Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Da Vinci Cafe Lounge Βar

Ένα τριώροφο αρχοντικό ‘κρύβει’ ένα σύγχρονο all day bar!

Δημοσιεύτηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2014

Αν θες να απολαύσεις το μεσημεριανό σου, με χαλαρή διάθεση και νόστιμες γευστικές προτάσεις, ή να πιεις, μόνος ή με παρέα, το απογευματινό σου καφεδάκι, τότε βρίσκεσαι στο καλύτερο μέρος! Αν, πάλι, θες να περάσεις το βραδάκι σου, με καλό φαγητό, ποιοτική διασκέδαση και φανταστικά cocktails, τότε κλείσε τραπέζι και απόλαυσε το προσεγμένο του πρόγραμμα και την ποιοτική μουσική από διάφορα σχήματα και καλλιτέχνες που μόνο το Da Vinci ξέρει να προσφέρει!

Κλείσε θέση!

Στο υπέροχο τριώροφο αρχοντικό όπου στεγάζεται, απολαμβάνεις όλα τα είδη μουσικής, μέσα από διάφορα events που διοργανώνει, ενώ η μελωδική φωνή της Έλενας Αναγιωτού, αλλά και των guest καλλιτεχνών, όπως οι Ακουστικοί Επιβάτες, σε ταξιδεύουν στα πιο όμορφα μουσικά μονοπάτια! Και το Da Vinci δεν μένει εδώ! Διοργανώνει ελληνικές βραδιές, βραδιές με έντεχνο λαϊκό, Κρητικές βραδιές και βραδιές με διάφορους DJs. Φιλοσοφία του, εξάλλου, είναι να συνδυάζει το καλό φαγητό με την καλή διασκέδαση, χωρίς απαραίτητα να ξενυχτήσεις!

Τι ετοιμάζει

Fashion shows, Carnival week με γκρουπ για την παρέλαση και ανανεωμένο roof garden bar για να παρακολουθήσεις το μουντιάλ από τη Βραζιλία, είναι κάποια από τα events που ετοιμάζει προσεχώς. Παράλληλα, στο μοντέρνο πολυχώρο του, υπάρχει αίθουσα για private parties, εκδηλώσεις, συνεδριάσεις και εκθέσεις, κι αυτό σημαίνει ότι το Da Vinci φιλοξενεί συνεχώς τα καλύτερα happenings της πόλης!

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close