Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Το νέο εστιατόριο στον Πρωταρά, αποθεώνει την ασιατική κουζίνα

Το INAMO ξέρει από καλό sushi και όχι μόνο

Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουλίου 2022

Η ασιατική και ιδιαίτερα η ιαπωνική κουζίνα κεντρίζουν πάντα το ενδιαφέρον μας, χάρη στα πολύχρωμα πιάτα τους, τις χορταστικές επιλογές και τους ιδιαίτερους γευστικούς συνδυασμούς. Εξ ου λοιπόν και δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο το ολοκαίνουριο εστιατόριο του Πρωταρά που είναι αφιερωμένο στην εν λόγω κουζίνα.

Πρόκειται για το INAMO Asian Philosophy, ένα μοντέρνο εστιατόριο που θα βρεις στη Λεωφόρο Πρωταρά, προσφέροντας νόστιμα ασιατικά πιάτα σε ένα καλαίσθητο περιβάλλον.

Το εστιατόριο ουσιαστικά αποτελεί αδερφάκι του επίσης νεοφερμένου Αχινός seafood restaurant, και θα το βρεις πάνω από το Pierco shop, δίπλα στον -θαλασσινά προσανατολισμένο- Αχινό! Ναι, ουσιαστικά πρόκειται για δύο εστιατόρια που μοιράζονται το ίδιο patio, δίνοντάς σου επιλογές για κάθε γούστο.

Πρόκειται λοιπόν για ένα εστιατόριο βασισμένο στην ασιατική φιλοσοφία! Εδώ θα δοκιμάσεις Asian steaks όπως tomahawk rib eye, T-bone κ.ά. Τα πιάτα ωστόσο που θα ξεχωρίσεις είναι το Korean kimchi beef, το Grando a la crispy duck, το fusion salmon and tuna carpaccio και το Inamo sashimi salad, που προορίζεται για τους λάτρεις των sashimi, ενώ εάν επιθυμείς ένα πιάτο με κύριο πρωταγωνιστή τα noodles, δοκίμασε το Ozeki tori noodles.

Επίσης, από τα κυρίως πιάτα ξεχωρίζουν το Asian Yaki niku και το stir fry chicken.

Όπως θα ήταν αναμενόμενο, από το ξεχωριστό μενού του δεν λείπουν ούτε τα νόστιμα sushi, όπως το dynamite roll, το Dragon roll αλλά και το Inamo lobster fusion που είναι και το signature sushi του μαγαζιού.

Για μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία μπορείς να πλαισιώσεις την επιλογή σου με κάποιο από τα δροσιστικά signature cocktails του καταλόγου, τα οποία προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

Ενώ αν είσαι λάτρης του γλυκού, επίλεξε το Αsian banana tempura! Θα σε ενθουσιάσει!

Αν περάσεις από το κέντρο, αξίζει σίγουρα να το επισκεφθείς!

(23831211) Λεωφ. Πρωταρά 26, Πρωταράς, ελ. επ. Αμμοχώστου. Δ-Κ 18:00-23:00.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close