Δημοσιεύτηκε στις 31 Αυγούστου 2020
Η Αγορά της Λεμεσού -ένα έργο του Prosperity Group- έχει επίσημα ολοκληρώσει τις βραδιές δοκιμαστικής λειτουργίας με φίλους και συνεργάτες της, με στόχο την τελειοποίηση των παρεχομένων υπηρεσιών, πριν το επίσημο άνοιγμα στις 31 Αυγούστου 2020 στις 5 το απόγευμα. Κατά τις δοκιμαστικές βραδιές, αλλά και στο επίσημο άνοιγμα της Αγοράς, ακολουθούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά του COVID-19.
Η Αγορά της Λεμεσού, που έβαλε σαν στόχο να αποτελέσει το πολιτιστικό κέντρο της Λεμεσού, έχει να προσφέρει κάτι σε όλους, προσφέροντας πληθώρα επιλογών για φαγητό, ψώνια, διασκέδαση, ειδικά διαμορφωμένο παιχνιδότοπο για τους μικρούς μας φίλους, συνεδριακούς χώρους, ένα Μαροκινού ύφους bar άλλα και ένα πραγματικά υπέροχο rooftop lounge.
Το 102 ετών κτίριο, που παλιά ήταν γνωστό ως το ‘Παντοπωλείο’, άνοιξε πρώτη φορά τις πόρτες του το 1918, και έχει φέτος μεταμορφωθεί στην πρώτη αστική αγορά της Κύπρου, στην καρδιά της Λεμεσού. Η αναβάθμιση και δημιουργία του έργου κράτησε 2 χρόνια και αποτελείται από 3000 τ.μ. γεμάτα από νέες εμπειρίες και χρώματα. Η 10η Ιουλίου 2020, σηματοδότησε την ιστορική αλλαγή, με την τοποθέτηση των νέων πινακίδων στις εισόδους της Αγοράς, συνδυάζοντας την παράδοση αλλά και την ιστορία που φέρει το ιστορικό κτίριο με την μοντέρνα αισθητική αλλά και τις ανάγκες του σήμερα. “Οι επισκέπτες θα βιώσουν ένα μοναδικό ταξίδι, γεμάτο γεύσεις, χρώματα και νέες εμπειρίες που θα ικανοποιήσουν τα γούστα του καθενός ξεχωριστά, κάτω από την ίδια σκέπη” ανέφερε ο Βάσος Κοιλάνης, Διευθυντής της Αγοράς.
Ο κλιματιζόμενος χώρος, θα προσφέρει στους επισκέπτες μια πληθώρα επιλογών με κουζίνες από όλο τον κόσμο που θα συμπεριλαμβάνουν παραδοσιακά εδέσματα, πίτσα, μακαρονάδες, φαγητά σχάρας, λιβανέζικη και μεξικάνικη κουζίνα, σουβλάκι, σαλάτες, burgers αλλά και θαλασσινά.
Μεταξύ άλλων, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν και τα ψώνια τους στα μαγαζιά θα βρίσκονται εντός της Αγοράς και περιλαμβάνουν παραδοσιακό αρτοποιείο, φρούτα και λαχανικά, gourmet popcorn, τυριά και αλλαντικά, παγωτό, κρασιά και οινοπνευματώδη ποτά, ζαχαροπλαστείο, ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα, κρεοπωλείο, οπτικά, περίπτερο, χειροποίητα καλλυντικά αλλά και κατάστημα επιδιόρθωσης και πώλησης προϊόντων τεχνολογίας.
Οι εγκαταστάσεις της Αγοράς θα φιλοξενούν επίσης ινστιτούτο αισθητικής (νύχια, μαλλιά και θεραπείες σώματος), χώρο ψυχαγωγίας για του μικρούς μας φίλους και του γονείς τους, Bar με μπύρα και κρασί, καφετέρια, αλλά και χώρο ενοικίασης για ιδιωτικές εκδηλώσεις. Επίσης η Αγορά θα διοργανώνει μοναδικές παραστάσεις που στόχο θα έχουν την προσέλκυση επισκεπτών όλων των ηλικιών που θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων μουσική, τέχνη, δραστηριότητες για παιδιά και πολλά άλλα.
Ο Πάνος Αλεξάνδρου, ιδρυτής και CEO του Prosperity Group, δήλωσε, “Ήταν ένα φανταστικό αλλά και ανά διαστήματα απρόσμενο ταξίδι, ειδικά με την καθυστέρηση των τελευταίων μηνών λόγω της πανδημίας. Μιλώντας εκ μέρους της ομάδας μας, που τα τελευταία χρόνια δουλεύουν ακούραστα και αφοσιώθηκαν στο όραμα μας για την δημιουργία και αναβάθμιση του πολιτιστικού κέντρου της Λεμεσού, είμαστε πολύ περήφανοι που πετύχαμε αυτό που είχαμε ονειρευτεί. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους πίστεψαν σε αυτό το έργο αλλά και το κοινό που αγκάλιασε την Αγορά πριν ακόμα ανοίξει, γιατί αυτό το έργο ανήκει σε όλους μας, σε όλη την κοινότητα. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε κάτω από τις καμάρες της Αγοράς όλους εσάς, τους Κύπριους όλων των ηλικιών αλλά και τους τουρίστες που επισκέπτονται τον τόπο μας, για διασκέδαση ή δουλειά. Το ταξίδι μας χάρισε πολλά και ανυπομονούμε να τα μοιραστούμε μαζί σας.”
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα περιεχόμενα αλλά και την Αγορά της Λεμεσού, παρακαλώ επισκεφθείτε την νέα μας ιστοσελίδα στο www.limassolagora.com αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης #limassolagora.
Σχετικά

Διακοπές Χριστουγέννων: Πότε οι τιμές των αεροπορικών πέφτουν στο χαμηλότερο εύρος
Πώς να εξασφαλίσετε τις καλύτερες προσφορές

Ούτε Παρίσι, ούτε Πράγα: Αυτές είναι οι 3 πιο όμορφες παλιές πόλεις της Ευρώπης, σύμφωνα με νέα κατάταξη
Οι παλιές πόλεις δεν είναι απλώς όμορφα σκηνικά για φωτογραφίες διακοπών, αλλά ζωντανά βιβλία ιστορίας

Αν θα κινηθείς σήμερα στο highway, αυτό σε αφορά
Ολιγόλεπτες αποκοπές της κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο

Συννεφιασμένος ο καιρός με ισχυρούς ανέμους - Έρχεται σκόνη αύριο
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Πότε αναμένονται μεμονωμένες βροχές στην Κύπρο - Οι περιοχές που θα επηρεαστούν
Aναλυτικά η πρόγνωση

5 απευθείας πτήσεις για το τετραήμερο της 28ης Οκτωβρίου κάτω από 200€
Δες τις καλύτερες επιλογές για πτήσεις τελευταίας στιγμής

Τα πιο δημοφιλή city breaks στην Ευρώπη σύμφωνα με τις αναζητήσεις στη Google
Η ζήτηση για σύντομες αποδράσεις έχει εκτοξευθεί, καλύπτοντας πλέον πάνω από το 56% του συνόλου των ταξιδιών

Η Wizz Air ανακοίνωσε νέες απευθείας πτήσεις από τη Λάρνακα σε μίαν ενδιαφέρουσα πόλη
Πότε ξεκινούν τα νέα δρομολόγια

Nέα στρατηγική συνεργασία για την Pafilia
Η Pafilia Property Developers ανακοινώνει στρατηγική συνεργασία με την Hamptons International

Το εντυπωσιακό τηλεπαιχνίδι «The Floor» με τον Γιώργο Λιανό κάνει πρεμιέρα στο Σίγμα
Κάθε Δευτέρα στις 21:00 στο ΣΙΓΜΑ

Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα στους Παξούς για την τέταρτη σεζόν του «Maestro»
Σε πλήρη εξέλιξη είναι τα γυρίσματα για τη νέα πολυαναμενόμενη σεζόν
