Δημοσιεύτηκε στις 04 Απριλίου 2023
Φέτος, η άνοιξη στα wagamama θα είναι μοναδική! Τα πιο δημοφιλή εστιατόρια με κουζίνα ασιατικής έμπνευσης στην Κύπρο, καλωσορίζουν και ζωντανεύουν το παραδοσιακό ιαπωνικό έθιμο Hanami (花見), που σημαίνει "θέαση των ανθέων".
Η παράδοση του Hanami στην Ιαπωνία αποτελεί σήμερα ένα από τα πιο δημοφιλή έθιμα στη χώρα, με αμέτρητα πικνίκ κάτω από τις ανθισμένες κερασιές όπου ο κόσμος απολαμβάνει τη φευγαλέα ομορφιά των ανθών. Επειδή οι κερασιές ανθίζουν για λίγες μόνο ημέρες του Απριλίου, το Hanami υπενθυμίζει τη φευγαλέα φύση της ομορφιάς και τη σημασία του να αγαπάς τη στιγμή. Τα άνθη της κερασιάς είναι επίσης σύμβολο ανανέωσης και αρχής της άνοιξης, κάνοντας το Hanami μια γιορτή νέου ξεκινήματος και ελπίδας.
Τα υπέροχα μηνύματα του Hanami έχουν φέτος μεταφερθεί στα ειδικά διακοσμημένα εστιατόρια wagamama σε όλη την Κύπρο. Οι πελάτες κλείνουν τα μάτια και απολαμβάνουν μοναδικές γεύσεις wagamama, ενώ, όταν τα ανοίγουν, απολαμβάνουν τη θέα στις πανέμορφες ανθισμένες κερασιές της Ιαπωνίας!
Όμως, οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Μέχρι τις 31 Μαΐου, τα wagamama προσφέρουν στους επισκέπτες των εστιατορίων τους τη δυνατότητα συμμετοχής στον μεγάλο διαγωνισμό για ταξίδι 2 ατόμων στην Ιαπωνία. Οι νικητές θα απολαύσουν από κοντά την ιαπωνική φύση, ιστορία και πολιτισμό σε μία ανεπανάληπτη εμπειρία.
Είτε πρόκειται λοιπόν για γεύση Ιαπωνίας μέσα από το ξεχωριστό Hanami, είτε για ένα “ταξίδι ζωής” στην Ιαπωνία μέσα από τον μεγάλο διαγωνισμό, η επίσκεψη στα εστιατόρια wagamama είναι επιβεβλημένη!
Άνοιξη στα wagamama σημαίνει Hanami… και ταξίδι στην Ιαπωνία!
Περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/wagamama.cyprus https://www.instagram.com/wagamama_cyprus
Σχετικά
Την Κυριακή ο ab_ovo θα φτιάχνει πίτσες στο χωριό
Βραδιά ναπολιτάνικης πίτσας (και μουσικής) στο χωριό!
Mια αυλή που σερβίρει τον -ίσως- πιο καλό κυπριακό μεζέ
Εδώ θα φας σουβλάκι που μυρίζει κάρβουνο, σεφταλιές που θυμίζουν Κυριακή, πατάτες τηγανητές που εξαφανίζονται πριν καν προλάβεις να πεις κάτι
Πότε είναι του Αγίου Φανουρίου και γιατί φτιάχνουμε φανουρόπιτες
Η παράδοση για τον αριθμό των υλικών
Η ταβέρνα στο κέντρο που σε ταξιδεύει σε ελληνικό νησί
Ένα ταβερνάκι στην Πάφο για φαγητό και ποτό που θυμίζει κάτι από... Ελλάδα
10 μέρη στη Λευκωσία που θα είναι ανοιχτά όλο τον Αύγουστο
10 προτάσεις για να περάσεις τον Αύγουστο στην πρωτεύουσα σαν να κάνεις διακοπές
Βρήκαμε το hidden gem του φετινού καλοκαιριού
Πήγαινε για τον καφέ, μείνε για τη θέα και περίμενε μέχρι το sunset
Το νέο PAUL μόλις άνοιξε σε ένα εμβληματικό σημείο στην παλιά Λευκωσία
Ήρθε και φέρνει μια νέα all-day εμπειρία στην πόλη
Brunch στο χωριό σε 8 υπέροχα στέκια!
Από γραφικά καφενεία μέχρι όμορφες αυλές σε ορεινά χωριά της Κύπρου, αυτά τα στέκια σε περιμένουν για χαλαρό brunch με θέα τη φύση και γεύσεις γεμάτες παράδοση
Πού θα βρεις λουκουμάδες αν είσαι στο χωριό
10 στάσεις για λαχταριστούς, παραδοσιακούς λουκουμάδες
10+1 δροσερά κρασιά φτιαγμένα από γηγενείς κυπριακές ποικιλίες
Κυπριακό κρασί, να το πιεις στο ποτήρι
Ο Chef Giorgio Locatelli επιστρέφει στο AMARA για δύο μοναδικές γαστρονομικές βραδιές
Ο διεθνούς φήμης Chef θα σερβίρει στους επισκέπτες του Ristorante Locatelli το Summer Menu του καθώς και δημιουργίες με τη μαύρη καλοκαιρινή τρούφα