Eating News , Εστιατόρια

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι 3ήμερες εκδηλώσεις του Street Food Festival

Η μεγαλύτερη γιορτή φαγητού της Κύπρου ανανέωσε το ραντεβού της

Δημοσιεύτηκε στις 30 Αυγούστου 2022

Με πολύ μεγάλη επιτυχία στέφθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Αγίας Νάπας, οι τριήμερες εκδηλώσεις του Street Food Festival Cyprus, της μεγαλύτερης γιορτής φαγητού της Κύπρου, οι οποίες άρχισαν την Παρασκευή 19 Αυγούστου και ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 21 Αυγούστου.

streetfood3.jpg

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε και τις τρεις μέρες το Δημοτικό Στάδιο Αγίας Νάπας και απόλαυσε τις street food επιλογές, ποικιλία φαγητών ξένων κουζίνων και το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, το οποίο περιλάμβανε live μουσική από διάφορα συγκροτήματα, live cooking με τον γνωστό Κύπριο Σεφ, φιναλίστ του Master Chef, Σταυρή Γεωργίου όπως επίσης magic show και δωρεάν παιγνιδότοπο για τους μικρούς θαμώνες του Φεστιβάλ.

streetfood2.jpg

Τα εγκαίνια τέλεσε την Παρασκευή 19 Αυγούστου, ο Αντιδήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Αντώνης Χρίστου, ο οποίος εξέφρασε την ευαρέσκειά του για τη διοργάνωση στην Αγία Νάπα τέτοιου είδους Φεστιβάλ, κάτι το οποίο όπως επισήμανε έλειπε από την Αγία Νάπα καθώς και την ελπίδα ότι θα πραγματοποιηθεί την επόμενη χρονιά και θα καταστεί πλέον θεσμός.

streetfood4.jpg

Εξέφρασε επίσης, τις ευχαριστίες του στους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση και διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Αγίας Νάπας, όντας ένας κατ’ εξοχήν τουριστικός Δήμος, πάντοτε θα επικροτεί και θα στηρίζει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που προσφέρουν τόσο στους ντόπιους όσο και στους ξένους επισκέπτες ξεχωριστές στιγμές και ανεπανάληπτες εμπειρίες.

Το Street Food Festival Cyprus ετοιμάζεται να προσφέρει ξανά στον κόσμο ακόμη περισσότερες γευστικές εμπειρίες, στην Λεμεσό, στον Ποταμό Γερμασόγειας στις 09-10-11 Σεπτεμβρίου.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close