Eating News , Εστιατόρια

Τα 5 street food festival που περιμένουμε στην Κύπρο

Σημείωσε τις ημερομηνίες για τις πιο γευστικές γιορτές του φθινοπώρου

Δημοσιεύτηκε στις 07 Σεπτεμβρίου 2022

Η Κύπρος το φετινό φθινόπωρο θα γεμίσει με μυρωδιές από τις πιο γευστικές συνταγές “φαγητού του δρόμου” από ολόκληρο τον κόσμο... και με χιλιάδες foodies που θα στηθούν στην ουρά προκειμένου να τις δοκιμάσουν!

Κι αυτό γιατί προγραμματίζονται 5 άκρως γευστικά φεστιβάλ! 5 πολύ νόστιμα street food festival, που θα μας χοράσουν και θα μας διασκεδάσουν!

Εσύ απλώς σημείωσε τις ημερομηνίες κι ακολούθησέ μας:

streetfoodlim6.width-800.jpg

Street Food Festival Cyprus στη Λεμεσό
Το Street Food Festival Cyprus επιστρέφει δυναμικά μετά την περσινή επιτυχία, στο σημείο από όπου ξεκίνησε για πρώτη φορά το γευστικό του ταξίδι, τον Ποταμό Γερμασόγειας στη Λεμεσό. Φέτος μάλιστα το φεστιβάλ θα έχει περισσότερη ποικιλία σε όλα τα επίπεδα: φαγητό από τοπική και διεθνή κουζίνα, γλυκούς πειρασμούς καθώς και vegan επιλογές. Επιπλέον, το Street Food Festival Λεμεσού θα διαθέτει για το κοινό μία μεγάλη ποικιλία από φαγητό του δρόμου με πάνω από 30 διαφορετικά περίπτερα που θα ψήνουν μπροστά σου εκείνη την ώρα ζουμερά μπέργκερ, σουβλάκι, hot dogs, κρέπες, βάφλες και και πολλές άλλες γαστρονομικές δημιουργίες τόσο από την τοπική όσο και από την ξένη κουζίνα.
Μάθε περισσότερα, ΕΔΩ.
>> Παρ 9, Σ 10 & Κ 11 Σεπτεμβρίου, Ποταμός Γερμασόγειας, Λεμεσός.

φορκ.jpg

Fork Food Market στη Λεμεσό
Το Fork Food Market σε συνεργασία με την Limassol AGORA αλλάζει τοποθεσία για μια μέρα. Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, το Fork Food Market θα το βρεις μπροστά από τη Limassol Agora, από τις 19.00 μέχρι τις 23.00. Σε αυτή τη μίνι εκδοχή τού Fork Food Market θα βρεις Bratwurst λουκάνικα από τον Top Dog, νόστιμα bao buns απο το Bao Cyprus, επιλογές από αυθεντική ινδική κουζία από τις Utsav και plant-based burgers απο τους MITTS. Το φαγητό θα σερβίρεται μέχρι τις 23.00, ενώ το ποτό και η μουσική θα συνεχίσουν μέχρι τα μεσάνυχτα.
>> Παρ 16 Σεπτεμβρίου, Limassol AGORA, Σαριπόλου, Λεμεσός, 19.00-23.00.

Vegan Fam Festival 2019 3.jpg

Vegan Fam Festival
Το Vegan Fam Festival επιστρέφει για δεύτερη φορά το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022 στο Πάρκο Αιωνόβιων Ελαιών στο χωριό Ψεματισμένος στη Λάρνακα. Το Vegan Fam Festival είναι μια γιορτή αφιερωμένη σε κάθε μορφή ζωής! Είναι μια ευκαιρία τόσο για τους βίγκαν όσο και για αυτούς που ενδιαφέρονται για έναν υγιεινό τρόπο ζωής για τον εαυτό τους και τον πλανήτη, να περάσουν μια όμορφη μέρα στη φύση. Ο βιγκανισμός δεν αποτελεί μόνο μια διατροφική συνήθεια ή επιλογή, αλλά είναι φιλοσοφία ζωής η οποία αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς στην Κύπρο και στον κόσμο. Οι άνθρωποι στρέφονται προς αυτόν είτε για ηθικούς και περιβαλλοντικούς λόγους, είτε για να βελτιώσουν την υγεία τους. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους γύρω από τον βίγκαν τρόπο ζωής, να παρακολουθήσουν ομιλίες, επιδείξεις μαγειρικής και εργαστήρια από τη Lidl Food Academy και το Vantastic Canteen, να δοκιμάσουν νόστιμα φαγητά και γλυκά, να χαλαρώσουν στο κέντρο ευεξίας, να ψωνίσουν βίγκαν προϊόντα, να ακούσουν ζωντανή μουσική και άλλα πολλά. Το φεστιβάλ έχει οικολογικό χαρακτήρα και έχει γίνει μια μεγάλη προσπάθεια να περιοριστεί η χρήση πλαστικού στο ελάχιστο.
>> Σ 10 Σεπτεμβρίου, Πάρκο Αιωνόβιων Ελαιών, Ψεματισμένος, Λάρνακα, 11:00 - 23:00. Είσοδος ελεύθερη.

αστρομεριτισ.jpg

Astromeritis Food Festival
Η νεολαία του Αστρομερίτη στο πλαίσιο της πολιτιστικής της δράσης θα πραγματοποιήσει στο πρώτο Συσκευαστήριο του Αστρομερίτη το τριήμερο 16-18 Σεπτεμβρίου 2022 θερινό φεστιβάλ με τίτλο "Οι νέοι επιστρέφουν στα χωριά τους". Μας προσκαλεί λοιπόν, φέτος για να απολαύσουμε μαζί συναυλίες αλλά και brands φαγητού από όλο τον κόσμο. Tα food trucks αλλά και τα συγκροτήματα μουσικής που συμμετέχουν έχουν ήδη ανακοινωθεί. Όοσν αφορά στη μουσική σημείωσε: Παρ 16 Σεπ από τις 18:00, opening: Dj set by Estremo @dj_estremo, Live Μουσική: Άγγελος Αυγουστή & Άννα Βιλανίδη/ Σ 17 Σεπ από τις 18:00, Opening: Dj set by Estremo, Live Μουσική: Σώτος Γονιός και η ορχήστρα του και️ Κ 18 Σεπ από τις 16:00, Opening: Dj set by Estremo, Live Μουσική: Κωνσταντίνα Καναρίνη & Χαράλαμπος Αλεξάνδρου. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για την ανέγερση της νέας εκκλησίας του Αγίου Αυξιβίου στον Αστρομερίτη.
>> Παρ 16-Κ 18 Σεπ, πρώτο Συσκευαστήριο Αστρομερίτη, 18.00.

στριτ.jpg

Seaside Street Food Festival
Το παραθαλάσσιο Seaside Street Festival, επιλέγει την πόλη της Λεμεσού, για να προσφέρει ανεπανάληπτες στιγμές στους επισκέπτες του! Σε ένα φιλόξενο περιβάλλον, θα βρίσκονται δεκάδες εκθέτες, παρουσιάζοντας νοστιμιές κυπριακής παραδοσιακής κουζίνας αλλά και από διάφορες χώρες του κόσμου. Η διοργάνωση θα πλαισιώνεται από ζωντανή μουσική με DJs και πολλές άλλες εκπλήξεις.
>> 21-23 Οκτ, Δημόσιος Κήπος Λεμεσού.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close