4-30 December 2022
Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Άη Βασίλης, χιόνι και παιχνίδια στο χριστουγεννιάτικο χωριό της Μαρίνας Αγίας Νάπας

Ένα χριστουγεννιάτικο χωριό που θα τα έχει όλα

Δημοσιεύτηκε στις 28 Νοεμβρίου 2022

Αυτά τα Χριστούγεννα, η Μαρίνα Αγίας Νάπας μεταμορφώνεται σε ένα Χριστουγεννιάτικο Χωριό για έναν μήνα γεμάτο λαμπερές γιορτινές δραστηριότητες. Πιο συγκεκριμένα, από τις 4 έως τις 30 Δεκεμβρίου 2022, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν τη μαγεία της εορταστικής περιόδου μέσα από εντυπωσιακούς στολισμούς και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια.

Η μαγεία στο απόλυτο hot spot της Κύπρου ξεκινά την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και της εμπορικής ζώνης στις 17:30, και συνεχίζει με δραστηριότητες για όλο τον Δεκέμβριο. Χειροτεχνίες, Christmas Market, παιχνίδια, χορός, μουσική, μασκότ, θέατρο, live links, τεχνητό χιόνι, και φυσικά ο Άγιος Βασίλης που θα χαρίζει δώρα, είναι μόνο μερικές από τις γιορτινές εκπλήξεις που έχουν προγραμματιστεί. Την έναρξη των εκδηλώσεων θα τιμήσουν με την παρουσία τους η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, Εκκλησιαστικές Αρχές, Δήμαρχοι, Βουλευτές της περιοχής Ελεύθερης Αμμοχώστου και άλλοι τοπικοί αξιωματούχοι.

Με στόχο να χαρίσει χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους, η Μαρίνα Αγίας Νάπας προσφέρει το τέλειο σκηνικό και διασκέδαση για όλη την οικογένεια, για να δημιουργήσει αξέχαστες αναμνήσεις. Και αφού όλοι έχουμε περάσει αρκετά Χριστούγεννα στο βουνό ή στο κέντρο της πόλης, ήρθε η χρονιά να ζήσουμε την απόλυτη χριστουγεννιάτικη εμπειρία δίπλα από τη θάλασσα.

Φέτος όλοι οι δρόμοι, από ξηρά και θάλασσα οδηγούν στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Μαρίνας Αγίας Νάπας. Μια μοναδική εμπειρία για τις πιο όμορφες μέρες του χρόνου στον απόλυτο προορισμό διασκέδασης για κάθε εποχή του χρόνου.

Δείτε το ολοκληρωμένο εορταστικό πρόγραμμα εδώ.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close