Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Βρήκαμε ένα ειδυλλιακό εστιατόριο, πάνω στο κύμα, με ένα ηλιοβασίλεμα-όνειρο

Βρίσκεται στην πανέμορφη Αργάκα, μία περιοχή με απαράμιλλη ομορφιά καιμια έξοχη θέα προς τη θάλασσα

Δημοσιεύτηκε στις 10 Αυγούστου 2021

Η Πόλη Χρυσοχούς και οι γύρω περιοχές αποτελούν ιδανικό μέρος γι’ αυτούς που επιθυμούν να απολαύσουν πανέμορφα και σχετικά ανεξερεύνητα φυσικά τοπία με υπέροχες θάλασσες, χωρίς όμως τη βαβούρα και την πολυκοσμία των διάσημων τουριστικών περιοχών. 

O Ακάμας, τα λουτρά της Αφροδίτης και το Βlue Lagoon είναι μερικά από τα πιο διάσημα αξιοθέατα της περιοχής που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείς και να θαυμάσεις! Πέρα από τα διάσημα αξιοθέατα βέβαια, η περιοχή αυτή ενδείκνυται για όποιον θέλει να «αφυπνίσει» τον εξερευνητή που κρύβει μέσα του, καθώς πάντα θα ανακαλύπτει και κάτι καινούργιο «οργώνοντας» την Πόλη Χρυσοχούς και τις γύρω περιοχές, αφού είναι ίσως τα πιο ανεξερεύνητα μέρη της Κύπρου. 

Κατά την εξερεύνησή σου στην ευρύτερη περιοχή, ο δρόμος αναπόφευκτα θα σε βγάλει στην Αργάκα. Αν και δε θέλαμε να σου στερήσουμε τη χαρά της ανακάλυψης, επίτρεψέ μας παρ’ όλα αυτά να σου συστήσουμε μονάχα ένα από τα κρυμμένα διαμάντια της περιοχής… 

“Pas to kima” και με ένα ηλιοβασίλεμα… όνειρο! 
Στην παραθαλάσσια περιοχή της Αργάκας θα βρεις ένα πανέμορφο εστιατόριο που βρίσκεται, όπως λέει και το όνομα του “Pas to kima”! Ένα μέρος που βρίσκεται κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα, με το μάτι να χάνεται στην απίστευτη θέα των κρυστάλλινων νερών του κόλπου της Χρυσοχούς και με το υπέροχο θαλασσινό αεράκι να σε δροσίζει...

Τι άλλο να ζητήσει κανείς για να νιώσει ευτυχισμένος το καλοκαίρι; 

Πάντως απ’ ό,τι φαίνεται «ούτε ο ίδιος ο ήλιος δεν μπορεί να αντισταθεί στην απαράμιλλη ομορφιά της περιοχής, αφού δε βλέπει την ώρα να βουτήξει στα υπέροχη νερά της», δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες του εστιατορίου να θαυμάσουν ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα που θα ζήλευαν ακόμα και… τα ελληνικά νησιά!  

Εύγευστη κυπριακή κουζίνα και όχι μόνο  
Στο εστιατόριο “Pas sto kima” λοιπόν, δεν θα απολάυσεις μόνο την απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα ούτε θα θαυμάσεις μόνο το ηλιοβασίλεμα! Αλλά όλα αυτά θα τα συνδυάσεις με καλό φαγητό και πολύ καλό ποτό!

Στο μενού του θα βρεις εκλεκτές γεύσεις από την κυπριακή παράδοση, όπως κρεατικά στη σχάρα (σουβλάκια, σεφταλιές, παϊδάκια κ.λπ.) αλλά και παραδοσιακά ορεκτικά, ενώ φυσικά δε θα μπορούσαν - με τη θάλασσα να απέχει κυριολεκτικά δυο βήματα - να λείπουν τα ολόφρεσκα ψάρια, με το φρέσκο καλαμάρι και τον ξιφία να πρωταγωνιστούν στην αντίστοιχη κατηγορία.

Πολλές φορές βέβαια το εστιατόριο ετοιμάζει με πολύ προσοχή και αγάπη οφτό κλέφτικο… μέλι! 

Αυτό όμως που διαφοροποιεί το εν λόγω εστιατόριο, είναι πως δεν επαναπαύεται στη μαγευτική θέα του και στο καλό παραδοσιακό φαγητό του και πάντα ψάχνει τρόπους να ευχαριστεί και να ενθουσιάζει τους φιλοξενούμενούς του με διαφορετικές γεύσεις. Αυτό το καταφέρνει μέσα από τις special βραδιές που διοργανώνει ανά τακτά διαστήματα, όπως τις βραδιές ινδικής κουζίνας με μπόλικη γεύση και… κάρυ, τις άκρως… μεθυστικές βραδιές με gin & tapas και άλλες πολλές! 

Όσο δε για τα εύγευστα κοκτέιλ του, αυτά θα ολοκληρώσουν ιδανικά την all day εμπειρία σου πάνω στο κύμα.

Επισκέψου άμεσα λοιπόν το «κρυμμένο» διαμάντι της Αργάκας, με το ειδυλλιακό και άκρως καλοκαιρινό τοπίο, το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα και φυσικά το καλό φαγητό και ποτό και πίστεψε μας, θα επιστρέφεις εκεί ξανά και ξανά! 

(97 717607) Γρίβα Διγενή 73, Αργάκα, επ. Πάφου. Δ-Κ 11.30-23.00.
FacebookPas To Kima


 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close