Eating News , Εστιατόρια

Γευστικά πιάτα, γλυκές λιχουδιές και signature cocktails στο πιο σικάτο spot της πόλης!

Ονειρεμένα σαββατοκύριακα με άρωμα... Γαλλικής Ριβιέρας

Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιανουαρίου 2023

To LPM Restaurant & Bar Limassol προσθέτει στο πρωτότυπο μενού του ένα επώνυμο La Vie en Rosé brunch από το Σαββάτο 4 Φεβρουαρίου.

Η δημοφιλής αυτή γαστρονομική ιδέα βασίζεται σ’ ένα ελαφρύ αλλά πρωτότυπο μενού, εμπνευσμένο από τα εστιατόρια και τα μπαρ της Γαλλικής Ριβιέρας. Εμπλουτίζοντας το φημισμένο μενού του με μια κομψή και ανάλαφρη ποικιλία φαγητών, ποτών και μουσικής, το La Vie en Rosé brunch αποκτά την έννοια της μοιρασιάς του γαλλικού στυλ και της γιορτής.

Οι λάτρεις του μενού του LPM μπορούν να απολαύσουν απεριόριστα ορεκτικά για να μοιραστούν, μεταξύ των οποίων το εμβληματικό LPM Burrata με ντομάτες και βασιλικό, scramble eggs και Σαλιγκάρια με βούτυρο σκόρδου. Τα κυρίως πιάτα περιλαμβάνουν μαριναρισμένο κοτοπουλάκι ψημένο στη σχάρα και ψητή μπριζόλα κόντρα φιλέτο. Τελειώνοντας το γεύμα με μια γλυκιά νότα, κλασσικά και ντελικάτα επιδόρπια όπως ζεστή μους σοκολάτας με παγωτό βύνης, κρέμα βανίλιας ή το περίφημο cheesecake του LPM σερβίρονται για να τα μοιραστείτε όλοι στο τραπέζι.

Η φωτεινή και χαλαρή ατμόσφαιρα του χώρου διακρίνεται από έντονα χρώματα σε καθαρό, ανοικτό φόντο. Σε συνδυασμό με τη ζωντανή τέχνη και τα στοιχεία της Belle Epoque, οι λεπτομέρειες δημιουργούν ένα πνεύμα γενναιοδωρίας που φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά, δημιουργώντας την προσμονή ότι κάτι ξεχωριστό θα συμβεί από στιγμή σε στιγμή.

Σκοπός του κάθε πιάτου στο LPM Restaurant & Bar Limassol είναι να δημιουργήσει μια πραγματικά μοναδική στο είδος της και γευστικά αξέχαστη εμπειρία. Αγκινάρες, λεμόνια, ελιές, κολοκυθάκια, ντομάτες, πιπεριές, τα πιο φρέσκα θαλασσινά, κρέατα και ζυμαρικά αποτελούν τη βάση του μενού. Όλα τα πιάτα παρασκευάζονται με ιδιαίτερη φροντίδα και ακρίβεια, διαφυλάσσοντας έτσι τη διατροφική αξία των συστατικών τους. Θα μπορούσε κανείς να τα περιγράψει ως ελαφριά, ποικίλα και υγιεινά.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορεί ν’ απολαύσει κανείς το γεύμα του ατενίζοντας τον λαμπερό ήλιο με φόντο την καταγάλανη θάλασσα. Όσο για το βράδυ, κατά το ηλιοβασίλεμα, το θαλασσινό τοπίο παραχωρεί τη θέση του στα πολυάριθμα φώτα του κήπου, δημιουργώντας μια μοναδική ρομαντική ατμόσφαιρα.

Η παρουσία του LPM Restaurant & Bar Limassol στο μοναδικό branded πεντάστερο ξενοδοχείο της Κύπρου, φέρνει ένα φινετσάτο αέρα και ανεβάζει τον πήχη της γαστρονομίας και της διασκέδασης τόσο κατά τη διάρκεια της μέρας, όσο και της νύχτας.

Το μενού του LPM Restaurant & Bar ταξιδεύει τους επισκέπτες σε μια αξέχαστη διαδρομή ανακάλυψης των πιο ποιοτικών μεσογειακών συστατικών, ενώ την όλη εμπειρία συμπληρώνουν εκλεκτά και πρωτότυπα κοκτέιλ, τα οποία συνδυάζονται αριστοτεχνικά με την εκπληκτική ατμόσφαιρα του χώρου.

Συνοδευόμενοι από νόστιμο φαγητό και εξαιρετικά ποτά, συνίσταται στους επισκέπτες να κάνουν έγκαιρα κράτηση για να αποφύγουν την απογοήτευση.

Το νέο hot spot της Λεμεσού, ήρθε για να μυήσει τους επισκέπτες του σε μια ολοκληρωμένη μοναδική lifestyle εμπειρία.

Για πληροφορίες και κρατήσεις:| T: + 357 25 862222

4 Φεβρουαρίου από τις 12:00πμ-2:30μμ

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close