Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το Columbia Steak Ηouse στήνει ξανά το κυριακάτικο μπουφέ του

It’s Back, and Better Than Ever

Δημοσιεύτηκε στις 25 Οκτωβρίου 2022

Τα μαχαίρια ακονίζονται, τα πιάτα στρώνονται και η δελεαστική μυρωδιά του ζουμερού μαγειρεμένου κρέατος απλώνεται στον χώρο, οπότε αυτό μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα: Το Columbia Steak House Sunday Carvery επιστρέφει και μας προσκαλεί εγκάρδια να κάνουμε για άλλη μια φορά τις Κυριακές μας ξεχωριστές!

Απολαύστε νόστιμα και άκρως απολαυστικά πιάτα που θα σας ταξιδέψουν σε μια γαστρονομική περιπέτεια, σε ένα άνετο, κοσμοπολίτικο περιβάλλον όπου μπορείτε να ξεφύγετε και να χαλαρώσετε από την κούραση μιας δύσκολης εβδομάδας.

Πάρτε μαζί με την οικογένεια και τους φίλους σας, για ένα κυριακάτικο μεσημεριανό γεύμα που θα σας προσφέρει μια απαράμιλλη γαστρονομική εμπειρία, την οποία θα λαχταράτε να ξαναζείτε κάθε εβδομάδα!

Το Columbia Steak House Carvery Lunch καταφέρνει να ενθουσιάσει και τους πιο εκλεπτυσμένους ουρανίσκους, με τον μπουφέ να περιλαμβάνει 3 επιλογές κρεατικών, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία από ορεκτικά, ανάμεσά τους από χορταστικές και εκλεκτές σαλάτες μέχρι σπιτικά, κρεμώδη ζυμαρικά. ο γεύμα μας θα ολοκληρωθεί ιδανικά με τα απολαυστικά επιδόρπια του Columbia Confectionery. Όλα είναι προετοιμασμένα με προσοχή στη λεπτομέρεια και αγάπη, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει η Columbia Restaurants.

Οι επιλογές του μπουφέ αλλάζουν κάθε εβδομάδα, ώστε να έχετε μια διαφορετική εμπειρία κάθε φορά που επισκέπτεστε!

Μόλις τελειώσετε με το μεσημεριανό σας, καθίστε αναπαυτικά και συνεχίστε με ένα ποτήρι κρασί από την εξαιρετική συλλογή κρασιών του εστιατορίου ή ένα από τα επώνυμα κοκτέιλ του, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την ημέρα σας.

Κάντε άμεσα την κράτησή σας και μετέτρεψε το κυριακάτικο μεσημεριανό σας σε μία αξέχαστη και άρως απολαυστική εμπειρία, σαν αυτή που μόνο το Columbia Steak Ηouse ξέρει να προσφέρει.

Κάθε Κυριακή 12:30 – 15:00.
€38 το άτομο και παιδιά κάτω των 12 ετών στη μισή τιμή.
Για κρατήσεις καλέστε στο 25 278000 ή κάντε κράτηση online.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close