Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Το φετινό pool party στο χωριό αναβάλλεται!

Ακόμα ένα "θύμα" του κορωνοϊού!

Δημοσιεύτηκε στις 03 Αυγούστου 2020

To Συμβούλιο Κέντρου Νεότητας Αγίου Ιωάννη Πιτσιλιάς ανακοινώνει ότι αναβάλλει το καθιερωμένο του pool party στο χωριό για το φετινό καλοκαίρι και ανανεώνει το ραντεβού του με τους φίλους του για το 2021! 

Συγκεκριμένα, το πάρτι αυτό πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Αύγουστο στην κοινοτική πισίνα Αγίου Ιωάννη Πιτσιλιάς (Saint John's Pool), με ανεβασμένη μουσική και διάθεση.

"Όπως ήδη γνωρίζετε, οι πρωτοφανείς εξελίξεις σχετικά με την πανδημία Covid-19 έχουν επιφέρει την ολική ανατροπή του σχεδιασμού κάθε ζωντανού θεάματος τόσο παγκόσμιος, όσο και στην χώρα μας. Ζούμε με τον κορωνοϊό σημαίνει ζούμε προσεκτικά απέναντι στους συνανθρώπους μας. Με βάση και των τελευταίων διαταγμάτων και τις δική σας αναμονή και απορίες, δυστυχώς ανακοινώνουμε επίσημα την αναβολή του pool party για φέτος.

Η παρουσία σας και τα χαμογελαστά σας πρόσωπα, αποτελούν για εμάς την πιο ξεχωριστή στιγμή του χρόνου και το γεγονός ότι δε θα μπορέσουμε να σας δούμε αυτό το καλοκαίρι, μας στεναχωρεί αφάνταστα.

Πιστεύουμε ότι αυτή η απόφαση, όσο στενάχωρη και αν είναι, είναι η μόνη που διασφαλίζει την ασφάλεια όλων εσάς και όλων όσοι εργάζονται στις εκδηλώσεις μας.

Είμαστε μαζί, είμαστε δυνατοί, παραμένουμε αισιόδοξοι, ασφαλείς και τα λέμε του χρόνου με περισσότερη ενέργεια και διάθεση". 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close