Νέες Αφίξεις , Bars & Clubs

7 bars που έκαναν την εμφάνισή τους το 2022

Οι νέες αφίξεις του νησιού

Δημοσιεύτηκε στις 29 Δεκεμβρίου 2022

Το ιδανικό σκηνικό για αποφόρτιση είναι ένα μπαράκι με ωραία αισθητική, γευστικά κοκτέιλ και καλή παρέα. Οι νέες αφίξεις ενισχύουν τη λίστα με τους ενδιαφέροντες χώρους για βραδινή έξοδο.

Λαμπατέρ Bistro Bar

Το Λαμπατέρ Bistro Bar είναι ένα μικρό, ζεστό μπιστρό-μπαρ που σου σερβίρει υψηλής ποιότητας καφέ, τον οποίο μπορείς να συνοδεύσεις με σνακ, νόστιμα σάντουιτς, τόσο παραδοσιακά όσο και πιο γκουρμέ, και νόστιμες λιχουδιές της κυπριακής κουζί- νας. Τη νύχτα δε... το «Λαμπατέρ» «ανάβει» και μετα- τρέπεται σε ένα όμορφο κοκτέιλ και wine bar, το οποίο σερβίρει μοναδικές τοπικές γεύσεις και πιατέλες (όπου πρωταγωνιστούν τα κυπριακά προϊόντα), για όλα τα γούστα, μαζί με κρασιά (ελληνικά και κυπριακά), spirits, κοκτέιλ, ζιβανία και τσίπουρο.

(99353709) Γεωργίου Δρουσιώτη 6, Λάρνακα

Chateau De Lune

Ένα trendy και συνάμα cozy bar, αυτά χαρακτηρίζουν το Chateau De Lune, που «προσγειώθηκε» στην Πόλη Χρυ- σοχούς. Τα βράδια προσελκύει κόσμο με τα ψηλά τραπέζια στον πεζόδρομο και εντυπωσιάζει ακόμα και τους πιο απαι- τητικούς. Το μενού προσφέρει μεγάλη ποικιλία κοκτέιλ και ποτών όπως Mastiha Sunset, Eiffel 65 με βάση το gin, The 90s Safari με βάση το ουίσκι, καθώς και Salty Dog με βάση τη βότκα. Παράλληλα, διαθέτει μεγάλη ποικιλία από αλκοο- λούχα ποτά, λικέρ, μπίρες και κυπριακά κρασιά και δυο επιλογές σε platters (τυριών και φρούτων), καθώς και ναργιλέ σε διάφορες γεύσεις.

(99105217) Γρίβα Διγενή 5, Πόλη Χρυσοχούς, Πάφος

Lithos Concept Bar

Tο Lithos Concept Bar έχει αποδείξει ότι ήρθε για να ριζώσει στις καρδιές των φιλοξενούμενων του. Πρόκειται για μία εντυπωσιακή διώροφη εσωτερική αυλή όπου κυριαρχεί η πέτρα και το ξύλο, με τους εντυπωσιακούς πολυελαίους να μαγνητίζουν τα βλέμματα. Βελούδινα υφάσματα, άνετοι καναπέδες, και πολλά φυτά είναι τα κυρίαρχα στοιχεία στο εσωτερικό του. Η λίστα των ποτών του, με τα Lithos signature cocktails προσφέρουν μια απαράμιλλη γευστική fine drinking εμπειρία, αλλά διαθέτει επίσης έναν εντυπωσιακό κατάλογο με εκλεκτά κρασιά και premium spirits. Όσον αφορά στο φαγητό, συναντάς μενού κατηγορίας street food, το οποίο συνδυάζει ισορροπημένες γεύσεις από διάφορες κουζίνες και κουλτούρες του κόσμου.

(25762761) Βασιλίσσης 4Β (πίσω από Μεσαιωνικό Κάστρο), Λεμεσός

Memories Rooftop Bar

Το Memories βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του Rise Street Art Hotel, με θέα που κόβει την ανάσα και είναι μία must στάση για όσους θέλουν να αναβιώσουν τα classics των '90s μέσα από κοκτέιλ, τέχνη και μουσική. Εκεί θα απολαύσεις καλοφτιαγμένα κοκτέιλ με comfort snacks σ’ έναν ατμοσφαιρικό και συνάμα ρομαντικό χώρο με φόντο την πανοραμική θέα της πόλης.

(96022000) Κίμωνος 1, 6015, Λάρνακα

Tipsy Donkey Drinkery

Funky διάθεση, εντυπωσιακή διακόσμηση, ντιζαϊνάτο περιβάλλον και neon lights είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που ξεχωρίζουν το The Tipsy Donkey Drinkery. Στο μενού του θα βρεις signature cocktails, εξαιρετικό κρασί, ξεχω- ριστά art ποτά, ποικιλία από ουίσκι κ.ά., τα οποία θα συνοδεύσεις ιδανικά με platters και πίτσα.

(99444544) Ελευθερίας 129, Λεμεσός

Tipsy Sticks

Εδώ μπορούμε να απολαμβάνουμε πιάτα to-share, ως επί το πλείστον σε sticks και όλα με κάποιο... αλκοολούχο στη συνταγή. Ο συνδυασμός αυτών των δύο στοιχείων εξηγούν το έξυπνο όνομα του χώρου. Πρόκειται για ένα cozy μαγαζί, όπου θα μπορείς να χαλαρώνεις, με casual διάθεση ή να απολαμβάνεις after work drinks με κλασικά κοκτέιλ ''with a twist''.

(22783333) Στασάνδρου 10Γ, Λευκωσία

Volta Wine Bar

Το Volta Wine Bar θα το βρεις σε μία πάροδο της Γλάδστωνος, στη Λεμεσό, σ’ έναν χώρο ζεστό, γεμάτο κρασιά και γεύσεις! Η κάβα του περιλαμβάνει περίπου 200 ετικέτες, οι οποίες προέρχονται κυρίως από τον ελληνικό αμπελώνα, αλλά και κρασιά από επιλεγμένους Κύπριους και διεθνείς παραγωγούς. Τα κρασιά συνοδεύει ένα μικρό μενού με (περίπου) 10 πιάτα to-share, το οποίο θα αλλάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αφού θα βασίζεται σε εποχικά προϊόντα της κυπριακής και ελληνικής γης.

(94089966) Αττικής 1, Λεμεσός

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close