Things to Do , Top Stories

CytaForum

Ανακάλυψε το forum της CYTA για να βρεις οτιδήποτε σχετίζεται με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει!

Δημοσιεύτηκε στις 08 Νοεμβρίου 2013

Στο forum έχεις την ευκαιρία να διατυπώσεις on line την ερώτηση σου όπως πιστεύεις καλύτερα, αφού γράφοντας την μπορείς να σβήσεις κάτι για να το διατυπώσεις με διαφορετικό τρόπο. Δεν χρειάζεται να είσαι σε χρόνο αναμονής μέχρι να ελευθερωθεί κάποιος λειτουργός εξυπηρέτησης και να σου απαντήσει. Eπίσης, σου δίνεται η ευκαιρία να συνομιλήσεις και με άλλους ανθρώπους ή να δεις προηγούμενες αναρτήσεις που αναφέρονται στο θέμα που σε ενδιαφέρει και να βρεις έτοιμες τις απαντήσεις που ψάχνεις. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι με αυτό τον τρόπο μπορούν να εξυπηρετηθούν άτομα που αντιμετωπίζουν κάποια αδυναμία στην επικοινωνία και δεν μπορούν να ακούσουν ή/και να μιλήσουν.

Η περιήγηση στο  Cyta Forum είναι πανεύκολη!. Τα θέματα είναι χωρισμένα σε κατηγορίες ανάλογα με την Υπηρεσία/Προϊόν. Επιπρόσθετα, υπάρχει η κατηγορία English Speaking Community για τους Αγγλόφωνους και η κατηγορία Ενδιαφέρουν κι αυτά – Τα Λέμε, για διάφορα θέματα τεχνολογίας.  Μπορεί ο επισκέπτης/χρήστης να βρει ένα άρθρο τεχνολογίας ή οτιδήποτε ψάχνει σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται, χρησιμοποιώντας το κουμπί αναζήτησης, βάζοντας μία λέξη-κλειδί ή μια φράση μέσα σε εισαγωγικά. Υπάρχουν ήδη πάρα πολλές συζητήσεις γύρω από το κάθε θέμα.

Η εγγραφή είναι πολύ εύκολη, δεν απαιτεί συμπλήρωση στοιχείων ή να θυμάστε ακόμα ένα ζεύγος κωδικών. Μπορείς να συνδεθείς απευθείας, χρησιμοποιώντας όποιο μέσω κοινωνικής δικτύωσης προτιμάς.  Δηλαδή μπορείτε να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας στο Facebook, Gmail, Twitter, LinkedIn ή ακόμα στο OpenID.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close