Δημοσιεύτηκε στις 28 Μαΐου 2021
Ο Πρωταράς είναι μοναδικός. Ξεχωρίζει για τις παραλίες του με τα γαλαζοπράσινα νερά και τις χρυσή αμμουδιά, για το φιλικό (και κυρίως ασφαλές) περιβάλλον του, που είναι ιδανικό για όλους και όλες τις ηλικίες,για τους χαμογελαστούς κατοίκους του, και τα πολλά κρυμμένα μυστικά του.
Ξεχωρίζει όμως και για το φαγητό του, το οποίο θα λατρέψεις δίχως άλλο. Αρκεί, βέβαια, να κλείσεις θέση στο Il Basilico, ένα εστιατόριο ξεχωριστό όπως και η γαστρονομία του, η οποία θα σε ταξιδέψει στην υπέροχη Ιταλία.

Το Il Basilico, το οποίο δεσπόζει στην πολυσύχναστη -κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες- λεωφόρο Πρωτάρα, σε περιμένει για ένα συναρπαστικό ταξίδι γεύσεων, έχοντας ως γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση και ποιότητα.
Στο μενού του πρωταγωνιστές είναι οι πίτσες, οι οποίες φτιάχνονται με μαεστρία, υπέροχη λεπτή και τραγανή ζύμη, σε απίθανες γεύσεις και συνδυασμούς, όπως ακριβώς τις φτιάχνουν και στην ιταλική πρωτεύουσα. Επιπλέον, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τον κατάλογο οι σαλάτες, τα steak και τα θαλασσινά, όλα φτιαγμένα με ιταλικό ταμπεραμέντο, με ποιοτικά υλικά και στις καλύτερες τιμές.

Πρόκειται άλλωστε για ένα εστιατόριο με εμπειρία 25 χρονών, και άλλους τόσους ευχαριστημένους πελάτες, το οποίο θα αποτελέσει και φέτος, έναν ποιοτικό προορισμό για καλό φαγητό στον Πρωταρά.
(23832685) Λεωφ. Πρωταρά 34. Δ-Κ 12.00-24.00.



Σχετικά
Τραπέζωμα στο κυπριακό γουάιν μπαρ (λίγο έξω από την πόλη)
Ένα τραπέζι και μια κουβέντα για την αποκέντρωση
Πρώτες εικόνες από τη νέα άφιξη που έρχεται να ταράξει τα νερά της Λεμεσού
Το νέο beach restaurant της Λεμεσού, με boho αισθητική, βελτιώνει την εμπειρία της ξαπλώστρας, της μουσικής και της μοντέρνας μεσογειακής κουζίνας στο νησί
Η νέα άφιξη -πάνω στη θάλασσα- είναι άκρως εντυπωσιακή
Ένα από τα -πιο πάνω στο κύμα- εστιατόρια του νησιού, ανανεώθηκε κι έγινε κούκλα
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο AMARA: Ένα εμβληματικό διήμερο με τον Chef Nobu Matsuhisa
Ο σεφ πίσω από τη μαγειρική «μαγεία» του Matsuhisa θα βρίσκεται ο ίδιος στην Κύπρο
Ανοίγει ξανά το πιο καλοκαιρινό μεζεδοπωλείο της Λευκωσίας δίπλα στην πισίνα
Mια ξεχωριστή εμπειρία δείπνου δίπλα στην πισίνα, κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό.
Καμπαναρκό: Εκεί που τα καλοκαιρινά βράδια αποκτούν γεύση και οι αναμνήσεις γεννιούνται γύρω από ένα τραπέζι
Η γεύση της Κύπρου, η ψυχή του καλοκαιριού.
Η επιστροφή του 7Skies Roof bar στον Πρωταρά σηματοδοτεί τη νέα σεζόν
To απόλυτο rooftop destination του Πρωταρά, άνοιξε πρόσφατα ξανά τις πόρτες του
Η Ice Cream Week του Colors Café επιστρέφει με άρωμα Κύπρου
To Ice Cream Week του Colors Café σάς προσκαλεί να γευτείτε την Κύπρο αλλιώς, μέσα από δημιουργίες που συνδυάζουν παράδοση, φαντασία και καλοκαιρινή διάθεση!
Τρεις οθόνες, παγωμένες μπύρες και ειδικό menu: Εδώ θα δεις το Μουντιάλ στη Λεμεσό
Εσύ έκλεισες τραπέζι; Το Maison Anemi μπαίνει σε ρυθμούς Μουντιάλ
Οι 15 pubs που θα «παίζουν» μπαλίτσα όλο το καλοκαίρι
Μεγάλες οθόνες, δυνατός ήχος, απολαυστικό φαγητό, παγωμένες μπίρες και τη σωστή παρέα. Όλα όσα χρειάζεσαι για ένα καλοκαίρι γεμάτο Μουντιάλ βρίσκονται σε αυτά τα 15 pubs
Ένα αυθεντικό, ζεστό και παρεΐστικο μαγαζί για λαχταριστό οφτό και μεζέδες
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό φαγητό, τις γενναιόδωρες μερίδες και τη γνήσια κυπριακή φιλοξενία.
Κρασί, premium steaks και live cooking: Ο viral chef Jeffrey κατεβαίνει στη Λεμεσό
Μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στο καλό φαγητό, το κρασί και τη ζωντανή μουσική, στο Winecase