Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Στο M Fusion του Four Seasons θα βιώσεις μια ξεχωριστή γαστρονομική (και όχι μόνο) εμπειρία

Το ανανεωμένο μενού αποτελεί ωδή στην υψηλή γαστρονομία

Δημοσιεύτηκε στις 01 Αυγούστου 2022

Στην αριστερή μεριά της βεράντας Vista Terrace του Four Seasons, και πάνω από τη λίμνη με τα εξωτικά ψάρια ΚΟΙ, η δημιουργική και πολύ ταλαντούχα ομάδα του M Fusion, δημιούργησε ένα μοναδικό ατμοσφαιρικό χώρο με θέα τη θάλασσα της Λεμεσού.

MFusion05.jpg


Βρεθήκαμε εκεί γύρω στις 19:30, την ώρα εκείνη δηλαδή που ο ήλιος έχει ήδη δύσει, μα ο ουρανός έχει ακόμη φως επιτρέποντάς σου να απολαύσεις το υπέροχο τοπίο που απλώνεται μπροστά σου, παρέα με ένα δροσιστικό απεριτίφ και φυσικά να βγάλεις τις απαραίτητες φωτογραφίες.

Βρισκόμασταν στο δεύτερο απεριτίφ και η συζήτηση είχε φουντώσει, όταν άρχισαν να καταφθάνουν τα πρώτα πιάτα στο τραπέζι μας. Το μενού ακολουθεί τη φιλοσοφία του sharing-style, συνδυάζοντας μοναδικά γεύσεις της Ανατολής και της Δύσης και έμπνευση από τη Nikkei κουζίνα. Από τα πρώτα πιάτα ξεχωρίσαμε τα χτένια με σελινόριζα, φουντούκια και κόκκινο κάρυ και τις πεντανόστιμες καραβίδες με καφίρ λάιµ και τα sushi.

FS-MFusion-06.jpg


Ιδιαίτερη μνεία στο εξαιρετικό ceviche από λαβράκι, στο ταρτάρ τόνου και στο καρπάτσιο με καβούρι, τα οποία προσωπικά απόλαυσα και τίμησα ιδιαίτερα. Πολύ ιδιαίτερο, πρωτότυπο και γευστικό το κανελόνι με αστακό (lobster cannelloni), με ντομάτα και λεμόνι confit, φινόκιο και ζωμό από οστρακοειδή.

Οι λάτρεις του βοδινού κρέατος -σε αυτούς προσθέστε κι εμένα- θα κατενθουσιαστούν με τη Fusion Beef Salad με dressing καρυδιών και τρούφας και το τέλειο Red Miso Beef, βοδινό φιλέτο με μελιτζάνες και μανιτάρια. Το μενού έκλεισε με τον βασιλιά του είδους, το φημισμένο Japanese Wagyu Beef με τραγανό σκόρδο και εκλεκτά μανιτάρια. Ένα εκρηκτικό πιάτο γεμάτο αρώματα και εντάσεις.

FS-MFusion-05.jpg


Και επειδή πάντα υπάρχει χώρος για γλυκό, τις δύο νέες προσθήκες του μενού, το Peanut & Yuzu με τραγανή πραλίνα από φιστίκι, ζελέ από εσπεριδοειδή και παγωτό καραμέλας και τη μους σοκολάτας με παγωτό Guanaja και πραλίνα από 100% κακάο.


Ανδρέας
Κάτσιης

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close