Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

22+ εμπειρίες που θα ζήσεις φέτος στο Flying Away Art and Music Festival 2022

Οι μέρες για το 14ο Flying Away Art & Music Festival πλησιάζουν και φέτος δεν λέει να το χάσεις!

Δημοσιεύτηκε στις 05 Σεπτεμβρίου 2022

Το Concepto TORO παρουσιάζει και φέτος το πιο όμορφο και δημιουργικό φεστιβάλ Τέχνης και Μουσικής στην Κύπρο, και φέρνει στην πρωτεύουσα, στο γήπεδο του Ορφέα στις 9, 10 και 11 Σεπτεμβρίου για 3 μέρες 150+ καλλιτέχνες, 72 art stalls, αγαπημένα ονόματα στη μουσική σκηνή από Κύπρο και Ελλάδα, πλήθος από κόσμο κάθε ηλικίας, ποιοτικό φαγητό και ποτό, άνετους χώρους φιλοξενίας, παιχνιδότοπο για τους μικρούς μας φίλους και πολλές δραστηριότητες! Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα φεστιβάλ;

Μην χάσεις λοιπόν με τίποτα το φετινό Flying Away Festival; με όλα αυτά που βλέπουμε στη σελίδα του Flying Away Art & Music Festival, το φεστιβάλ έχει γίνει ο απόλυτος φθινοπωρινός προορισμός για όλους γιατί...

1.jpg

#1 / Το μεγαλύτερο πάρτυ του καλοκαιριού με τη Δέσποινα Βανδή στο Flying Away Festival
H εκρηκτική Δέσποινα Βανδή, η αγαπημένη τραγουδίστρια που εδώ και δεκαετίες μας ταξιδεύει με τις μοναδικές της ερμηνείες, έρχεται για να μας ξεσηκώσει με διαχρονικά κομμάτια, αγαπημένες μπαλάντες αλλά και τραγούδια από όλη την δισκογραφία της. Θα μας παρασύρει σε ένα μουσικό ταξίδι με τις μεγαλύτερες επιτυχίες όπως: Στα ‘δωσα όλα, Ένα τσιγάρο διαδρομή, Συντρίμμια, Στην αυλή του παραδείσου και πολλά άλλα αγαπημένα κομμάτια.

#2 / Ιδανικό για τους μικρούς μας φίλους
Σ’ αυτό το φεστιβάλ όλοι πρόκειται να περάσουν καλά, για αυτό μην ανησυχείς πως τα παιδάκια θα βαρεθούν και θα γκρινιάζουν! Αν σκοπεύεις να πάρεις μαζί σου το αδερφάκι ή το ανιψάκι σου, σίγουρα πρέπει να κάνεις μια βόλτα από τις δημιουργικές δραστηριότητες που ετοιμάζουμε για τους μικρούς φίλους με old school παιχνίδια όπως Twister, φιδάκι, ΧΟΧ, κουτσό και ως art lovers που είμαστε, θα έχουμε διαμορφωμένο χώρο στον οποίο θα μπορούν να εξερευνήσουν τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες!

#3 / Get you festival hair look
Στο Flying Away Art and Music Festival, δεν λέει να μη φτιάξεις το μαλλί σε festival mood!

Γι’ αυτό θα κατεβεί στο γήπεδο μια εκπληκτική ομάδα από τοπ hair stylists και θα δημιουργεί καθ’ όλη την διάρκεια του festival looks για όλους χωρίς χρέωση! Ετοιμαστείτε για πλεξούδες, space buns, χρώματα και αλογοουρές!

4.jpg

#4 / H απόλυτη χαλάρωση
Είπαμε, κάποιοι θα χαλαρώσετε! Η ομάδα του ShishaLove δηλώνει πανέτοιμη να εξυπηρετήσει όλους τους shisha lovers με συναρπαστικές γεύσεις στους ναργιλέδες σας! Θα τους βρείτε στο Red lounge area.

#5 / Το ultimate social hub επιστρέφει!
Μετά από 3 χρόνια αποχής το ultimate social hub επιστρέφε!. Το flying away festival ανοίγει τις πόρτες του στις 9 του Σεπτέμβρη και περιμένει όλους εσας για 3 μέρες ένωσης και διασκέδασης όπως όλοι θυμόμαστε και νοσταλγούμε. Γιατί τα ωραία πράγματα δεν τελειώνουν ποτέ!Χ

#6 / ΜΠΛΕ Live
Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, οι ΜΠΛΕ με τον ιδιαίτερο τους ήχο, και με την απόλυτη frontwoman Τζώρτζια έρχεται να μας απογειώσει με τη φωνή, την ερμηνεία της και τη δυναμική σκηνική της παρουσία, τραγουδώντας αγαπημένα τραγούδια όπως τα “Φοβάμαι”, “Νιώθω Ενοχές”, “Πιάνω Φωτιά”, “Τον Ίδιο Τον Θεό”, “Δεν Θέλω”, “Μια Φορά κι Έναν Καιρό” και άλλα πολλά!

#7 / Get you festival makeup look by M.A.C Cosmetics Cyprus
Θα είσαι σε φεστιβάλ, επιβάλλεται και με το παραπάνω ένα φεστιβαλικό make-up look! Οι επαγγελματίες make-up artists της M.A.C Cosmetics Cyprus θα είναι εκεί για να σου δώσουν το look που ονειρεύεσαι με extra touch glitters και sequins. Και όλο αυτό δωρεάν, έτσι?

8.jpg

#8 / Professional Sinnerz & Κόμης Χ
Μετά από περίπου 10 χρόνια από την τελευταία τους συναυλία, οι Professional Sinnerz μαζί με τον Κόμη Χ, θα έρθουν να μας ξεσηκώσουν και να μας διασκεδάσουν με τις επιτυχίες τους “Όταν σ είχα Πρωτοδεί”, “Αγάπη Είναι”, “Νιρβανα”,” Θα ‘ρθω να σε Βρω”, “Κάποιος φώναξε τους μπάτσους”, “Πες ότι Θες”, “Εγώ σ αγάπησα εδώ”, “Beer Drinking Army” κ.α

#9 / More than a festival! X
Αν έχεις πάει στο Flying Away Art and Music Festival , λίγο πολύ ξέρεις πώς είναι - σίγουρα κάτι παραπάνω από φεστιβάλ! Είναι πολλά μαζί, μια εμπειρία τόσο αυθεντική και τόσο ολοκληρωμένη, που σε κάνει να θες να μην τελειώσει ποτέ και να λές «λίγο ακόμα»… Το φεστιβάλ μας είναι η τέλεια ευκαιρία για τους φίλους της μουσικής και της τέχνης να θυμηθούν ξανά τους λόγους που ερωτεύτηκαν και να ξαναβρούν τη μαγεία αγκαλιά με τους αγαπημένους τους στο πιο ταξιδιάρικο φεστιβαλικό τριήμερο του Σεπτεμβρίου!

Simply because it's MORE THAN A FESTIVAL! X

#10 / Locomondo Live
Γίνεται FAF χωρίς Locomondo; Όχι! H Κυριακή μας ήταν ανέκαθεν αφιερωμένη στη reggae μουσική και οι Locomondo με την αστείρευτη ενέργειά τους έχουν βρεί τη συνταγή για την πιο επιτυχημένη συναυλία του τριημέρου. Έτσι θα προσγειωθούν ξανά με το «μαγικό χαλί» τους την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου για να χορέψουμε ακατάπαυστα με τραγούδια όπως “Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα”, ”80’s” και με “rap, ska, reggae, hip-hop, dub, ska, reggae, one drop”! Can’t wait!

#11 / Μην ξεχάσεις τον Costa Coffee Cyprus καφέ σου!
Και να θυμάσαι, σε περίπτωση που χρειαστείς στο φεστιβάλ ένα boost ενέργειας για να συνεχίσεις τον χορό, η ομάδα του Costa Coffee Cyprus θα σερβίρει ποιοτικό καφέ και δροσιστικούς χυμούς!

12.jpg

#12 / Red Lounge Area
Κάποιοι έρχονται για να χορέψουν αλλά κάποιοι έρχονται για χαλάρωση, οπότε δημιουργήσαμε το Red Lounge Area! Ένας από τους πιο λειτουργικά διαμορφωμένους χώρους του φεστιβάλ μας είναι το ξεχωριστό και χαλαρωτικό Red Lounge Area το οποίο φέτος θα ενισχυθεί με περισσότερα cosy σποτάκια και θα περικυκλωθεί με επιλεγμένες υπηρεσίες οι οποίες θα εξυπηρετήσουν στο full και τον πιο απαιτητικό festival lover που θα θέλει να χαλαρώσει με το ναργιλεδάκι του και να απολαύσει δροσιστικά cocktails από το Jar Mobile Bar.

#13 / #YouCanFly
Για να πετάξεις, χρειάζεσαι φτερά, και εμείς σου τα δίνουμε! Όπως κάθε χρόνο τα φτερά του Flying Away Art & Music Festival θα σε περιμένουν στην είσοδο του γηπέδου για να βγάλεις και εσύ αναμνηστικές φωτογραφίες από το φεστιβάλ! Μην ξεχάσεις να την ανεβάσεις στο Instagram και στο Faceboook με το hashtag #youcanfly #flyingawayfestival ! X

#14 / Πιες άφθονη παγωμένη μπύρα ΚΕΟ
Φεστιβάλ χωρίς μπύρα; Με τίποτα! Για φέτος και εμείς προβλέψαμε να έχουμε άφθονη παγωμένη μπύρα ΚΕΟ για να κάνουμε όλοι κεφάλι και να απολαύσουμε αυτη την μοναδική εμπειρια του Flying Away Art and Music Festival! Για 70 χρόνια η γεύση της Κύπρου!

#15 / For the Yogis!
Στο φεστιβάλ οι λάτρεις της Yoga θα μπορούν να μάθουν περισσότερα για αυτή την τέχνη, καθώς ειδικοί επαγγελματίες της άσκησης από το YOGA Europe WYA θα δείχνουν και θα εξηγούν πρακτικές yoga σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο δίπλα από το Red Lounge Area.

#16 / Μοναδικά Cocktails by Jar Mobile Bar
Μπορεί να μην είσαι φαν της μπύρας! Αλλά σε κανονίσαμε πάλι, καθώς η ανανεωμένη εξειδικευμένη ομάδα του Jar Mobile Bar θα σερβίρει επιλεγμενα signature cocktails του FAF καθόλη τη διάρκεια του φεστιβάλ!

17a.jpg

#17 / Τέχνη από 150+ τοπικούς καλλιτέχνες
Έλα, παραδέξου το! Ένας από τους κύριους λόγους που επισκέπτεσαι το FAF κάθε χρονιά είναι η βόλτα στα μαγαζάκια των καλλιτεχνών και η έρευνα για μικρούς θησαυρούς! Όπως κάθε χρόνο, κύριο όραμα του φεστιβάλ είναι να δώσει την ευκαιρία σε νέους και νέες του τόπου μας να αναδείξουν τις δημιουργίες τους, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο στα κοινά και τον πολιτισμό. Και φέτος, στο Flying Away λοιπόν θα δεις σε ειδικά διαμορφωμένα μαγαζάκια: πίνακες ζωγραφικής, illustrations, fine art, installations, graphic design, photography, art & crafts, jewellery design, fashion design και άλλα είδη τέχνης, από όπου μπορείς να παραγγείλεις ή να αγοράσεις επί τόπου τον δικό σου μοναδικό θησαυρό. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί ανερχόμενοι Κύπριοι καλλιτέχνες έχουν βρεί αναγνώριση μέσα από το φεστιβάλ, δίνοντας το παράδειγμα ότι η τέχνη, η μουσική και η δημιουργικότητα μπορούν να ανθίσουν στην Κύπρο αν τους δοθεί η απαραίτητη προβολή!

#18 / Ποιοτικό street food
Με τόσο χορό θα πεινάσεις, σιγουράκι! Γι’ αυτό θα είμαστε πανέτοιμοι με ποιοτικό και επιλεγμένο street food με συνταγές από Αμερική, Ασία, και φυσικά κυπριακή παραδοσιακή κουζίνα. Αν από την άλλη είσαι χορτοφάγος, τότε μπορείς να επιλέξεις κάποια από τις vegan νοστιμιές μας. Και για γλυκάκι μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις λαχταριστές κρέπες και τους ζουμερούς λουκουμάδες σε στύλ προφιτερόλ.

#19 / Ένα φεστιβάλ φιλικό προς ζώα
Το Flying Away festival είναι μια γιορτή για ό-λ-η την οικογένεια! Αυτό σημαίνει πως μπορείς να φέρεις ό-λ-α τα παιδιά σου στο φεστιβάλ! Ναι, καλά κατάλαβες, εκτός από #kidsfriendly είμαστε και #petfriendly. Γι’ αυτό περιμένουμε να δούμε και τα κατοικίδια σου στο γήπεδο!

#20 / Το φεστιβάλ είναι ό,τι πρέπει για τα παιδιά!
Το Flying Away Art and Music Festival είναι το ότι πρέπει για να περάσετε ένα ευχάριστο μουσικό τριήμερο με τα παιδάκια σας. Η ακρόαση ζωντανής μουσικής έχει αμέτρητα οφέλοι για τους μικρούς μας φίλους, καθώς έρευνες έχουν δείξει ότι η μουσική αυξάνει τη δημιουργικότητά τους, την αυτοπεποίθησή τους και μειώνει το άγχος! Δεν λέει να μην τα πάρεις μαζί σου!

21.jpg

#21 / Tο καλύτερο open-air festival στο νησί μας
Το φεστιβάλ διοργανώνεται περισσότερο από 10 χρόνια τις ιδανικότερες μέρες, ακριβώς μετά τις διακοπές σου! Το Flying Away Art and Music Festival με την τότε πρωτοποριακή του ιδέα, αν και αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες, κατάφερε μέσα από σκληρή δουλειά, το ταπεινό και τυπικό του χαρακτήρα, την απλότητα και την ποιότητα, να αγαπηθεί από χιλιάδες κόσμο και να κρατηθεί για περισσότερο από δέκα χρόνια στη θέση που του αξίζει. Είναι το φεστιβάλ που άλλαξε τα δεδομένα της Κύπρου στη τέχνη και τη μουσική, ένα καθαρά Κυπριακό μοντέλο μοναδικό στο είδος του, το οποίο έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην αλλαγή της κουλτούρας και τη ποιότητα του τόπου μας. Πλέον κάθε χρόνο επισκέπτονται το 3ήμερο φεστιβάλ, χιλιάδες άτομα για να απολαύσουν τις συναυλίες, τους τοπικούς καλλιτέχνες και ό,τι άλλο παίζει στο γήπεδο του Ορφέα!

#22 / Οι εμπειρίες και το δικαίωμα στην διασκέδαση είναι για όλους!
Το Flying Away Art and Music Festival είναι για όλους! Έχουμε επιμεληθεί να μπορέσουν ολοι να απολαύσουν αυτή την εμπειρία! Άτομα με αναπηρία θα έχουν ελεύθερη είσοδο, βοήθεια στην ασφαλή μεταφορά από την είσοδο μέχρι το γήπεδο και ένα γήπεδο με τον κατάλληλο εξοπλισμό. Because we all can fly!X

#23 / Ετοιμαστείτε για τα καλύτερα μουσικά warm-ups!
πό ένα φεστιβάλ τέχνης και μουσικής σίγουρα δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι πιο κατάλληλοι Djs για να προθερμάνουν το κλίμα για να υποδεχτούμε τους καλλιτέχνες on stage! Ετοιμαστείτε για τα πιο ξέφρενα warm-ups από τους πιο γκρουβάτους Djs που σίγουρα θα σας ξεσηκώσουν!

Εσένα θα σε δούμε φέτος στο γήπεδο?

Σημείωσε τις ημερομηνίες 9, 10 και 11 Σεπτεμβρίου και φρόντισε να κατεβείς στο γήπεδο για να διασκεδάσουμε μαζί στο FLYING AWAY ART AND MUSIC FESTIVAL!

FAF /// 2022

FLYING AWAY ART AND MUSIC FESTIVAL

.

Παρασκευή 09 / Σάββατο 10 / Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου
Γήπεδο Ορφέα Λευκωσία

.

Θα σε δω στο Γήπεδο! x

______

Χρήσιμες πληροφορίες
- Η είσοδος για το κοινό ανοίγει στις 18.00.

- Είσοδος €12 ανά ημέρα

/// Άτομα που είναι κάτω των 20 ετών παρακαλούνται όπως προσκομίσουν μάζι τους ταυτότητα για λόγους τυπικού ελέγχου στην είσοδο και στα μπαρ του φεστιβάλ.

-Άτομα που είναι κάτω των 17 ετών παρακαλουνται όπως συνοδεύονται ή όπως φέρουν γραπτή συγκατάθεση από τους γονείς ή τον κηδεμόνα τους.

-Για άτομα κάτω των 15 ετών η είσοδος είναι δωρεάν.

-Για περισσότερες πληροφορίες, την συνεχή ενημέρωση του αναλυτικού προγράμματος, τις δραστηριότητες αλλά και για το τι άλλο θα δείτε στο φεστιβάλ, μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στην σελίδα μας @Flying Away Art and Music Festival.

// Διοργανωτής: Concepto TORO
// Υπό την Αιγίδα του Δήμος Λευκωσίας

Follow us:
-Facebook: https://www.facebook.com/FlyingAwayFestival
-Instagram: https://www.instagram.com/flying_away_festival/
-Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCPCbyIIUI5_6af4XfrMkr4Q

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close