Eating News , Εστιατόρια

Στο ψαγμένο μπεργκεράδικο της πόλης, θα φας άπαιχτα burgers

Ένα μαγαζί που μας προσφέρει συνεχώς νέες γευστικές εκπλήξεις, όποια κι αν είναι τα γούστα μας

Δημοσιεύτηκε στις 01 Ιανουαρίου 2023

Όπως και το εθνικό street food, δηλαδή το σουβλάκι, έτσι και το burger αποτελεί ένα ευρύ πεδίο συζήτησης σχετικά με το τι είναι σωστό και λάθος, και ασφαλώς το πού θα φας ένα τουλάχιστον αξιοπρεπές burger. Εμείς έχουμε την απάντηση και ακούει στο όνομα "L.A Burgers".

Το όνομά του είναι ταυτισμένο με το καλό μπέργκερ και σίγουρα αποτελεί την πρώτη μας επιλογή. Ένα πολυ value for money μαγαζάκι που μπορείς να το απολαύσεις στο σπίτι ή στο γραφείο, αφου εξυπηρετεί delivery και take away. Ας πάμε να δούμε τι δοκιμάσαμε. 

31f8007b-aad7-4b4b-a0a3-0796022daf7a (1).jpeg

Απερίγραπτα νόστιμα burgers
Πρόκειται για ένα μαγαζί, που λειτουργεί μόνο με υπηρεσία delivery και take away, το οποίο από την πρώτη κιόλας μέρα της άφιξής του έχει προκαλέσει αίσθηση στην πρωτεύουσα! Τόσο που κάποιοι το αποκαλούν ως το καλύτερο μπεργκεράδικο της Λευκωσίας. Και -μεταξύ μας- δεν έχουν άδικο, καθώς δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στις πρώτες ύλες (χρησιμοποιώντας το απόλυτο σε ποιότητα μπιφτέκι) αλλά και στους σωστούς συνδυασμούς, ώστε σε σένα να φτάνει το πιο απολαυστικό burger!

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι ο ιδιοκτήτης του κατάφερε να μετατρέψει ένα μπιφτεκοσάντουιτς σε εκλεπτυσμένο, ποιοτικό και πεντανόστιμο γεύμα, με συνοδεία πατάτας που προορίζεται... μόνο για γενναίους ουρανίσκους.

Chicago (1)--2.jpg
Chicago burger

Must try τα LA Burgers, New York και το Colorando που παραμένουν ξεκάθαρα από τις αγαπημένες επιλογές, συνοδεία με Curly Fries ή τα Alaska Bites που θα τα λατρέψεις.

American Burger--1.jpg
American Burger

Το L.A Burger περιέχει μαρούλι, κόκκινο κρεμμύδι, cheddar cheese, αγγουράκι τουρσί, L.A sauce, τοNew York Burger κλείνει μέσα σε αφράτο brioche bun cheddar, cheese, coleslaw, καραμελωμένο κρεμμύδι, la sauce, μπέικον και ντομάτα, και το Colorandoτραγανό τηγανητό κοτόπουλο, μαρούλι iceberg, ραπανάκι, αγγουράκι τουρσί, σάλτσα δυναμίτη, σάλτσα με ουίσκι, σουσάμι, τραγανό κρεμμύδι και τραγανή, όλα αυτά σε ψωμάκι μπριός.

COLORADO Burger--3.jpg
Colorado Burger

Όσο περιμένεις την ώρα να πάει 18.00 για να ανοίξει και να παραγγείλεις... ρίξε μία ματιά στο άκρως απολαυστικό μενού του στις πλατφόρμες Bolt Food (δωρεάν delivery), Wolt, Foody και Wolf.

Μπορείς ωστόσο να παραγγείλεις και απευθείας, καλώντας στο 22270800.

(22270800) Αγίου Γεναδίου 28 2054 Στρόβολος, Λευκωσία.
Ωράριο λειτουργίας: Δ-Κ 18:00-22:45. 
Facebook: laburgerscy
Instagram: l.a_burgers

nachos--d.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close