Μία πραγματική όαση μερικά μόνο χιλιόμετρα μακριά από την πόλη

Στον Κόρνο λειτουργεί ένας από τους μεγαλύτερους εκδρομικούς χώρους και βρίσκεται στα νοτιοανατολικά, κάπου ενάμισι χιλιόμετρο, μέσα στο χώρο του Δασικού Σταθμού. Στον εκδρομικό χώρο, υπάρχει πόσιμο διασωληνωμένο νερό, αρκετά παγκάκια, ξύλινα τραπεζάκια, υπόστεγες ψησταριές για το ψήσιμο της σούβλας ή την ετοιμασία άλλων φαγητών, αριθμός παιγνιδιών για μικρά παιδιά καθώς και γήπεδο καλαθόσφαιρας   

Η απόσταση από την πρωτεύουσα (και τις άλλες πόλεις, όταν βέβαια και οι συνθήκες το επιτρέπουν) είναι βολική και έτσι, οποιοσδήποτε θελήσει να εκδράμει στο χώρο, είτε με την οικογένεια, την παρέα  ή μόνος του, σίγουρα θα περάσει ευχάριστες και ξέγνοιαστες στιγμές.

Μακριά από τα καυσαέρια των πόλεων θα εισπνεύσει καθαρό αέρα, θα χαρεί την πλούσια δροσιά των πεύκων και θ’ απολαύσει τις πολυποίκιλες μυρωδιές της άγριας και ήμερης βλάστησης που είναι σκορπισμένες στη γύρω περιοχή.

Ακόμα, αν ο εκδρομέας θελήσει να χαρεί το περπάτημα, είναι ξεδιπλωμένες μπροστά του αρκετές επιλογές. Βόρεια και δυτικά του εκδρομικού χώρου, πολλά φιδίσια μονοπάτια και χωματόδρομοι οδηγούν στα ενδότερα του δάσους, σε λόφους και βουνοπλαγιές, χαράδρες και μικρορεματιές, σε τοπία πραγματικά παιγνιδιάρικα για τ’ ανθρώπινα πόδια, εκεί όπου, η οδοιπορία μετατρέπεται σε άθλημα, σε γνήσια σωματική και ψυχική απόλαυση.

Εκατοντάδες ντόπιοι και ξένοι επισκέπτονται κάθε χρόνο τους εκδρομικούς χώρους του Κόρνου, όπου περνούν ευχάριστα τις ώρες τους.


 

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30