Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

PizzaExpress: Λαχταριστές γεύσεις και στο σπίτι

Για αυθεντική ιταλική πίτσα και πινελιές διεθνής κουζίνας

Δημοσιεύτηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2022

Γνωστό πρωτίστως για την άριστη αυθεντική ιταλική πίτσα που φτιάχνει με εκλεκτά υλικά και πολλή όρεξη, το PizzaExpress συναρπάζει συνεχώς τους πολλούς πιστούς του οπαδούς, με γευστική συνοχή αλλά και μερικές εκπλήξεις, όπως την πρόσφατη ανανέωση του μενού. H ανανέωση αυτή έχει ήδη αγκαλιαστεί θερμά από το κοινό αφού το μενού συμπεριλαμβάνει όλα τα αγαπημένα κλασικά πιάτα, αλλά και καινούριες ευφάνταστες προτάσεις διεθνούς κουζίνας όπως γαλλικές τηγανητές κνήμες και ζυμαρικά με γαρίδες και ούζο.

Στο μενού συμπεριλαμβάνονται και νέες προτάσεις για πίτσα όπως BBQ Burnt Ends με σιγοψημένο μοσχαρίσιο ψαρονέφρι, chipotle και σάλτσα ΒΒQ, Garlic Prawns και Lava με μπουράτα, μοτσαρέλα και πολέντα.

PizzaExpress 2.jpg

Θέλοντας πάντα να σερβίρει μια μοναδική εμπειρία dining για όλους, το PizzaExpress κάνει τα αδύνατα δυνατά, για να δίνει την ίδια χαλάρωση και απόλαυση που προσφέρεται στο dine-in και στους πελάτες που παραγγέλνουν delivery. Για να το πετύχει αυτό, το εστιατόριο αναβαθμίζει συνεχώς συσκευασίες, συνεργάτες και εσωτερικές λειτουργίες, ούτως ώστε να φτάνει η κάθε παραγγελία γρήγορα και αξιόπιστα στο σπίτι ή το γραφείο, χωρίς να θυσιάζεται η γεύση, η θερμοκρασία ή η εμφάνιση των επιλογών delivery.

Υποψήφιο για ακόμη μια χρονιά στα Cyprus Eating Awards το εστιατόριο PizzaExpress Λεμεσού κι αυτή τη φορά στην κατηγορία «Καλύτερο Delivery – Pizza».

Στήριξε το PizzaExpress με την ψήφο σου στα φετινά Cyprus Eating Awards εδώ: https://cypruseatingawards.checkincyprus.com/

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close