Πάμε Ταξίδι , Guide

Οι προορισμοί της Lufthansa για το καλοκαίρι του 2021

Ανάμεσα στους ελκυστικούς προορισμούς τηςκαι η Κύπρος

Δημοσιεύτηκε στις 01 Μαρτίου 2021

Ιδιαίτερη έμφαση στον προορισμό... Ελλάδα δίνει ο όμιλος Lufthansa, εν όψει του καλοκαιριού του 2021, όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της γερμανικής αεροπορικής εταιρείας.

Αναλυτικά, η Lufthansa σημειώνει: "Αυτό το καλοκαίρι, οι εταιρείες του Lufthansa Group προσφέρουν τη μεγαλύτερη ποικιλία τουριστικών προορισμών μετά από χρόνια, αποδεικνύοντας έτσι ότι ο Όμιλος διαθέτει βαθιά γνώση της ταξιδιωτικής αγοράς διακοπών. Κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών η Lufthansa σχεδιάζει να προσθέσει στο πρόγραμμα πτήσεών της από τη Φρανκφούρτη περί τους 20 προορισμούς διακοπών και 13 νέους προορισμούς διακοπών από το Μόναχο, με ιδιαίτερη έμφαση στην Ελλάδα, την Καραϊβική και τα Κανάρια Νησιά.

Τα αποτελεσματικά εμβόλια, οι εκτεταμένες διαγνωστικές υπηρεσίες και τα αυστηρά υγειονομικά μέτρα στα αεροδρόμια και τις αεροπορικές εταιρείες αποτελούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την επανεκκίνηση της πολυαναμενόμενης τουριστικής δραστηριότητας, φέτος το καλοκαίρι. Οι εταιρείες του Lufthansa Group προετοιμάζονται ήδη για την επανέναρξη των ταξιδίων και έχουν ήδη έτοιμο ένα ελκυστικό, αλλά και πολύπλευρο πρόγραμμα πτήσεων. 

Το ταξιδιωτικό πρόγραμμα διακοπών για το καλοκαίρι του 2021 είναι το καλύτερο όλων των εποχών. Θεωρούμε ότι πολλές χώρες θα μειώνουν τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς ενόψει του καλοκαιριού και καθώς θα αυξάνεται ο αριθμός των εμβολιασμένων. Γνωρίζουμε ότι η ζήτηση θα αυξηθεί ραγδαία μετά την άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών – και είμαστε άριστα προετοιμασμένοι για να την αντιμετωπίσουμε με την εξαιρετική γκάμα προϊόντων και προτάσεων που διαθέτουμε. Η λαχτάρα για ταξίδια είναι διάχυτη και πιστεύουμε ότι αυτό θα αποτυπωθεί στην κίνηση τους καλοκαιρινούς μήνες" δήλωσε ο κ. Harry Hohmeister, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Deutsche Lufthansa AG.

Η εταιρεία θα συνεχίσει να προσφέρει κλασσικούς αστικούς και τουριστικούς προορισμούς, όμως στην Ευρώπη η ταξιδιωτική έμφαση θα δοθεί στην Ελλάδα και τα Κανάρια Νησιά. Από τη Φρανκφούρτη και το Μόναχο θα είναι ακόμη ευκολότερη η πρόσβαση στους νησιωτικούς τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας και της Ισπανίας. Άλλοι ελκυστικοί προορισμοί στο πρόγραμμα πτήσεων από τη Φρανκφούρτη είναι η Πάφος (Κύπρος), η Ριγιέκα (Κροατία), η Λαμέτσια Τέρμε (Ιταλία), η Ντζέρμπα (Τυνησία), η Πόντα Ντελγάδα (Αζόρες, Πορτογαλία) και η Βάρνα (Βουλγαρία). Από το Μόναχο νέες πτήσεις θα εξυπηρετούν τα Χανιά, τη Μύκονο, την Κω, την Καβάλα, τη Ζάκυνθο και την Πρέβεζα καθώς και το Χέρεθ της Ισπανίας. Τέλος, ένας άλλος ακόμη καλοκαιρινός προορισμός είναι η Χουργκάντα στην Αίγυπτο.

Η Eurowings Discover, η νέα αεροπορική εταιρεία διακοπών του Lufthansa Group, θα προσφέρει πολυάριθμους διηπειρωτικούς προορισμούς από τη Φρανκφούρτη. Για πρώτη φορά, από τη Φρανκφούρτη θα ξεκινούν τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις για την Πούντα Κάνα στην Δομινικανή Δημοκρατία και δύο εβδομαδιαίες πτήσεις για τη Μομπάσα της Κένυας με απευθείας ανταπόκριση  για το ονειρεμένο νησί της Ζανζιβάρης. Και τον Ιούνιο θα καταγράψουμε άλλη μια πρωτιά: τρεις εβδομαδιαίες απευθείας πτήσεις για το Άνκορατζ της Αλάσκας (ΗΠΑ).

Επιπλέον, στην παλέτα μας προστίθεται και ο μαγευτικός προορισμός του Μαυρίκιου, ο οποίος θα εξυπηρετείται όχι μόνο τον χειμώνα, αλλά και το καλοκαίρι του 2021 με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις. Αλλά και το Μαλέ, ο προορισμός της Lufthansa στις Μαλδίβες, θα εξυπηρετείται ολόκληρο τον χρόνο, αφού στο θερινό δρομολόγιο πρόγραμμα θα συμπεριληφθούν και τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις από τη Φρανκφούρτη.

Και γι αυτούς που ήδη σκέφτονται τις επόμενες χειμερινές τους διακοπές μακριά απ’ το κρύο και τα χιόνια επιφυλάσσουμε μια έκπληξη: διακοπές με την Eurowings Discover. Για πρώτη φορά, τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις θα συνδέουν από την 1η Νοεμβρίου τη Φρανκφούρτη με το Μοντέγκο Μπέι της Τζαμάικας και από τις 2 Νοεμβρίου τη Φρανκφούρτη με το Βαραδέρο της Κούβας. Το πρόγραμμα των διηπειρωτικών πτήσεων από το Φρανκφούρτη σε προορισμούς διακοπών θα συνεχίσει να διευρύνεται και να επεκτείνεται.

Αξίζει να κάνει κανείς έγκαιρα την κράτησή του. Οι καλοκαιρινές πτήσεις που θα αγοραστούν έως και τις 31 Μαΐου 2021 θα μπορούν να αλλάζουν δωρεάν, όσες φορές χρειαστεί, έως εκείνη την ημέρα. Μετά την παρέλευση της ημερομηνίας αυτής, θα επιτρέπεται άλλη μία δωρεάν αλλαγή, εφόσον υπάρχουν θέσεις. Ενδεχομένως να προκύψουν επιπλέον έξοδα εάν π.χ. η θέση της αρχικής κράτησης δεν είναι πλέον διαθέσιμη τη χρονική στιγμή της αλλαγής για άλλη ημερομηνία ή άλλον προορισμό".

Πηγή; https://www.capital.gr/

Σχετικά

Ατζέντα
June 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close