Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

5 μαγαζιά σού ετοιμάζουν μεξικάνικα τάκος που θα λατρέψεις

Απόψε τρώμε μεξικάνικα τάκος: Τι να παραγγείλετε και από πού

Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιανουαρίου 2021

Αρκετά είναι τα μεξικάνικα εστιατόρια της Λευκωσίας που έκαναν την εμφάνισή τους πρόσφατα και κάνουν delivery δίνοντάς μας τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε στο σπίτι διαφορετικές πτυχές μιας πληθωρικής, πλούσιας σε γεύση κουζίνας που έχει κατακτήσει τον κόσμο.

Μπαίνουμε λοιπόν σε μεξικάνικο πνεύμα, αναζητάμε μενού με μεγάλη ποικιλία σε προτάσεις και κάνουμε τις πιο νόστιμες επιλογές σε τάκος! Σημείωσε ότι τα tacos, είναι μικρές τορτίγιες που διπλώνονται στη μέση με διάφορες γεμίσεις, έχουν ρόλο σνακ (η μερίδα συνήθως έχει τρία), είναι ιδανικά για τη σέντρα. 

Hola Tacos
Αν λατρεύεις το μεξικανικό φαγητό, τότε σίγουρα ένα από τα αγαπημένα σου πιάτα θα είναι τα τάκος! Πέσαμε μέσα; Αν ναι, τότε η αυτή η street food πρόταση της πρωτεύουσας, σίγουρα θα σε ενθουσιάσει! Πρόκειται για το Hola, το οποίο φέρνει στην πόρτα σου νόστιμα (και διαφορετικά) τάκος, με κοτόπουλο, cheddar sauce, sour cream και μαρούλι iceberg. Το μενού του θα λέγαμε ότι δεν είναι καθόλου φλύαρο, αφού προσφέρει μόνο 2 (πολύ ενδιαφέρουσες) επιλογές και δεν θα σε προβληματίσει. Στην κάρτα του λοιπόν θα βρεις to The sexy madre, που είναι κοτόπουλο σε βουτυρόγαλα, κλεισμένο σε μια τορτίγια και το  Skinny Seniora που είναι tortilla με spicy beef, melted cheddar cheese, avocado cream. Την επιλογή σου θα συνοδεύσουν οι dirty fries (φρεσκοκομμένες πατάτες, με τυρί cheddar και καπνιστό μπέικον). Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα είναι σπιτικά φτιαγμένα, από τα brionche buns μέχρι τις sauce! Το μόνο σίγουρο είναι ότι τις ιδιαίτερες αυτές συνταγές των tacos, πρέπει σίγουρα να τις δοκιμάσεις. 
>> Οι υπηρεσίες του Hola είναι διαθέσιμες μόνο με delivery, στις περιοχές Ανθούπολης, Λακατάμιας, Έγκωμης, Κάτω Δευτερά, Μακεδονίτισσας, Στροβόλου (Σταυρού) και Αρχάγγελου και οι παραγγελίες γίνονται μέσω της σελίδας τους στο Instagram.

Casa Burro
Το Casa Burro, το νέο μεξικανικό της Λευκωσίας, το οποίο άνοιξε στην οδό Ιπποκράτους 68Α. Στον κατάλογο θα συναντήσετε γνωστά μεξικάνικα πιάτα που έχουμε ήδη αγαπήσει, όπως nachos, quesadillas, burritos, chimichanga, tacos, torta και ότι άλλο λαχταράς από την κουζίνα αυτή, που παρασκευάζονται από τις εκλεκτές πρώτες ύλες, με πιο μεσογειακά twists ώστε να ταιριάζουν στον δικό μας ουρανίσκο. Όσον αφορά τα τάκος, αυτά φτιάχνονται με ποικίλες γεμίσεις για να επιλέξεις σύμφωνα με τα γούστα σου.
>> (22006958) Πέρασε από εκεί, ή παράγγειλε μέσω Wolt.

Vero Mexican Cantina
Στο Vero Mexican Cantina στη Λευκωσία στοχεύουν να μας προσφέρουμε την αξεπέραστη και γευστική εμπειρία γευσιγνωσίας αυθεντικών μεξικάνικων πιάτων! Εξ ου λοιπόν και μας προτείνουν εκπληκτικές μεξικάνικες λιχουδιές σε καθημερινή βάση! Στο μενού τους θα βρεις από nachos και τάκος μέχρι quesadillas, fajitas, burritos, enchiladas κ.ά.
>> (22011260) Λεωφ. Κυρηνείας, Αγλαντζιά.

Avocado Mexican Grill
Το νέο απόκτημα της Λευκωσίας, αγαπά την αυθεντική μεξικάνικη κουζίνα. Εξ ου και σου φέρνει στο σπίτι του τα πιο νόστιμα τάκος, burritos, churros και τις πιο δροσερές σαλάτες... Πρόκειται για έναν νέο street food concept, το Avocado Mexican Grill, που λειτουργεί μόνο με delivery παραγγελίες, όπου το μεξικάνικο street food έχει την τιμητική του. Τα τάκος εδώ είναι χειροποίητα και φτιάχνονται από την αρχή με τα πιο αγνά υλικά και σερβίρονται σε διάφορες εκδοχές με χοιρινό, κοτόπουλο, ψάρι και λαχανικά. Οι γεύσεις που προσφέρουν είναι απλές όπως και η φιλοσοφία του ίδιου του μαγαζιού. Ακόμα και το Veggie taco, που θα βρεις ανάμεσα στις προτάσεις, θα σε ανθουσιάσει! Πέρα από τα διάσημα τάκος, θέση στο μενού του έχουν και τα burrito, για την οποία επίσης έχεις πολλές επιλογές τόσο όσον αφορά στο κρέας, όσο και το ρύζι ή τα black beans, το topping αλλά και τη σάλτσα που θα το συνοδεύει! Η εμπειρία από το Μεξικό συμπληρώνεται με σαλάτες, platters, ενώ για να γλυκαθείς, δοκίμασε οπωσδήποτε τα churros με νουτέλα, σοκολάτα ή καραμέλα.
>> Δες το μενού εδώ και δώσε την παραγγελία σου στο 22 271999 ή μέσω του Foody.

Tonantzin Mexican Cuisine
Το Tonantzin δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη σε μια προσπάθεια της ιδιοκτήτριας να μας συστήσει και να μας φέρει όσο το δυνατόν πιο κοντά στην όμορφη μεξικάνικη κουζίνα και στον πολιτισμό της! Και τα κατάφερε. Εδώ και έναν χρόνο μας φτιάχνει τις νόστιμες συνταγές της. Tα διάσημα λοιπόν nachos, τα αυθεντικά sopes και πλούσια platters από το αυθεντικό μεξικανικό μαγαζί της Λευκωσίας φτάνουν πλέον και στη δική σου πόρτα.
>> (99 283660) Πυγμαλίωνος 4, Λευκωσία. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close