Eating News , Εστιατόρια

Τα νέα ‘’Big Af Burgers’’ στα Fridays™ είναι πραγματικά τεράστια

Bigger & Better!

Δημοσιεύτηκε στις 24 Οκτωβρίου 2022

Breaking news: τα εστιατόρια TGI Fridays™ επιστρέφουν για δεύτερη σεζόν με το νέο τους μενού «BIG AF BURGERS», με ολοκαίνουρια burgers & shakes. Στο νέο μενού φιγουράρουν δύο overloaded burgers που θα σε κάνουν να ξεχάσεις όσα ήξερες μέχρι σήμερα για τα stackable burgers αλλά και δυο νοστιμότατα, αλκοολούχα milkshakes, για αυτή την απόλυτη Αμερικάνικη εμπειρία των burgers & shakes.

Αν είσαι λάτρης του κρεμμυδιού, τα TGI Fridays™ έφτιαξαν το EVERYTHING FRENCH ONION BURGER με βοδινό burger υψηλής ποιότητας ψημένο στη σχάρα, επικαλυμμένο με δυο διαφορετικά είδη κρεμμυδιών (καραμελωμένα και τραγανά), σάλτσα κρεμμυδιών και ένα τεράστιο πύργο από τηγανητές ροδέλες κρεμμυδιού! Oh – la – la!

Όσο για εσένα τον απαιτητικό street food-junkie, που θέλεις να κρατάς το burger σου και με τα δύο χέρια, που σου αρέσει να βλέπεις το λιωμένο τυράκι να τρέχει, κράτα γερά γιατί τα TGI FRIDAYS™ έχουν μεγαλουργήσει με το ULTIMATE MAC’ ATTACK BURGER: όχι ένα, αλλά δυο βοδινά burgers, περιχυμένα με queso cheese sauce, Mac ‘n Cheese, σάλτσα marinara και κομματάκια από μπέικον. Απογειώνεται με τηγανητό Mac ‘n Cheese, ντοματίνι και μπέικον – δεν περιγράφουμε άλλο!

Διαθέσιμα μόνο για περιορισμένο χρόνο και μόνο για dine-in.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για να μαθαίνεις όλα τα νέα και προσφορές των αγαπημένων σου εστιατορίων TGI Fridays™ επισκέψου την ιστοσελίδα ή ακολούθησε τις σελίδες τους σε Facebook και Instagram.

VERTICAL.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close