Δημοσιεύτηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 2021
Από τέλη Οκτωβρίου η Sky Express συνδέει και τη Θεσσαλονίκη με την Κύπρο, με απευθείας δρομολόγιο για Λάρνακα, το οποίο και θα εκτελείται με τα υπερσύγχρονα «πράσινα» Airbus A320neo.
Η εταιρεία από τις 31 Οκτωβρίου θα ενώνει τέσσερις φορές την εβδομάδα τον Διεθνή Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» με τον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας.
Το δρομολόγιο διευρύνει τις επιλογές του επιβατικού κοινού ενώ παράλληλα δημιουργεί νέες ευκαιρίες αλληλεπίδρασης μεταξύ των δύο δημοφιλών προορισμών.
Κλείσε εισιτήρια, εδώ.
Sky Express: Τα δρομολόγια της εταιρείας
Έτσι, πέρα από το υφιστάμενο δίκτυο εσωτερικού (Ηράκλειο, Μυτιλήνη, Χίος, Σάμος) και, φυσικά, τις καθημερινές πτήσεις προς Αθήνα από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, το επιβατικό κοινό της πόλης έχει στη διάθεσή του την απευθείας σύνδεση με την Λάρνακα για εργασία, σπουδές ή τουρισμό.
«Ξεκινώντας από την Κύπρο, η SKY express επεκτείνει το διεθνές πτητικό της πρόγραμμα στη Θεσσαλονίκη, επένδυση που προβλέπεται να ενισχυθεί με νέους προορισμούς εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή συνδεσιμότητας και περαιτέρω ανάπτυξης. Παράλληλα, αναβαθμίζει περαιτέρω τη θέση της ιστορικής πόλης και συνολικά της Μακεδονίας ως στρατηγικός κόμβος του δικτύου της» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.
Όπως τονίζει σε δήλωσή του ο κ. Βασίλης Κρασανάκης, Διευθυντής Τιμολογιακής Πολιτικής και Δικτύου της SKY express: «Μετά την ονοματοδοσία My Thessaloniki σε ένα από τα καινούργια, σύγχρονα αεροσκάφη μας και τα εγκαίνια του lounge μας τον Ιούλιο, κάνουμε ένα ακόμα μεγάλο βήμα από εδώ, τη Θεσσαλονίκη αυτή τη φορά για να ξεκινήσουμε τις πτήσεις εξωτερικού. Πρώτος προορισμός μας η Κύπρος. Μια συμβολική αλλά και ουσιαστική κίνηση που αποδεικνύει το έμπρακτο ενδιαφέρον μας για τις αναπτυξιακές προοπτικές της πόλης. Συνδέοντας δύο εξωστρεφείς, ακμαίες περιοχές με τον νεότερο και πιο πράσινο στόλο στη χώρα παρέχουμε περισσότερες επιλογές στους επιβάτες μας και δημιουργούμε πολλαπλασιαστικές ευεργετικές συνέργειες στη Βόρεια Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο».Οι επιβάτες της SKY express στον Αερολιμένα «Μακεδονία» μπορούν επίσης να απολαμβάνουν το αποκλειστικό lounge που εγκαινίασε πρόσφατα η εταιρεία. Τέλος, οι ταξιδιώτες από και προς Θεσσαλονίκη έχουν τη δυνατότητα επιλογής ναύλων μεταξύ SKY joy, SKY joy+ και SKY enjoy.
Σχετικά
Πάμε να γιορτάσουμε τη λάμψη της μαγείας των Χριστουγέννων πάνω στη θάλασσα!
Η Μαρίνα Λεμεσού ανάβει τα φώτα των γιορτών

«Το Πάρκο της Χαράς» είναι έτοιμο να γεμίσει παιδικές φωνές και παιχνίδια
Ένα πάρκο γεμάτο παιχνίδια



Ζήσε τα πιο αξέχαστα Χριστούγεννα δίπλα στη θάλασσα
Στο ξενοδοχείο Annabelle θα βιώσεις μια one of a kind γιορτινή εμπειρία

Οι πιο ακριβές και οι πιο φτηνές πόλεις για το 2023
Με το κόστος ζωής να έχει εκτοξευθεί στα ύψη, κάποιες (μεγαλου)πόλεις κρατούν τα ηνία (της ακρίβειας).



Μία τριήμερη χριστουγεννιάτικη αγορά με δωρεάν ζεστά κάστανα, συναυλία και παιχνίδια
Όσα θα ζήσουμε στο Κίτι

Limassol Christmas Festival: Μάθαμε με ποιους καλλιτέχνες ανοίγει τις πόρτες του
Grand opening γεμάτο διασκέδαση!

