Things to Do , Top Stories

Γιορτινές αποδράσεις

Οι καλύτερες προτάσεις για καταλύμματα με κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα ή υπέροχο, βουνίσιο σκηνικό που θα σου προσφέρουν τις πιο ονειρεμένες, γιορτινές αποδράσεις!

Δημοσιεύτηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2013

Fabulous Xmas

InterContinental Aphrodite Hills, Κούκλια, Πάφος

Εδώ σίγουρα θα απολαύσεις προνομιακή διαμονή, πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με πρωτότυπες δραστηριότητες, καθώς και μια φανταστική γαστρονομία. Από το γιορτινό πρόγευμα μέχρι το μεσημεριανό μπουφέ και το εκλεκτό δείπνο, σίγουρα θα ζήσεις τα πιο αξέχαστα Χριστούγεννα.

Info: 26829000, www.aphroditehills.com/cyprushotel

 

Four Seasons, Λεμεσός

Πολυτέλεια, εξωτικές γεύσεις και γιορτινά happening, για να υποδεχθείς τη νέα χρονιά όπως της αξίζει. Αυτά σου προσφέρει το εκλεκτό ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό, τα εστιατόρια του οποίου υποδέχονται τη νέα χρονιά με εορταστικά μενού, γιορτινή ατμόσφαιρα και εκπλήξεις. Τόσο στο

'Seasons Oriental' όσο και στα εστιατόρια 'Mavrommatis' και 'Vivaldi', θα απολαύσεις ένα ξεχωριστό πρελούδιο γεύσεων.

Info: 25858000/www.fourseasons.com.cy

 

Londa Boutique Hotel, Λεμεσός

Σε ένα υπέροχο ambiance με μαγευτική θέα και με το προνόμιο μιας μοναδικής διαμονής που σου εξασφαλίζουν οι ανέσεις του, εδώ μπορείς να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου για τη νέα χρονιά. Με ένα φανταστικό gala dinner κι ένα λαμπερό πάρτι μέχρι το πρωί στο εστιατόριο 'Caprice', το Londa σε περιμένει να ζήσεις μια αξέχαστη εορταστική

εμπειρία.

Info: 25865555/www.londa.com

 

Hilton Park, Λευκωσία

Με οικογένεια ή φίλους, λίγοι ή πολλοί, η διασκέδαση και το πλούσιο μενού του πρωτευουσιάνικου ξενοδοχείου, που ξέρει καλά να διοργανώνει αξέχαστα γκαλά, είναι εγγυημένα! Είτε στο 'Ledra Ballroom', για φαγητό, ποτό, χορό και διασκέδαση, είτε στο 'Olympia Restaurant' για εορταστικό πρόγευμα ή brunch, εδώ σίγουρα θα περάσεις υπέροχα.

Info: 22695041/ nicosia.hilton.com

 

 

Surprise, surprise!

5 μικρά μυστικά για να εκπλήξεις το έτερον ήμισυ, με τη βοήθεια του ξενοδοχείου όπου διαμένεις!

1. Τηλεφώνησε από πριν, και ζήτησε από τη ρεσεψιόν να βάλει ένα κουτί σοκολατάκια στο κομοδίνο του φίλου ή συντρόφου σου που θα μοιραστείς το δωμάτιο.

2. Κάνε κράτηση για μια ωραία κούρα, στο spa του ξενοδοχείου, πληρωμένη από σένα και για τους δυο!

3. Τη νύχτα των Χριστουγέννων, εξοπλίσου με μια.. κάλτσα και βάλε την κάτω από το κρεβάτι του/της με κάτι μικρό και χαριτωμένο μέσα. Θα ενθουσιαστεί!

4. Τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς, βάλε στο ψυγείο του δωματίου σου μια σαμπάνια και άνοιξέ την για το καλό του χρόνου.

5. Ζήτησε breakfast in bed και άσε το νέο χρόνο να σε βρει… στην πολυτέλεια της σουίτας σου!

 

 

Glam Rules

Η διαμονή σου σε ξενοδοχείο, κατά την περίοδο των γιορτών, είναι το καλύτερο δώρο! Ποιος λέει 'όχι' σε μια γκλαμουράτη απόδραση; Για να σταθείς στο ύψος των... ημερών ακολούθα 5 μικρούς κανόνες:

1. Δώσε σημασία στην ώρα που διοργανώνεται το γκαλά του ξενοδοχείου και μην αργοπορήσεις. Εξάλλου, δεν θα ήθελες να σερβιριστείς από ένα μπουφέ που το έχουν 'κατασπαράξει' ήδη!

2. Το dress code των γιορτών επιβάλλει επίσημο ένδυμα. Μην το παραβλέπεις και μην το υποτιμάς! Είναι ωραίο να κάνεις την εμφάνισή σου με chic ανσάμπλ, αντί με τζιν και casual

outfit.

3. Αν είσαι με παρέα, συνεννοήσου να βρεθείτε στο λόμπι του ξενοδοχείου και μόνον όταν μαζευτούν όλοι, να καθίσετε στις θέσεις σας και να επιλέξετε το κρασί σας.

4. Φρόντισε να έχεις αγοράσει μικρά δωράκια για όλη την παρέα -όχι κάτι ακριβό! Εξάλλου, η σκέψη μετρά. Θα είναι η πιο όμορφη, μικρή έκπληξη γι' αυτούς.

5. Βρίσκεσαι σε ξενοδοχείο, άρα έχεις την πολυτέλεια να καλέσεις και κάποιους φίλους που δεν διαμένουν εκεί αλλά ούτε θα μείνουν στο γεύμα, όμως μπορούν να πιούν ένα ποτό μαζί σου!

 

 

Και στα βουνά!

Αρχοντικό Ρουσίας

Κατάλληλο για παρέες 3-4 ζευγαριών (8-10 ατόμων), αφού διαθέτει τέσσερα δωμάτια, κοινή αυλή και κοινή κουζίνα, με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, για ένα πλούσιο πρόγευμα στο χωριό ή για ένα ζεστό ή κρύο ρόφημα. Τη νύχτα, μάζεψε την παρέα και διώξε τον παλιό χρόνο με κρασάκι και ζιβανία.

(22642734, 22750605, 99947143/www. archontikorousias.com) Ιωάννη Μακρυγιάννη 9, Παλαιχώρι, επ. Λευκωσίας.

 

Casale Panayiotis Traditional Village

Μόνο εξήντα λεπτά μακριά από τη Λευκωσία, η όμορφη απόδραση που σου προσφέρει σού υπόσχεται μία αλλιώτικη Παραμονή Πρωτοχρονιάς κοντά στη φύση. Μέσα στο ωραίο σκηνικό που το περιτριγυρίζει, θα νιώσεις πραγματικά γιορτές και θα λατρέψεις την εκλεκτή κουζίνα και τους ζεστούς του χώρους.

(22952444/www.casalepanayiotis.com) Καλοπαναγιώτης, επ. Λευκωσίας.

 

Paradisos Hills

Από τις πιο όμορφες προτάσεις διαμονής, αποτελεί το μικρό, αλλά τόσο γραφικό και φιλόξενο θέρετρο στο χωριό Λυσός. Ζωντανή μπάντα με μπλουζ και swing band θα απολαύσεις παραμονή Χριστουγέννων, ενώ το χριστουγεννιάτικο μεσημεριανό, θα διαθέτει εκλεκτό μενού με συνοδεία μουσικής πιάνου. Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, θα διασκεδάσεις με μοντέρνα pop rock ακούσματα και μικρές εκπλήξεις. Τα βραδινά happenings στοιχίζουν €30 το άτομο και €25 τα μεσημεριανά, ενώ η διαμονή €100 ανά δωμάτιο για δύο άτομα.

(26322287) Λυσός, επ. Πάφου.

 

Semiramis

Ένα υπέροχο κτίσμα με μεγάλες τζαμόθυρες σε προσκαλεί να κλείσεις ένα από τα δέκα ζεστά δωμάτιά του, για να χαλαρώσεις και να ζήσεις όμορφες γιορτινές στιγμές σε έναν προορισμό από τους πλέον γραφικούς και

αγαπημένους. Δεν χρειάζεσαι πολλά! Μόνο καλή παρέα και ένα ποτήρι κρασί.

(25422777, 99663772/ www.semiramishotelcyprus.com) Σπύρου Κυπριανού 55, Πάνω Πλάτρες, επ. Λεμεσού.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close