Things to Do , Top Stories

Δείτε τα προϊόντα του νέου eshop της ΚΕΑΝΙΤΑ

Σερφάρετε στο www.keanita.com.cy/eshop

Δημοσιεύτηκε στις 29 Νοεμβρίου 2013

Απόλαυσε το γάλα σου, τη ζεστή σου σοκολάτα, ή οτιδήποτε άλλο σου κάνει κέφι σε αυτό το γουστόζικο φλιτζάνι με τη φατσούλα της αγαπημένης σου ΚΕΑΝΙΤΑΣ. Απ' το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί! Έρχεται μέσα στο κουτάκι του και είναι τέλεια επιλογή και για δώρο!

Στείλε τις ευχές σου με αυτές τις υπέροχες κάρτες τις οποίες θα βρεις σε τέσσερα παιχνιδάρικα σχέδια  Με κεντρική φιγούρα την ΚΕΑΝΙΤΑ φυσικά, οι κάρτες αυτές θα εκπλήξουν ευχάριστα τους φίλους σου, τους συμμαθητές σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα με τη ζωντάνια και την αισιοδοξία που εκπέμπουν!  Σε συσκευασίες των 4, μαζί με φακέλους.

Κρέμασε στο δωμάτιο αυτή τη γιρλάντα για να υποδεχθείς τους καλεσμένους σου στο  πιο ξέφρενο πάρτι! Διακόσμησε τον χώρο σου, δίνοντας λάμψη, χρώμα, στυλ και έξτρα εορταστική ατμόσφαιρα, παρέα με την ΚΕΑΝΙΤΑ.

Πρωτότυπο σήμα Baby on Board με έντονα χρώματα και με πρωταγωνίστρια την ΚΕΑΝΙΤΑ. Για μωρά που… ξεχωρίζουν! Βάλτε το στο αυτοκίνητο σας και κερδίστε τις εντυπώσεις!

Σειρά έργων τέχνης, εμπνευσμένη από την cult φιγούρα της ΚΕΑΝΙΤΑ. Συλλεκτικά χειροποίητα, limited edition πήλινα γλυπτά, από τη γνωστή γλύπτρια Μιχαέλλα. Μια δημιουργική πρόταση ιδανική για διακόσμηση του σπιτιού ή για δώρο.

Ολοκλήρωσε τη διακόσμηση του πάρτι σου με αυτά τα "έξυπνα" σήματα που θα καθοδηγούν τους καλεσμένους σου στους διάφορους χώρους του σπιτιού (φαγητό, ποτό, διασκέδαση, Party). Για το πιο διασκεδαστικό πάρτι.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close