Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ιταλικός καφές και επιτραπέζια παιχνίδια στη νέα άφιξη της Λάρνακας

Όσα μάθαμε για το νέο καφέ της πόλης

Δημοσιεύτηκε στις 19 Απριλίου 2023

Όλοι έχουμε στο μυαλό μας το παραδοσιακό καφενείο. Εκεί όπου μαζευόταν κόσμος για χαλαρό καφέ και τάβλι, για να μιλήσει με γνωστούς και αγνώστους, να κάνει νέες παρέες. Το νέο σποτ της Λάρνακας έρχεται να πάρει την έννοια του καφενείου ένα βήμα παρά πέρα.

Πίσω από το Shakes & Lattes βρίσκεται ο David, ένας Μαλτέζος που μεγάλωσε στο Λονδίνο και βρέθηκε στην Κύπρο πριν 8 χρόνια με την (Κύπρια) σύζυγό του.

Κλασικά, δεν θα μπορούσαμε να μην επικοινωνήσουμε για να μάθουμε λεπτομέρειες.

Κατ' αρχάς πρόκειται να ανοίξει το τελευταίο σαββατοκύριακο του μήνα, με πολλά επιτραπέζια παιχνίδια για μεγάλους και παιδιά, φαντασίας, κλασικά, όλα τα είδη που μπορεί να σκεφτείς (ακόμα και roleplay).

''Στοχεύουμε να αλλάξουμε τον τρόπο που ο κόσμος αντιλαμβάνεται τα καφέ. Πολλές φορές στις καφετέριες βλέπουμε ανθρώπους να κοιτούν τα κινητά τους και να μην μιλούν μεταξύ τους'' μάς εξηγεί, συμπληρώνοντας πως τα παιχνίδια είναι ένας τρόπος να φέρουν τον κόσμο πιο κοντά. Το προσωπικό θα είναι στη διάθεσή σου να εξηγήσει και να βοηθήσει με το κάθε παιχνίδι.

Όσον αφορά στον καφέ, αυθεντικός ιταλικός καφές θα συνοδεύει την έξοδό μας, όπως επίσης και chai και boba tea και, φυσικά, milkshakes και smoothies.

Ιστοσελίδα: shakesandlattes.co
Instagram: @shakesandlattes

Karides Court 22, Γρηγόρη Αυξεντίου, 6021 Λάρνακα

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close