Eating News , Εστιατόρια

Η απόλυτη καλοκαιρινή απόλαυση, λέγεται KEAN Chilled και θα σε ξετρελάνει

Θαγίνει η απόλυτη καλοκαιρινή απόλαυση όλων!

Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιουνίου 2020

Με funky και καλοκαιρινή διάθεση, ο νέος 100% φυσικός χυμός ψυγείου, KEAN Chilled, κάνει την είσοδό του αυτό το καλοκαίρι στην κυπριακή αγορά, για να ξεσηκώσει και να γίνει η απόλυτη καλοκαιρινή απόλαυση όλων! Οι καινούργιοι chilled χυμοί, σε τέσσερις δροσερές επιλογές που σίγουρα θα ξετρελάνουν, θα μας κρατήσουν συντροφιά σε όλες τις αξέχαστες και ξέφρενες στιγμές μας του καλοκαιριού.  

Οι 100% φυσικοί χυμοί KEAN Chilled διατίθενται ήδη στα ψυγεία γνωστών υπεραγορών και άλλων σημείων πώλησης σε 4 ξεχωριστές και αναζωογονητικές επιλογές που θα λατρέψετε: Oh!Range (πορτοκάλι), Tripl3 (πορτοκάλι-καρότο-μήλο), Funky Blend (ρόδι-μάνγκο-κράνμπερι) και Berry Good (μούρα του δάσους). Οι απολαυστικοί αυτοί συνδυασμοί από 100% φυσικό χυμό πιστοποιούνται με την υψηλή ποιότητα που παρέχει ο όμιλος ΚΕΑΝ. 

Παρουσιάζοντας τη νέα σειρά χυμών φρούτων, ο Marketing Manager του Ομίλου ΚΕΑΝ, Μάρλο Ευρυπίδου, δήλωσε: «Η νέα σειρά 100% φυσικών χυμών, KEAN Chilled, έρχεται να προστεθεί στην πλούσια γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας του ομίλου ΚΕΑΝ που εδώ και χρόνια προσφέρονται στην κυπριακή αγορά. Τα πλείστα φρούτα που χρησιμοποιούμε είναι από τον τόπο μας όπου με τη σωστή και ασφαλή επεξεργασία διασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητα και την θρεπτική αξία που πρέπει να έχει ο χυμός.  Είμαι σίγουρος πως οι καινούργιοι χυμοί θα σας γεμίσουν ενέργεια και θα σας προσφέρουν την απόλυτη καλοκαιρινή απόλαυση που όλοι ψάχνουμε κάθε καλοκαίρι».

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close