Δημοσιεύτηκε στις 04 Νοεμβρίου 2020
Ο Liam Neeson υποδύεται έναν ληστή τραπεζών -και πρώην πεζοναύτη- ο οποίος αποφασίζει να παραδοθεί στην αστυνομία με σκοπό να "εξαγοράσει" την ελευθερία του και μια μικρότερη ποινή, ώστε να μπορέσει να ζήσει ήρεμα το υπόλοιπο της ζωής του με την γυναίκα που αγαπά.
Όταν όμως καταδεικνύει στις αρχές που είναι τα λεφτά που έχει κλέψει όλα αυτά τα χρόνια, οι δύο διεφθαρμένοι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεσή του, αποφασίζουν να τα πάρουν οι ίδιοι τους. Έτσι, βρίσκεται σε μια πλεκτάνη εναντίον του και θα πρέπει να ξαναβρεί τα παλιά του ένστικτα για να καθαρίσει το όνομά του, μια και καλή.
Κάνοντας αυτό που ξέρει καλά από εποχής "Taken", ο Liam Neeson ξανά σε ένα ρόλο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του, βρίσκει και να σκοτώνει αυτούς που προσπαθούν να του τη "φέρουν" πισώπλατα. Στην ταινία δράσης "Honest Thief" που υπογράφει σεναριακά και σκηνοθετικά ο Mark Williams, συμμετέχουν επίσης οι Kate Walsh, Robert Patrick και Jeffrey Donovan.
-
Κ-Cineplex @ The Mall of Cyprus
10 Δεκεμβρίου - 16 Δεκεμβρίου 2020
Σχετικά
Masters of the Universe: Δείτε το πρώτο trailer της live action ταινίας -Ο Τζάρεντ Λέτο στον ρόλο του Σκέλετορ
Το Masters of the Universe επιστρέφει δυναμικά στη μεγάλη οθόνη
Εμμα Στόουν: Πόσα ρεκόρ καταρρίπτει με τη διπλή υποψηφιότητα της στα Όσκαρ για τη «Βουγονία»
Η εξαιρετική ηθοποιός εξελίσσεται σε νέα Μέριλ Στριπ, το ρεκόρ της οποίας μόλις έσπασε.
Όσκαρ 2026: Οι ηχηρές απουσίες από τις υποψηφιότητες
Καμία υποψηφιότητα για το «Wicked: For Good» - Οι απουσίες που έκαναν εντύπωση
Όσκαρ 2026: Τέσσερις υποψηφιότητες για την Bugonia του Γιώργου Λάνθιμου - Αναλυτικά οι υποψηφιότητες
Το Sinners σπάει ρεκόρ με συνολικά 16 υποψηφιότητες
Oscars 2026: Σήμερα ανακοινώνονται οι υποψηφιότητες
Μείνετε συντονισμένοι στο Check In Cyprus για τη σημερινή ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων της 98ης Τελετής Απονομής των βραβείων Όσκαρ!
Οι 6 νέες ταινίες της εβδομάδας στις κυπριακές αίθουσες
Από λογοτεχνικό πάθος και οικογενειακά δράματα μέχρι τρόμο, sci-fi αγωνίας και μαγικές περιπέτειες για μικρούς και μεγάλους
Χρυσά Βατόμουρα: Ο The Weeknd υποψήφιος για χειρότερη ερμηνεία
Στην ίδια κατηγορία βρίσκονται οι Dave Bautista, Ice Cube, Scott Eastwood και Jared Leto
Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει στην Κύπρο
9, 10, 11 Φεβρουαρίου σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο
Πρεμιέρα για την ταινία “Hamnet”
Μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης που ενέπνευσε τη δημιουργία του διαχρονικού αριστουργήματος του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, “Άμλετ”
Πρεμιέρα για την ταινία “Primate”
Η πιο τρομακτική ταινία της χρονιάς: Survival horror με φονικό χιμπατζή και ασταμάτητη αδρεναλίνη!
Πρεμιέρα για την ταινία “Mercy”
Ο Chris Pratt έχει 90 λεπτά για να αποδείξει την αθωότητά του σε μια AI-δικαστή που ο ίδιος δημιούργησε!
Πρεμιέρα για την ταινία “Chickenhare and the Secret of the Groundhog”
Ένα φανταστικό ταξίδι γεμάτο δοκιμασίες σε εντυπωσιακούς, άγνωστους κόσμους