Ένα χωριό που πραγματικά σε κάνει να ερωτευτείς τη ζωή

Είναι γεγονός πως το πράσινο της φύσης, φαντάζει πολλές φορές το ιδανικό για να χαλαρώσει το μυαλό μας.  Ο Ασκάς που «κρύβεται» στην Πιτσιλιά της Επαρχίας Λευκωσίας, μπορεί να χαρίσει άπειρες στιγμές χαλάρωσης αλλά και δημιουργίας.

Φωτογραφία από: Dreamer's Click

Πρόκειται για μια κοινότητα που αξίζει να επισκεφτείς το μήνα Νοέμβριο και Δεκέμβριο γιατί τα χρώματα που προσφέρει έχει τη δυνατότητα να «φωτίσει» τα μάτια και την καρδιά σου.  Και γιατί όχι…να γίνει η αιτία να ερωτευτείς ακόμα πιο πολύ τη ζωή.

Η πλατεία του χωριού, είναι σημείο κατατεθέν αφού τα κιτρινισμένα, φθινοπωρινά φύλλα, δίνουν την αίσθηση του παράδεισου και του παραμυθιού.  Κατά την επίσκεψη σου, μπορείς να θαυμάσεις τις πέτρινες βρύσες, τα πέτρινα αρχοντικά, τα ξωπόρτια και τις παραμυθένιες αυλές των σπιτιών.

Και ενώ μπορεί να επισκεφτείς το χωριό, μόνο για λίγες ώρες, όλο το σκηνικό και η φιλοξενία των κατοίκων, πιθανόν να σε κάνει να θες να μείνεις και άλλο.  Μεταξύ άλλων, ο «Λύχνος» σου δίνει τη λύση.

Χάρη του συνδυασμού του μοντέρνου και του παραδοσιακού αλλά και του υδρομασάζ που προσφέρουν τα δωμάτιά του, θα έχεις την ευκαιρία να χορτάσεις όσο ύπνο, και όση ξεκούραση χρειάζεσαι.

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31