Δημοσιεύτηκε στις 25 Οκτωβρίου 2022
Σε μία προσπάθεια αντιμετώπισης της παγκόσμιας αύξησης των δαιμονισμών, η Καθολική Εκκλησία ανοίγει ξανά σχολεία εξορκισμού για να εκπαιδεύσει ιερείς στις τελετές Εξορκισμού.
Σε αυτό το πνευματικό πεδίο μάχης, θα γεννηθεί μία απίθανη πολεμίστρια: μια νεαρή καλόγρια, η αδελφή Ann. Αν και οι καλόγριες απαγορεύεται να κάνουν εξορκισμούς, ένας καθηγητής αναγνωρίζει το χάρισμα της αδελφής Ann και συμφωνεί να την εκπαιδεύσει.
Έχοντας μπει στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον συμφοιτητή Πατέρα Δάντη, η αδελφή Ann θα προσπαθήσει να σώσει την ψυχή ενός νεαρού κοριτσιού (για το οποίο η αδελφή Ann πιστεύει ότι έχει κυριευθεί από τον ίδιο δαίμονα που βασάνιζε τη μητέρα της πριν από χρόνια) και σύντομα συνειδητοποιεί ότι ο Διάβολος την έχει εκεί που ο ίδιος θέλει να βρίσκεται και να την κυριεύσει.
Ταινία τρόμου σε σκηνοθεσία Daniel Stamm με πρωταγωνιστές τους Jacqueline Byers, Christian Navarro και Nicholas Ralph. Διάρκεια: 93'. Πρεμιέρα: 27 Οκτωβρίου.
Σχετικά
Pressure
Andrew Scott και Brendan Fraser πρωταγωνιστούν σε ένα ιστορικό δράμα αγωνίας για τις ώρες που προηγήθηκαν της Απόβασης στη Νορμανδία
Η Μεγάλη Σφαγή των Β’ ΚΑΠΗ Αλίμου
Πρωταγωνιστούν μέλη των ΚΑΠΗ, ερασιτέχνες ηθοποιοί, μαθητές σχολείων και ηλικιωμένοι δημότες
The Man Who Wasn't There
Από την Κινηματογραφική Λέσχη Λεμεσού στο Θερινό Σινεμά Απόλλων
Bitter Christmas
Η νέα ταινία του Pedro Almodóvar στον Κινηματογράφο Πάνθεον Λευκωσίας
Dead Man's Wire
Η αληθινή ομηρία που παρακολούθησε ζωντανά όλη η Αμερική μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη
Ελλάδα 3.0
Για πρώτη φορά, τρεις κωμωδίες μικρού μήκους ενώνονται σε μία κοινή κινηματογραφική κυκλοφορία
The Amazing Digital Circus: The Last Act
Η viral διαδικτυακή επιτυχία φτάνει στο τέλος της με μια μεγάλου μήκους ταινία
Φίλοι για Πάντα
Ελληνική κωμωδία με τους Θανάση Τσαλταμπάση και Ντορέττα Παπαδημητρίου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους
Star Wars: The Mandalorian and Grogu
Από τη μικρή στη μεγάλη οθόνη: Το νέο κεφάλαιο του Star Wars franchise!