Things to Do , Top Stories

Viro Virino - Set the date!

Ξεκίνησε και στην Κύπρο –φέτος το Φεβρουάριο- και ήδη μετρά speed… success!

Δημοσιεύτηκε στις 11 Νοεμβρίου 2013

Είσαι για ένας speed dating;

Μπορεί να είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο σε διάφορες χώρες στο εξωτερικό, και μάλιστα με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας, όμως κοντά μας, μετρά μόνο λίγους μήνες. Το speed dating είναι μια ευκαιρία να δημιουργήσεις μια σχέση με προοπτικές! Απευθύνεται σε άτομα ελεύθερα, ηλικίας 22 χρονών μέχρι και …ήντα και ήδη το πρώτο event του, το Full Bloom Singles, γνώρισε μεγάλη επιτυχία.

Πώς λαμβάνεις μέρος

Κάνε εγγραφή στην ιστοσελίδα www.virovirino.com/register και θα σου σταλεί πρόσκληση για το επικείμενο event μέσω e-mail. Εάν ενδιαφέρεσαι κάνεις online πληρωμή και αυτό σου εξασφαλίζει αυτόματα... πολλαπλά ραντεβού! Η τιμή κυμαίνεται γύρω στα 25 ευρώ και σε αυτά συμπεριλαμβάνονται απεριόριστο ποτό, σνακ, ζωντανή μουσική κ.ά.

Μέχρι και 6 events το μήνα!

Στο παρόν στάδιο η Viro Virino διοργανώνει ένα speed dating το μήνα. Μελλοντικός της στόχος είναι να διοργανώνονται μέχρι και 6 συναντήσεις το μήνα, παγκύπρια, έτσι ώστε να μπορεί να ικανοποιεί όλες τις ηλικιακές ομάδες και όλες τις επαρχίες.

Μια συμβουλή για τους speed daters

Θα πας για την εμπειρία, την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες και βεβαίως με την προοπτική ότι μπορεί να βρεις το ταίρι της ζωής σου! Χωρίς την παραμικρή πίεση και με σκοπό να περάσεις όμορφα κι ευχάριστα, απόλαυσε την κάθε στιγμή του speed dating που σε φέρνει κοντά σε νέα πρόσωπα.

Το ήξερες;

Το πρώτο speed dating event έγινε στο Beverly Hills στην California το 1998 και από τότε έχει γίνει γνωστό στον κόσμο και ειδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όσο για τα events που διοργανώνονται μέσω του Viro Virino, κύριοι συντονιστές είναι η ιδρύτριά του, Άννη Σοφοκλέους και ο συνεργάτης της Λουκάς Μαυροκορδάτος.

(96684095) contact@virovirino.com /www.virovirino.com.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close