5 April 2014
Things to Do , Top Stories

7ο Παγκύπριο Συνέδριο για Γονείς και Εκπαιδευτικούς

Όλα όσα απασχολούν τους γονείς από τη γέννηση του παιδιού μέχρι και την εφηβεία

Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαρτίου 2014

Το "Παγκύπριο Συνέδριο για Γονείς και Εκπαιδευτικούς", που διοργανώνεται από την ιστοσελίδα www.paidiatros.com και το Δήμο Λατσιών, αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία πλέον θεσμό. Ενώ άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός ότι το συνέδριο αξιολογήθηκε από την Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου με 6 μόρια CME (Συνεχιζόμενης εκπαίδευσης). Στο πλαίσιο λοιπόν της φετινής διοργάνωσης Κύπριοι επιστήμονες θα αναπτύξουν και θα συζητήσουν θέματα που απασχολούν τους γονείς από τη γέννηση του παιδιού μέχρι και την εφηβεία. Πιο συγκεκριμένα θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα θέματα, τα οποία θα παρουσιάσουν διακεκριμένοι στο χώρο τους επιστήμονες: "Πρόωρα μωρά. Από τη γέννηση στην εφηβεία" (Δρ. Ανδρέας Χατζηδημητρίου, Παιδίατρος-Νεογνολόγος), "Παιδί και κατοικίδιο ζώο" (Αντιγόνη Βασιλειάδου, Κλινική Ψυχολόγος), "Εμπλοκή των γονιών στο σχολείο" (Ανδρέας Σοφοκλέους, Εκπαιδευτικός και Θράσος Τσαγγαρίδης, Γονιός), "Φαρμακευτική αγωγή των παιδιών με ΔΕΠΥ"” (Δρ. Δήμητρα Διορίτου, Παιδοψυχίατρος), "Ωτίτιδες. Ο αόρατος κίνδυνος" (Δρ. Κάκια Πετεινού, Λογοπαθολόγος, Αναπλ. Καθηγήτρια, Τμήμα Αποκατάστασης, ΤΕΠΑΚ και Δρ. Εδουάρδος Χατζηχάννας, Ωτορινολαρυγγολόγος), "Σωστή επιλογή νηπιαγωγείου" (Λαύρα Ηρακλέους, Νηπιαγωγός, Πρόεδρος Παγκυπρίου Συνδέσμου Ιδιωτικής Προσχολικής Εκπαίδευσης), "Κοινωνικά Δίκτυα, Facebook: Ευκαιρίες, Κίνδυνοι και Ρόλος των Γονιών" (Δρ. Γιάννης Λαούρης, Δ/ντης Cyberethics, Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου Κύπρου και Πρόεδρος Ινστιτούτου Νευροεπιστήμης και Τεχνολογίας Κύπρο). Στους συμμετέχοντες, θα δοθεί και φέτος πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο για Γονείς έχει τεθεί κάτω από την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, του Υπουργείου Υγείας, της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής όπως και της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Πόλης και Επαρχίας Λευκωσίας.

Ώρα έναρξης: 13.30. Εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.paidiatros.com ή με την αγορά δελτίου συμμετοχής από τα σημεία πώλησης των διαφόρων επαρχιών. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνο 99338333.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close