Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιανουαρίου 2023
Το Seaside Street Food Festival επιστρέφει και φέτος, σε μία από τις πιο όμορφες πόλεις της Κύπρου, στη Λεμεσό μας, την πολυπολιτισμική πρωτεύουσα του νησιού.
Μετά από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το περσινό φεστιβάλ, ο διοργανωτής αποφάσισε να μας πάρει και φέτος δίπλα στην ακρογαλιά, για να ξεφαντώσουμε με μπόλικη μουσική και φαγητό.
Το Seaside Street Food Festival λοιπόν, επιστρέφει 30/6-02/7 για το 2023 στον Δημόσιο Κήπο Λεμεσού και εμείς ανυπομονούμε!
Αυτούσια η ανακοίνωση
"Το καλοκαιράκι στην ακρογιαλιά έχει επιλέξει ο διοργανωτής του Seaside Street Food Festival για να σμίξουμε όλοι μαζί ξανά και να ξεφαντώσουμε στους ρυθμούς της υπέροχης μουσικής, του αυστηρά επιλεγμένου φαγητού και ποτού σε προσιτές τιμές.
Η υπόσχεση η δική μας είναι το Seaside Street Food Festival να παραμείνει στη μνήμη σας μέχρι τη διοργάνωση του επόμενου, να γαληνεύει την ψυχή σας και να σας ταξιδεύει σε ονειρικές στιγμές.
Ποτέ δεν είχαμε φανταστεί ότι το ρωσικό στοιχείο θα είχε τέτοια προσέλευση στο φεστιβάλ και να ξεφαντώσει τόσο έντονα.
Ο φετινός στόχος, είναι λόγω και του καλοκαιριού, να διπλασιάσουμε την προσέλευση του κόσμου αφού σε αυτό θα συμβάλει ιδιαίτερα η ημερομηνία".

Σχετικά

Ένα 3ήμερο Ανοιξιάτικο Φεστιβάλ, για μικρούς και μεγάλους, στη Λεμεσό
Με πολλές διασκεδαστικές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια

Ένα event γεμάτο... σκύλους επιστρέφει, στο χωριό!
Το 3ο International Dog Show είναι γεγονός

Παζαράκι μεταχειρισμένων βιβλίων, σε ένα street food festival
Ετοιμάσου για το «Σαρακοστιανό Street Food Festival»



Το πρώτο φεστιβάλ με vegan street food είναι γεγονός!
Με δωρεάν είσοδο και ενδιαφέρουσες γεύσεις

Πάμε στο καφενείο για ένα spring market, με μπίρες και μουσική
Το Σάββατο ξέρεις πού θα μας βρεις

Ένα υπέροχο φεστιβάλ που θα φέρει την άνοιξη στην πρωτεύουσα
Έρχεται το Spring Festival

Ένα ιδιαίτερο σεμινάριο που αφορά το ελαιόλαδο και την ποιότητά του
Μαθαίνουμε για τη διαδρομή από το ελαιοτριβείο στο μπουκάλι


Μοναδικές βραδιές κάτω από τα αστέρια, στο Τρόοδος
Ζούμε βραδιές αστροπαρατήρησης στο Αστροπάρκο

Καφές, τόμπολα και πλούσια δώρα, για καλό σκοπό
Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των απόρων οικογενειών ενόψει των Εορτών του Πάσχα.