Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Κλέφτικο, σούβλες και πλούσιοι μεζέδες για τον Δεκαπενταύγουστο

Ο 15αύγουστος θα μας βρει σε μια υπέροχη, παραδοσιακή ταβέρνα στο Παραλίμνι

Δημοσιεύτηκε στις 09 Αυγούστου 2021

Βρισκόμαστε ήδη στην καρδιά του Αυγούστου και με τη ζέστη να μας ταλαιπωρεί για τα καλά, δεν θα μπορούσαμε να αγαπήσουμε περισσότερο τις δροσερές αυλές και τα αεράτα ταβερνάκια, τις σκιερές βεράντες και τα στέκια με κήπο. Απαραίτητο στοιχείο βεβαίως είναι το καλό φαγητό. Γι’ αυτό κι εμείς ψάξαμε, βρήκαμε και σου προτείνουμε την ιδανική ταβέρνα για τα ζεστά μεσημέρια του Αυγούστου στην ελ. επαρχία Αμμοχώστου, αλλά και για τις νύχτες που ψάχνεις μεζεδάκια μετά μουσικής.

Εξάλλου, ειδικά τον Αύγουστο, θέλουμε δροσερά βράδια κάτω από τον έναστρο ουρανό, αλλά και θέση στο κλιματιζόμενο εσωτερικό του, τα καυτά μεσημέρια, με κρασάκι και παγωμένη μπίρα και κυρίως νόστιμη κυπριακή κουζίνα, βασισμένη σε παραδοσιακές συνταγές, με ένα πιο σύγχρονο ωστόσο twist. 

Μία ταβέρνα που τα έχει όλα
Η ταβέρνα Καμασιάς στο Παραλίμνι, έχει όλα όσα αναζητάς για να ξεφύγεις από τη ζέστη και να απολαύσεις συνάμα καλό φαγητό! Και το καλύτερο είναι ότι θα παραμείνει ανοιχτή όλο τον Αύγουστο για να σου σερβίρει νόστιμες γεύσεις ακόμη και το εορταστικό διήμερο του 15αυγούστου, σε ένα περιβάλλον δροσερό και γαλήνιο. 

Στην ταβέρνα “Καμασιάς” στο Παραλίμνι, λοιπόν, θα σου ετοιμάσουν ένα υπέροχο εορταστικό τραπέζι, όπως μόνο αυτοί ξέρουν, με τα 50 και πλέον χρόνια εμπειρίας τους.

Ιδανικός χώρος για να γιορτάσεις τον Δεκαπενταύγουστο όπως πρέπει
Η πανέμορφη αυλή της περίφημης παραδοσιακής ταβέρνας “Καμασιάς”, είναι ακριβώς αυτό που αναζητούσες για ένα αξέχαστο εορταστικό τραπέζι: Ένας άνετος χώρος που διατηρεί όμως μια «ζεστή» - παρεΐστικη διάθεση και ατμόσφαιρα, ενώ τα δέντρα γύρω-γύρω σου χαρίζουν την απαραίτητη δροσιά. 

Και μπορεί τους ζεστούς μήνες να σερβίρει στην υπέροχη και δροσερή αυλή του, τα μεσημέρια όμως, που η ζέστη γίνεται ανυπόφορη, το σκηνικό μεταφέρεται στον όμορφο εσωτερικό του χώρο, που απολαμβάνει τη δροσιά του κλιματιστικού, ώστε να απολαμβάνεις τις γεύσεις του, χωρίς να σε απασχολεί τίποτα άλλο! 

Εξάλλου το εσωτερικό του είναι το ίδιο όμορφο και περιποιημένος όσο και το εξωτερικό: Λιτή και προσεγμένη διακόσμηση, με γήινα χρώματα και vintage πινελιές και αντίκες να κοσμούν τους τοίχους.

Ένας χώρος που θα ολοκληρώσει ιδανικά ένα μοναδικό ταξίδι πίσω στο χρόνο και στην κυπριακή παράδοση, όπως ακριβώς αρμόζει σε μια τέτοια εορταστική μέρα που τιμάμε τα έθιμα και τις παραδόσεις μας. 

Εκλεκτά κυπριακά εδέσματα ειδικά και ιδανικά για την ημέρα
Το μεσημέρι της Κυριακής 15 Αυγούστου ο “Καμασιάς” θα ετοιμάσει για όλους εμάς τα πιο νόστιμα κυπριακά εδέσματα όπως κλέφτικο, σούβλες και μεζέδες, με πολύ αγάπη και μεράκι! 

Η γνώση, άλλωστε, και η εμπειρία 50 και πλέον χρόνων καθιστούν τον Καμασιά ως μία σταθερή αξία για καλό φαγητό, νόστιμο και ποιοτικό, το οποίο φτιάχνεται με μεγάλη προσοχή στις πρώτες ύλες. Οι άνθρωποί του εξάλλου, γνωρίζουν πως όσο «μάστρος» και αν είναι κανείς στο ψήσιμο και το μαγείρεμα, το αποτέλεσμα στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό από τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν. Γι’ αυτό και τα υλικά που χρησιμοποιούν είναι πάντοτε αγνά και ολόφρεσκα! 

Εκτός από τις επιλογές για φαγητό που σου αναφέραμε προηγουμένως, μπορείς επιπλέον να επιλέξεις μεζέδες ψαρικών, διάφορες a la carte επιλογές από ορεκτικά και εδέσματα στα κάρβουνα (σουβλάκια, σεφταλιές, μπριζόλες, πανσέτες, μπιφτέκια, παϊδάκια κ.ά.), ενώ το φρέσκο καλαμάρι και το κουνέλι λεμονάτο είναι δύο σταθερές αξίες του μαγαζιού που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. 

Επίλεξε λοιπόν την παραδοσιακή ταβέρνα “Καμασιάς” με το υπέροχο περιβάλλον, τις αυθεντικές κυπριακές γεύσεις… όνειρο και την τέλεια εξυπηρέτηση για να γιορτάσεις και εσύ τον Δεκαπενταύγουστο όπως ακριβώς του αξίζει! 

(23825144, Facebook: Taverna kamasias) Δαιδάλου 23, Παραλίμνι, ελ. επ. Αμμοχώστου.


Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close