δωσμένο με ένα τουίστ!  

Οι αποκλειστικά ιταλικές, κλασικές και όχι μόνο συνταγές παντρεύονται με αυθεντικά ιταλικά προϊόντα και σε ταξιδεύουν σε νέες γευστικές περιπέτειες με γνώμονα την ποιότητα και τη δημιουργία χωρίς περιορισμούς.
Όσο δε για το κρασί που θα συνοδεύσει τις πιο γευστικές στιγμές σου, αυτό μπορείς να το επιλέξεις (με τις πολύτιμες συμβουλές των σομελιέρ), κάνοντας μία βόλτα από το γυάλινο κελάρι, που φιλοξενεί ετικέτες από όλο τον κόσμο.  
 
Είτε λοιπόν επιλέξεις ένα τραπέζι στο εσωτερικό είτε στην υπέροχη εξωτερική αυλή, κάθισε αναπαυτικά και απόλαυσε την εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία που θα σου προσφέρει το Bacco.

 


 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close